Fotopunt

Meer beeld is te vinden op www.rogierverkade.nl


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Heeft dan niemand gezien dat er een apps gratis wordt bijgeleverd? Een HDMI-zuignap zodat die aan de onderkant van een wandkast, recht boven het aanrecht, kan worden vastgeplakt. Tegen bijbetaling wordt een blanco wandkast bijgeleverd, in discrete bruine verpakking: voor degenen die nu nog niet over een afwasautomaat beschikken. Paulien op # 9: niet alleen meeuwen schijten op linkse kerken, reigers doen dat nu ook, met aanmerkelijk meer volume. Op linkse kerken staat nu ook niet meer een kruis of een haan, maar een schijtlijster; weten die stomme vogels tenminste waar zij schijten moeten. Op rechtse kerken is de pasfoto van Maxime Verhagen voldoende om alle schijtlustige vogels af te weren.

Reageer
gravatar

Jeetttje, (#8)

Meeuwenpoep is heel agressief. Daar kan niks, dus ook niet de iBrush 3.01, tegenop.
Meeuwen staan bekend om hun voortdurende schijten. Hun smerige ontlasting vindt men vaak op de daken en ruiten van de Linkse Kerk. De reden daarvan is omstreden nu de meeuwenmelker steeds vaker in die kerk wordt gesignaleerd.

Reageer
gravatar

Het lijkt er verdacht veel op dat Hagenaar R. de Mos 2 vliegen in één klap wil slaan: een afluisterwasborstel uitdelen die ook gebruikt kan worden voor het verwijderen van meeuwepoep.

Reageer
gravatar

Uhm, de echt kleine lettertjes pasten er helaas niet meer op;

– na de eerste zes maanden gaat een wurgcontract in voor 24 maanden a 49,95 p/m
– firmware update van de iBrush 3.0 (c) naar de iBrush (c) 3.1 kost €250,- excl. btw
– verwacht niet dat de iBrush (c) ooit usb-compatible gaat worden

Reageer