Fotopunt

Meer beeld is te vinden op www.rogierverkade.nl


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Beste Alphenaar,

Tsja, de rol van de achterdeur bij onze nationale folklore, Het Gedogen.
Dat zit zo: wat door de voordeur officieus naar buiten gaat, mag officieel niet door de achterdeur naar binnen. Met wat daar tussenin gebeurt, dient de buitenstaander zich niet bezig te houden

Vandaar ook dat de katholieke schuilkerken in de tijd van de Staatsen twee deuren tegenover elkaar hadden.

In het geval PVV, gaat Geert W. uit Venlo achterom het Torentje in. Wat binnen gebeurt, is onbekend. En de Populaire Leider verlaat met een onschuldig gezicht aan de voorkant het achterkamertje, pardon het Torentje.

Duidelijk?

Reageer
gravatar

@VVD fractie: “Palace the Loo” is beter?

Het steegje “Apendans” lijkt mij een prima locatie voor de mobiele behuizing van de premier, en ook niet zo ver van het Binnenhof.

Reageer
gravatar

@12: typisch populistisch PVV gel*l: wie laat er nou een premier in de Adriaan Goekooplaan wonen?
“Where did you say he lives? Adrian Cheaplane? And you’re not kidding me?”

Dan sla je in het buitenland toch een modderfiguur?

Wij van de fractie vinden eigenlijk voor Mark, onze zonnekoning, alleen maar Paleis Het Loo geschikt. Daar scoor je mee bij Obama en de Sjeiks.

Mag Geert in het Catshuis ter compromis, how’s that?

Reageer
gravatar

Als vrijgezel vindt Rutte het Catshuis (Adriaan Goekooplaan 10 in Den Haag) veel te groot. Bovendien werken de kinder- en gastenkamers hem te veel op het gemoed.

Gewend als hij is aan het piepkleine kamertje bij zijn kleinbehuisde moeder, heeft hij aan de vijver bij het Catshuis een kamertje op wielen laten plaatsen.

De gemeenteraad voert momenteel een stevig debat of een kampeervergunning noodzakelijk is en zo ja, of dagelijkse bewoning dan kan worden toegestaan. De PVV-fractie wacht nog op de mening van de Grote Leider.

Reageer
gravatar

Jongens, jongens, dit is toch duidelijk?

Dat ik dat nog moet uitleggen, het is zooo simpel: Markie’s moeder vindt hem een schat, maar hij moet niet als inwonend verdienend kind haar AOW naar beneden halen.

Dus krijgt hij een eigen hutje voor de deur: kan ie toch nog thuis eten en zijn wasje laten doen, maar hij wóónt er niet, en mama strijkt haar hele aow-tje op.

Reageer
gravatar

@Neuzel: Dus heeft onze MP een zwart-witte bolder en een omleidingsbord uitgescheten?
@Rogier: of “Mark’s”…

Reageer
gravatar

@Fruttekoek: en die M stond dan zeker voor Marx en niet voor Mark…

Reageer
gravatar

Paulus, vieze man,

Nee, het werkt net als in de trein, als je doortrekt valt het gewoon naar beneden. Wel even wachten tot er iemand met een hond in de buurt is, dan kun je die de schuld geven.

Reageer
gravatar

Prijsvraagje: wie komt er met de lolligste interpretatie van “Rutte SK21”, eventueel te combineren met de twee calamiteitenlogo’s er onder?

Reageer
gravatar

Die steen achter het wiel is de oorzaak dat er geen beweging in zit!

Reageer