Cartoon: DJUw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Onze Grote Held staat prachtig afgebeeld. Dat zie je nooit bij linkse kartonnisten. Deze rechtse tekening geeft onze Machtige Man terecht kwaad weer. Wie zou niet boos worden als je demononisipileerd wordt door Pinokkio met de opdracht regenkleding in de boerkastijl aan te trekken. Ook treffend symbolisch is het stuur van de fiets van onze Lepe Leider. Jammer is dat Zijn vier breedgeschouderde boezemvrienden ontbreken.

Reageer
gravatar

Tja, de oplossing had zo simpel kunnen zijn. Maar hij had zijn poncho natuurlijk gewoon vergeten. Nou ja, iedereen vergeet wel een wat! Dus die donderwolk is ook heel duidelijk.

Reageer
gravatar

Wat ik laf vind van de PVV, is dat alle leden die verkiesbaar zijn
( en dus van alle partijen ) die verkiesbaar zijn voor de verkiezingen in Maart , op de lijst staan met zowel hun voor als achternaam, er in Drenthe alleen bij de PVV GEEN voornamen staan, dat is gewoon laf.

Reageer
gravatar

DJ Geert, of DJ verkeerde upload?

Reageer