Globaal Nieuws met bekendmaking van de Mol

In deze jubileumuitzending is er weer een polonaise van de week, ditmaal met  Ser-voorzitter Alexander Rinnooy Kan. Daarnaast is er live-muziek van Triangle Man en kunsthistoricus Jacco Rietkerk is te gast voor het Globaal Nieuws-prijzenlabyrint. Natuurlijk is er ook aandacht voor het kievitsei en zal Diederik Smit bekend maken wie de Mol is. Vandaag is het nieuws, morgen geschiedenis.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Was dit nu langs de lijn, of over de grens ?

EN hoe zouden we het verschil kunnen, hey bananen, lekker.

Het is altijd chances in de POLONAISE!!

Reageer
gravatar

Dat eerste kievietsei is al gevonden dus dat is geschiedenis.

Die polonaise duurt nog wel even voort. Verschoven naar het Midden Oosten. Het is daar een nieuwe trend. De nieuwe ontdekking van deze eeuw daar. Laten we ze vooral niet storen. Het is kostelijk om te zien dat de mensen daar gewoon leuk bezig zijn.

Reageer
gravatar

Ik vond Alexander een beetje hees klinken. Hij zal toch niet te lang doorgaan met die polonaise?

Reageer