Globaal Nieuws met de notulen van vorige week

Deze week is Diederik Smit terug. Met een online onderzoek naar internetgebruik onder luisteraars, de wekelijkse column van Pierre Welvaart en het laatste voetbalnieuws.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Loko, jongen,

Je moet niet alles geloven. Hij won wel eens bij een koers een half onsje boterhamworst dat door een dorpsslager voor de dertigste van de voorlaatste ronde ter beschikking was gesteld, maar daar konden wij niet van leven. De meeste tijd op de fiets heeft hij dus als bakkersknecht doorgebracht.

Reageer
gravatar

Oma Paulien dat geloof ik ook niet, opa p moest wel even blozen toen je het had over vroeger. (laatst dat met die fiets en zo) Moet me nu echt stil houden van mezelf. Heb muziek vanaf 1920 ben zelf van zes4. Wil alles hebben. Kan niet.

Reageer
gravatar

28 afleveringen al van GNR, ik verheug me nu al op de 29e veelbeluisterde aflevering met opnieuw weer een fraai onderzoek naar het gedrag van de gemiddelde Nederlander. Dan weten we ook of Bart van Rijswijk weer uit zijn coma is gekomen, spannend!!

Reageer
gravatar

Ben ook blij met de 3 punten, wel hoop ik dat ze de in coma getrapte volgende week weer opstellen. Een gehandicapte moet niet zomaar ontslaan kunnen worden door/voor/vanwege een arbeidsongeval.

Reageer