Verhagen ontslaat tientallen ambtenaren

‘Zet ik ze aan het werk,  worden we alsnog gehalveerd.’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Maxiem je bent gewoon ONSLAGEN want ik wil geen PEDO OPA meer in ons KABIENT dag MAXIEM VERHAAGEN

Reageer
gravatar

Beste Henk ik zal het je even in Jip en Janeke toe Lichten maar eerst even naar jou en dan naar Oudlor verhaal 39 en dan nog even naar wat de vrauw van Ombama goed heeft gedaan en dan weer naar de Medelandse regering en mochten er taal fouten in staan ik ben lees blind dat wist je meschien nog niet MA NU L

Beste Henk ik heb niets tegen jou dus dat is niet zo slecht zul je denken maar dat is niet helemaal zo als het is want je bent namelijk de gene die ik wel kan hebben om dat te gaan doen wat je moet doen om dat wat er boven staat en dat is de OORLOG tegen de KINDER PRONO industie te mogen gaan inlijden Maar je zult begrijpen dat je daarbij wel wat hulp nodig heb

Dus wat heb ik voor je geregeld dat je van af Gistere de vrije hand krijgt om dat te doen wat nodig is om het binnen de haagse kringen te gaan uit banden

Want als je denkt dat dat daar niet gebeurt met de Inacuratie die men er op naar houd dan heb je het wel goed maar goed mis dan wel te vertaan

Nu waar gaat het om onze Wilders gaat is dus naar onse baas van de wereld ontboden om daar dat te doen wat hij niet moet doen maar moet laten

Want anders hebben ze geen druk middel in de hand als ze het daar anders willen en hij wil heel graag de Macht dus dan doe je diggen die je normalieter niet zou doen maar zou moeten laten

dit zefde verhaal geld voor onze Mat Herbe die iets gedaan heeft op Lose Cahens 9/11 interveuw waar mee hij uit de grunst is geraakt van die die dat beschouwen als hoog ver maar goed dat regel ik wel want ik heb wel respet voor deze man weten te ontwikkelen dus dan gaan we gewoon dat doen wat niemnad gelooft We gaan gewoon zorg dragen voor dat het gewoon net als altijd door gaat maar in de achtergrond gaan er toch wat dingetjes wijzigen En om dat dit dan mijn plaatw word waar ik dan wel met jou en die die daar bij gaan komen wil komunieseren Maar de Dokumenten die ik bij Jimmie van der Zwaaan had willen doen Emailen NV AMSTERDAM TAXAN NV VMW hat slecht een pustbusje van 10 MB en om dat ik dus niet een pdf wilde stuuren maar een word 93/97 dokument zo dat men in INDA Moemby niet gelijk weet wat er instaat heb ik het maar gewoon bij UNILIERVER met een sesie of 12 doen laten bezorgen zonder dat men dat niet niet heeft tot zich genomen maar men daar wel degelijk dat gelezen heeft waarva men zecht OKE dat noem ik nog eens een OPEN BA RING

dus als je daar met dit dokument even alles weg kunt halen wat daar niet voor hun bestemd was dan kan ik die uplod mogelelijkheid verder blijven gebruiken waneer het om de achter ban gaat die men niet kent en ook niet hoeft te kenennen

Dus dat betekend dat ik van uit speltje en van uit UNILEVER gewoon dat ga doen waar ik overeral terwerfeld dat kan komuniseren wat nodig is om iets in beweging te gaan zetten

Echter zou ik veel liever een ingag hebben kwa upload mogelijk heid bij de top 100 maar dan zo dat ik gewoon het numertje er voor zet en dan weet men dat is voor UNilever EN DAT IS VOOR BRENINKMIJEIER EN DAT IS WEER VOOR H EN M als je begrijpt dat ik vind dat onze Breninmijeier gewoon dat moet doen wat men nu niet doet en dat is de martk aan zijn lot over laten dus die gaan gewoon de Textiel Familie worden voor Europa zamen met Hugo Bos en met onze Gerie Waber en verder kunnen de Labels zo blijven als ze SeiN maar wel met een MENSWAARDIG ander woord Mensen Rechten in het hoogste topje van het fandeltje

Oke even naar Mischel Obama

Wat zij moet doen van af nu is blijven hameren op de waarde van de Familie

Want dat doet ze wel goed en dan doe die die voor Familie zijn precies dat wat ze dus niet laten blijken en als je dan weet wat zijn vrouw heeft moeten doen dan weet je dat ik haar liver niet maar wel niet meer op de Telie zie want ze heeft het recht toch nog om voor het Gezin te doen wat ze door die MORLOCH Inacuratie nu niet heeft gedaan en dat betekend dat als Obama dat doet wat ik zeg dat hij niet kan verliezen Want dan is hij gewoon de Piepel Preciedent van zijn Mensen die het het hart nodig hebben

Dus hier kot stap twee voor het Susest wat we nodig hebben om dat te doen wat we niet niet willen maar wel moeten willen om niet onze Familie Vrienden over ZEE te doen alten kapot lopen op de top 100 daar dus dan weet je dat het over en sluiten is met die die het niet kunne begrijpen dat er meer tussen hemel en aarde is als dat men wel zecht dat men wil geloofen maar niet geloofen kan dat het zo is

Zo was er ooit een Frans Boeren meisje dat zelf de Koning van Frankrijk tijdens de Revoltuie moets laten buigen en dat deet hij dan ook en ze hat niet eens NyeRode gedaan kun je naar gaan geen Handy geen wWw helemaal niets dan het woord dat haar Lijde en dat is bij mij dus niet anders

NU terug naar onze Noord America Staten die gaan dat doen wat ik zeg anders heb ik het recht om hun gewoon lins te laten liggen tot dat ze wel weer mee willen gaan wij ondertusen wel door met wat heet het HERSTELLEN van ORDE en GEZACH want daar schort het werkelijk wel aan

Dus als Barak gewoon naar Luwisijana zou doen terug verhuisen en zou zegge ik gaar hier van daan nu Ameicaanse Staaten lijden en dat is dus ook Zuid Amerkaanse Staaten en ook gewoon Candese Amercaanse Staanten anders zijn we kansloost tegen de Cinesche indianse Staaten dus Asiatiese Staaten en dat zijn er een heleboel dus dat gaat niet goed als we niet doen wat men wil dat we gaan doen Dus van de Assiatise staaten komt een neuwe Extra Contienet er bij en dat zijn de Wit Russland Staaten en die gaan gewoon naar 20 jaar bij de Europese Staaten doen toe behoren anders zijn wij ook maar weer net te kleijn om een blans van de 4 te gaan waar maken en dat weet Poeting al dus daar heb ik ook gewoon kontkt mee want hij stpeekt perfekt Germaans Jurmen zo als je meschien wel weet

Goed terug naar onze Bovenwinse Staaten dan begrijp je dat we dus los gaan van wat heet laden maar we noemen het gewoon nog steeds dat wat het is Want men went wel aan de Staaten Verkiezingen en als je denkt dat ik de Piraten niet kan moblilieren dan heb je het natuurlijk wel weer goed mis maar goed mis

Nu terug naar waarom Obama dat moet doen NOU heel simpel dan is dus de Krem der Rem niet bereid te gaan volgen maar om dat dan mooi in het midden licht en OPRA dat in een ONE MANS SCHOW doet uitgebrijd Motiveren kan hij dus niet meer stuk Want men wil toch niet naar daar waar hij ablsoluut veilig kan leven anders zouden we geen Konings huisen al lang niet meer hebben Dus dan weet je dat ik geen beveilging nodig heeft en dan weet je dat dat niet kan dat ik onze Moeder zo kan doen laten Schrikken zonder dat ze er ook maar iets aan heeft kunnen doen dus dat noem ik de lichtste STAF die ze om haar oortjes krijgt geslingerd Zo dat ze dat doet wat heet WE HEBBEN DUS GEEN INACCUeJAKCULATIES MEER NODIG

dus als zij dat dan even kan doen daar duidelijk maken dan kan Obama gewoon daar blijven waar hij zit maar is het een Pepel MEN dan zou ik dat gewoon uit Worsingten doen weg laten teeken naar daaar waar de Heppy fuw dan zien dag in dag uit wat ze van de rest van hun Mede Americane hebben doen laten worden Terwijl zij zich rijk REKEN MET DE VET

Oplosing voor de VET dat word gewoon de Wereld Bank UNESCO doet het Makelaars stuk en dan schuifen we logisie wijse met dat wat heet onder de valg van de Vereenigde Ameriaanse Staaten en wat er zo bij komt kijken zo dat de balans weer in Balnas komt zo dat men dan wel gewoon door kan zonder dat daar een Burger O LOCH komt en dat willen we niet want het is daar gewoon niet meer iet maar wel zo Bank Korupt als het is de kosten als vertertegen wooridger van de Papier industie dus daar moet men niet meer te veel over gaan praten want SAMMEN STERK en zammen is dus wel HO MO S api En Sammen Sterk want wie hier geboren word heeft volgens de Mensen Rechte verkalring de Zelfde Rechten als iedere andere

Daarom stel ik voor dat we over gaan naar de basis van onze Bakermat en dat is de eerste 6 van MO6 en de andere G Boden gaan betachten als wind richtingen en dat als lijdraat te gaan gebruiken voor de Vereenigde STAATEN en dat zijn dus wel ALLE VEREENIGDE STAATEN nou dan mag men daar toch niet klagen SÄL iK maar zeggen dat hun naam nog eens de Wereld zou doen vereenigen als gewoon onafhandelijke staaten met als vereeniging de VEREENIGDE STAATEN

en nu terug naar onze eingen staatjes

Friesland word de Baas in het noorden want dan kunnen we de brug naar het Geraamnse Fieslând ook makelijke doen alten verlopen want we gaan nu in een eil tempo naar onse Europeische Staateen anders is het gewoon te laat om nog mee te mogen doen met onze Machtigste Altijd al geweest en dat waten toch die van de Triade

Dus dan krijgen we de volgende beweging NEEDERLAND NOORD wort OVER 7 JAAR WEER HOLLAND(EN) NOORD bestaat uit start Drhente dan geflocht door Friesland kopeling is het PDF Riet Baker heeft de Lijding daar in en die Pot moet niet meer zo Zueren dat Albert Jansen van haar op haar plaats heeft gezet daar voor is hij nou eemaal de AGENT van Agenscahp NL anders heeft dat ook geen enkele zin meer daar met die achter kamer gedeuwe en getrek en lees even wat ik haar allemaal met Albert en JoL Moorz van EZ heb gescheven dan ben je al weer een stapje verder dan UNieLIEVER

dus dan komt Groningen er bij en als dat is geregeld dan nemen we pas Overeijsel er bij anders hebben we nog weer dat bord daar staan bij de IJSEL BRUG hier houd Nelderland op tot de volgende bewoonbare wereld is het nu nog 100 km en dat heet da LeeuWAARDE of Groningen Dus Leeuwaarde gaat het neuwe in oprichting zijnde Rode Kruis Halfe Maan doen laten van uit de Agmea toren voor HEEL EUROPA en dan is lost van onze Amercaansen staaten anders SeiN we al weer meer kwijt aan SOLD dan dat men in kan zetten voor die waar voor het is gegeven en de ING gaat gewoon samen met de ABN en de Post ING word gewoon de SnS POST zonder Ing Want dat word gewoon de Bank die niet meer hoeft te lijden onder het geklungel van ons

dus men kan da samen met onze Germaanse Sns dat doent voor de eerste 3 STAATEN VAN ONZE AMERCANAASE STAATEN en dat is zorgen dat het wel gewoon komt tot een HELD KER Bill met Helerie als baas daar over en PhilipS betaald gewoon daar voor de rekening maar dan wel die van Moris en niet meer niet die van ons maar die gaat want anders doen maar dat lees je in ht Stuk dat zins een week bij UNielever in de Kleine Ronde is zijn werk aan het doen dus tergu met min eigen dom en wel heel snel uniliever ANDERS GA IK TOCH NOG VOOR PRAKET EN GEMBEL

NU NOG EVEN WAT ANDERS IK BEN NIEMAND EN DAT BLIJFT NIET NIET ZO MAAR WEL ZO

ANDERS KAN IK NIET MEER BEWEGEN WAAR IK WIL BEWEGEN EN DAT WIL IK WEL BLIJVEN DOEN SONDER EEN CIA TAVEREEL VAN HISRSIE ALIE DUS DIE KOMT GEWOON BIJ DE VVD EN DAN WEL MET WILDERS ALS BOEG BILD MAAR DAN DOET HIJ HET WEL GEWOON ALS ONE MANS SCHOW MAAR IK STUUR JULIE AAN DUS WIL HIJ NIET LUISTEN DAN KAN HIJ NET ALS ONZE HANSJE WILEGELTJE HOREN WAT IK ALEMAAL KAN DOEN MET MIJN GESCHEVEN WOORDEN

HANS DOET VOORTAAN HET MKB VAN UIT GRONIGEN MET OVERIJSEL ALS BAAS VOOR MEDELANDEN NOORD EN DAN WEL MET DAT WAT MEN IN ZWOLLE WEL VOOR MEKAAR HEEFT EN IN DRHENTE NOG NOOD VAN HAAIEN HEEFT GEHOORD DUS DIE BRAND IK AF TOT OP HET ALASTE BOD VOOR DE VROUDE TEGEN MIJ PER SO NA VI gRATa EN WEL RECHT ZETTEN WAT MEN MET MIJN MKBiT V.O.F HEEFT GEDAAN EN OVER DE ING NOG MAAR TE ZWIJGEN WAT DIE ZICH ALEMAAL DEKEN TE KUNNEN VERHOORLOVEN EN DE EERSTE 7 KOPPEN ZIJN AL GEROLD DAAR BIJ unilever DUS DAN KUN JE HEN VAN MEDE DELEN DAT IK ALLEN NOG MAAR MET DIE IK BIJ Diderch SAMSONG in de tweede kamer heb doen mogen ontmoete en hij weet wie ik ben en de rest gaat gewoon 3 jaar naar LONDEN en leren wat het is om niet te lusteren met de Heler Familie gewoon door als oproepkracht daar te beginen met een salaris van maaar 620 €URO per maand voor de hele familie en niet gaan betekend dat ik hun gewoon zo kapot schijf dat ze negerns nood meer hoeven te sloisiteren en als men naar 3 jaar terug keerd dan krijgen ze gewoon weer dat wat ze hier dus wel 3 jaar moeten doen acher laten en dat is gewoon ALLES want men wou niet heplen NOU NOU BEN IK AAN DE BEURD DUS WIE NIET HOREN WIL GAAT HET DUS NU WEL GEWOON VOELEN ZECHT MAAR EEN HER OPVOED KEURSES VOOR DEZE DIE WAARSCHIJNLIJK NU WEL OPEENS ALLES WILLEN DOEN WAT ZE TOEN AL HADEN KUNNEN DOEN MAAR NU NIET MEER NIET WILLEN DOEN MAAR DAAR HEB IK NU GEEN BOODSCHAP MEER AAN

Dus je ziet dat we dan als vervogens Gelderland er bij gaan voegen maar alleen tot de Grens van de Hooge Veule en dan noemen we dus MEDELAND NOORD en dan krijgen we Brussel nog even

Brussel gaat dat doen wat men moet doen en dat is aan het werk niet aan het wekr gaan maar wel in en uitkloken is dus gewoon frouderen en dat wil ik niet dus ONSLAG OP STAANDE VOET MET MAX 320 per persoon aan uitkering en met familie is dat max nu 620 en ik noem de namen wel op het internet die weg kunne en wie dat niet axepteerd krijgt nood meer een baan dus die krijgen een sanktie van 12 maanden en dan mag men het nog eens proberen om van ons centjes die wij betalen te doen willen steelen ik denk dat ze het wel willen doen laten dus hier komt nummer 1 en dat is AngeLa MerKeL en twee word onze Jan Peter Balken Ende en dire word die daar Bondes Precident was maar ja te veel van de Mensen gestollen dus dat wil men niet dus dan mag hij de Derede Minister woren en dan komt de Eerst
e Zaken minister en dat is gewoon Neelie ze kent me wel van de NeeLi Fer Trade Smily’s en dan weet ze wel hoe laat het is geworden dus Neelie laaste kans wat wil je je vermogen van Smit of wil je het volk gaan lijden wat heet de top 1200 en dan kunnen we gelijk de Desebank doen Laten zijn wat heet de DAX en dat is da wel voor heel Europa en dat is dan wel voor Bisines als jusiwel maar wel met onze ABN als Triesche baaas en dan wel gewoon onze dus Wim Duisenberg is daar dan de baas en nieamnd anders en men kent me inmiddels wel dus als u denkt dat hat ik niet verwacht dan weet je nu waar jou toekomst van af gaat hagen Riebaker dan Albert Jansen met Jol Moors en dan PDF stukken en dan Jimmie Taxand en dan door lezen en dan je plan maken en ik weet zeker als het mist gaat stuur ik je wel weer bij via Spelt je!.nl en dan weet je wel wat ik niet wil maar wel wil dat bij unilever maar dan met 1200 postbus numeretjes en ik weet wel voor wie wat is bestemd en Clemens Brnikmijeier gaat gewoon voor het verkachte van een meisje van 3 jaar achter slot en Grendel verdwijnen en als onze van SASA niet op past daar bij de Wester Melk GaS fabiek kan hij nog met zijn Duitse mee

MET VIEDEN LUKEN GROET EN VAN DIE DIE NIET VERLIEREN KANN SO HENKT BLEKER DU BIS AN DIE REIJE OM ZU SEHEEN WAS ICHT ALLES MAGEN KAN UND DAS IST MER ALS DU DENKTS WEIL ICH BIN DIE WO FON MAN SCAGEN KAN ER IS NOCH VERRUKTER ALS DER FOCHGE DIE MAN DA MAL HATTE UND EINE UPLOTE BIJ DEI ZEIT UND BIJ DER TELIGAAFT WEN ICH BETE DARF

STICHTING BLAEWE EN ZIJN MEDE STICHTER VAN WAT MEN NOEMT MOEDER AARDE

Reageer
gravatar

Maxiem is wat traag van begrip: heeft nog niet door dat tientallen ambtenaren hém al ontslagen hebben.
“Mijn volk houdt van mij”: waar hebben we dat al eerder gehoord?

Reageer
gravatar

13 Jeettje, vind het al erg zat voor die mensen. Ze kunnen al moeilijk lopen, moeten ze dat ding ook nog duwen. Gelukkig word dat straks niet meer vergoed.

Reageer
gravatar

Gelul accepteer ik van politici, maar moralisme niet. (iedereen weet wel dat je een oud vrouwtje, moeder van 19 kindser niet dood moet slaan met haar rollator).

Reageer
gravatar

Tuurlijk, geef die arme ambtenaar maar weer de schuld.
Eens temeer het bewijs dat Maxime eigenlijk de niet-geblondeerde tweelingbroer van Geert is.
Die geeft behalve moslims ook ambtenaren overal de schuld van. En van moslimambtenaren krijgt hij het schuim om de mond.

En opvallend dat in het donkerzwartbruine Zuijen de mensen massaal overstappen van CDA naar PVV.

Broer Maxime heeft het bijna zover dat broer Geert ineens een partij heeft met structuur en onderafdelingen die geen flikker in te brengen hebben.
Gewoon even een kwestie van overnemen en de “ledenadministratie” bijplussen.

Reageer
gravatar

Bedankt voor uw bijdrage! Uw mening wordt zo snel mogelijk juist of onjuist bevonden door onze redactie. (Duimen dan @9.)

Reageer
gravatar

Beste Paulientje,

Die stoute meneer Verhagen is zeker gehalveerd, alleen is de slechtste helft overgebleven. Dus pas maar op.

Haes

Reageer
gravatar

Lieve meneer Richard,

Is die stoute meneer Verhagen ook gehalveerd? 😉 😉 😉 😉 😉 😉

Loop je na de vakantie nog stage in groep twee?
Dan zul je het alleen moeten doen. Onze juf is ontslagen, omdat ze in Maastricht niet genoeg gefolderd heeft voor het CDA.

Kusjes van jouw Paulientje
ks ks ks ks ks ks

Reageer
gravatar

Het is bewezen dat Limbo’s vreemde lieden zijn.

Hebben ze een honderd procent onbetrouwbare politicus van hun eeuwenlange grootste regentenpartij de KVP, pardon de CDA, dan stemmen ze massaal op een duizend procent onbetrouwbare volksopnaaier van een of andere eenkennig eenmanspartij.

Maar het moet gezegd worden, ze blijven onder ons.

Reageer
gravatar

@Gekke Gerritje. En hij had het ze nog zo bevolen.

Reageer
gravatar

Als Verhagen eens begon met zichzelf te ontslaan, wie weet komt dan het vertrouwen in de politiek en misschien zelfs wel in het CDA weer terug, gaat onze nationale economie groeien en bloeien en… eindelijk een gelukkig Nederland!

Reageer