Globaal Nieuws: Verkiezingsspecial

In de marathonuitzending voor de verkiezingen van de provinciale staten houden Diederik Smit en Michiel Eijsbouts u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Te gast is het nieuwe politieke talent van de VVD. Hoe is de campagne verlopen? Gaat de coalitie het redden? U hoor het allemaal in de verkiezingsspecial.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

ik ben multi-talig 🙂
maar ja, als we toch taalnazi spelen, moeten er niet nog wat streepjes op dat Frans ?

En nu als doctor Klavan;
Ik zou zeggen dat ik eigenlijk meer iets van een deja-entendu had.
En dan als Jiskefet:
Ik zou zeggen dat ik eigenlijk meer iets van een deja-entendu heb.
(jiskefet personae spreken hun gedachten hardop)

Reageer