Geen badkamers meer in nieuwe Sprinter-treinen

Melanie Schultz: “Ook  de huidige sauna’s worden niet vervangen”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

He…wat jammer nou weer. Ik had me nog zo verheugd om in de trein lekker in bad te gaan. Nu kom ik voortaan als vieze Marg00tje op mijn werk. Dat kunnen ze toch niet maken!

Reageer
gravatar

Dit alles om het OV aantrekkelijker te maken voor zelfmoordenaars. Genoemde doelgroep vertegenwoordigt nu een percentage van ruim 30%. De woordvoerder van de NS beaamde dat dit in 2012 de 50% moet overstijgen. Voortaan zitten zelfmoordenaars niet meer meer onder de poep na de voltrekking van hun laatste daad. Potentiële doelen als winkelcentra en de Dam worden hiermee ook vermeden. het afsluiten ervan na afloop zou immers slecht zijn voor de lokale omzet. Of zoals Kurt C. ooit zei: “it’s better to slide out than to spray away”.

Reageer
gravatar

Toch blijkt ook uit onderzoek dat als je wat langer je plas op kunt houden dat je ook beter in langere termijn planning wordt en meestal ook wat aan intelligentie wint. Dus wie weet kent ook hier ieder nadeel weer een voordeel?

Reageer