Cartoon: De Dingen

Voor meer van Aart: www.aarttaminiau.com


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dr.Paulien # 4, ik deel uw diagnose van Paul van Vliet niet; Paul is enigszins verdwaasd door het kijkcijfer-succes van de Haagse groep Oh, Oh Cherso en dit succes dat nu door de vrije omroep wordt voortgezet en uitgemolken middels het diep-intellectuele Oh Oh Tirol.

Paul denkt aan zijn getaande roem als Sergeant-Majoor ten tijde van het hippieleven in de jaren ’60 en ’70, toen beiden nog jong, hij nog vitaal en Patricia Paay nog jong en botoxvrij was.

Ik heb die Playboy kerstfoto’s van Patricia nooit gezien, maar het is mij volstrekt onduidelijk hoe en waarom dit blad nu oma’s in zijn foldouts toont, geen jonge strakke meiden meer die tegen betaling uit bloes en broek stappen? Is hoofdredacteur Jan van Heemskerk II volledig geflipt en bevangen door een (groot)moedercomplex? Het is alsof de Doos van Pandora wordt geopend; who’s next? Vanessa, de ex Miss Free Records? Of Viola Holt? Isadora Duncan? Mata Hari?

Reageer
gravatar

Eigenlijk een hele wijze gedachte: het dier beschouwen als ‘dier an-sich’ zoals de mens ook een eigen werkelijkheid heeft; ik voorzie dat hier een eigen Paayiaanse fenomenologie dreigt te onstaan.

Reageer
gravatar

De man rechts heeft een ernstige ziekte, het zogenoemde spotterssyndroom. Dit verschijnsel bestaat uit het verschuiven van de nekwervels naar het achterhoofd en wordt vaak gesignaleerd bij mensen, meestal mannen, die maniakaal staren naar overvliegende vogels of vliegtuigen. Herstel is helaas niet mogelijk.

Het spotterssyndroom schijnt minder voor te komen bij spotters van overvliegende boten, auto’s of treinen. Om een andere reden kan men ook daar maar beter van afzien.

Reageer
gravatar

Schande, Patricia is gewoon zelf een luis in de pels van de omroep. Ze weet best hoe het voelt om beestachtig behandeld te worden omdat ze haar rol van moeder in de nieuwe film van Ciske de rat voorbij moest laten gaan omdat frequentie van haar rimpels en de Frequentie van de nieuwe Sony beeldschermen niet waren te synchroniseren. Erg kinderachtig om dan nog te zeggen dat ze niet weet wat dierenleed is. Ze foltert bovendien dagelijks haar schaamluisjes met haar jonge vriendjes. Die beestjes zijn ook bejaard en nodig aan rust toe, Geenpeace HELP!

Reageer