PvdD wil verbod op onverdoofd debatteren

“Dit is onmenselijk. Kijkt u nou eens naar deze beelden!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Lieve lezers van de Speld,

Ik heb weer een grapje. Dit keer van mijzelf. Goed hé !!!!

Waarom mag men zonder gehoorbeschermers een disco in ??????

Nou ????

Het geluid is oorverdovend. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

Leuk bedacht, toch.

Veel warme knuffels van Paulientje
ks ks ks ks sk ks ks ks ks ks

Reageer
gravatar

Ik ben het geheel met mijn gedrogeerde man eens. Daarom kan mijn bericht onder het nummer twee vervallen.

Hoor ik engeltjes op witte wolkjes in de blauwe lucht tussen twinkelende sterren op grote hoogte en hoge toon de Internationale zingen? Of zijn het zangeressen die geen naam hebben in de toonzaal van Heineken, waarin blanke meisjesachtige schaatssters in lange gewaden rondjes van eenendertig draaien rond het hemelshoge podium?

Reageer
gravatar

Om redenen die u duidelijk moge zijn, is het mij overkomen dat ik per vergissing de verkeerde bende heb genoemd in mijn laatste bericht aan u. Ik wil u daarom voorstellen om in de laatste regel van reactie nummer tien “Bende van Venlo” te vervangen door “Dierenbende”.

Indien u het eens bent met mijn voornoemd voorstel, hoeft u niet te reageren.

Reageer
gravatar

Wie het over verdoven heeft, denkt al gauw aan de middelen die tot verdoving leiden: de verdovende middelen, in goed-Nederlands tegenwoordig “drugs”. Dat woord is afgeleid van het Middel-Nederlandse “droge”. We zien dat terug in “drogist”, vandaar dat we een winkel waar drugs tegen betaling worden verstrekt “coffeeshop” noemen.

Welnu, een van de meest besproken onderwerpen in de vaderlandse politiek (in zowel lokaal als nationaal verband) is de coffeeshop. Het merkwaardige feit doet zich voor dat, anders dan men zou denken, dergelijke debatten doorgaans ongedrogeerd (dus onverdoofd) worden gevoerd. Voor een heldere beoordeling lijkt mij het gebruik van verdovende middelen daarbij echter noodzakelijk. Het is daarom, dat ik volledig achter het wetsvoorstel van de Bende van Venlo sta.

Reageer
gravatar

Ja toch wel, anders kwamen we niet overal ganzige politici tegen, maar ze leggen hun eieren rond Pasen (Voorjaarsnota) in nesten van alle politieke kleurschakeringen. Gekleurde Paaseieren worden toch nooit opgegeten en die broeden dan zichzelf uit; hoe zouden politici zich anders reproduceren? In achterkamertjes, of in geheime couveuses in Het Binnenhof?

Reageer
gravatar

Margootje: is een vergelijking met een kudde ganzen niet meer op zijn plaats dan die met het kippenhok? Kippen leggen weliswaar hersenloos hun ei, al of niet ‘gestempeld’ door een hanige fractieleider. Maar ze zijn niet tot eenstemmigheid te brengen. Ganzen daarentegen opereren meer collectief. Ze vreten daarbij het gras voor onze voeten weg en ze hebben schijt aan alles, maar ze vliegen eenstemmig altijd in dezelfde richting en altijd in gezagsformatie d.w.z. in V-vorm, de vóórvliegende fractieleider houdt de rest van zijn club in lijn en uit de wind. En weleens een kudde pas gearriveerde ganzen horen discussiëren: niet om onverdoofd aan te horen.

Reageer
gravatar

Laten we allereerst met elkaar voor eens en altijd het op één punt volstrekt helder hebben, dat de PVV geen partij is voor wie dan ook, maar een ideologie die dagelijks zonder debat wordt bijgesteld door één en dezelfde populistische man, die er geen punt van maakt de hersenen zijner aanhangers te verdoven met monologische, veelal repeterende debatten die doorgaans kort maar zeer uitgesproken van inhoud zijn.

Kortom, het verbaast mij geenszins.

Reageer