Overheid geeft positief reisadvies Luxemburg

“Niets aan de hand daar eigenlijk, geen rellen, geen ziektes, geen natuurrampen. Gewoon lekker gaan!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Vanwege het hoge vetgehalte van de pannenkoeken heeft het Ministerie van Volksgezondheid een negatief reisadvies afgegeven voor Lage Vuursche.

Reageer
gravatar

Weer een verkeerde inschatting van het ministerie van Buza. Het broeit al jaren tussen de districten Diekirch, Grevenmacher en het bestuurlijke Luxemburg. Met name Diekirch eist afscheiding en stuurt aan op een burgeroorlog. Claude Simons, een directe nazaat van voormalig premier Charles-Mathias Simons, staat aan het hoofd van een in het geheim opererend guerrillaleger. Het ontslag van Charles-Mathias Simons door toenmalig koning-groothertog Willem III in 1853 speelt in deze kwestie een belangrijke rol. Op dit moment bivakkeert Claude Simons met zijn leger in het Kasteel van Vianden. Vanuit het district Luxemburg wordt afwijzend gereageerd op de autonome Diekirchse autoriteit. De gemoederen lopen inmiddels hoog op. Een inval van Simons met zijn leger om zijn eisen kracht bij te zetten valt dan ook binnen afzienbare tijd te verwachten.

Reageer
gravatar

Ach Luxemburg, stad van mijn hart waar je ook een heerlijke doorsnee maaltijd kunt eten, werkelijk niets bijzonders over te vertellen, zo’n maaltijd, een diner wat je even later al weer geheel en al vergeten bent, leve het groothertogdom; er zouden veel meer groothertogdommen in de wereld dienen te zijn.

Reageer
gravatar

Beste Opinieminiemutte op vijf,

Mike Hunt bedoelt de provincie Luxemburg in Wallonië.

Inwoners: 269.023, waarvan:
– 46 % mannen,
– 49 % vrouwen en
– 5 % zonder mening.

Bekendste stad: Bastenaken, vanwege de Bastogne-koeken.

Natuurrampen: jaarlijkse overstroming van de Meuse, Semois, Lesse, Ourthe en Sûre.

Folklore: sjouwen met zandzakken.

Reageer
gravatar

Mooi eerst mijn nijl cruise omboeken naar een wildwater kanotocht op de sure grootste verval daar is wel 0,34 meter vet kicken

Reageer
gravatar

Voor Luxemburg heb je geen advies nodig. De naam dekt de lading Luxe m(aar) burg(erlijk). Zou het trouwens wel netjes vinden als ministerie van binnenlandse zaken ook reisadviezen zou geven.

Limburg: positief, tenzij u een allochtoon bent en niet graag nagekeken wordt. Kijk uit voor u gewrichten bij het beklimmen van bergen.

etc. Weet iemand anders nog n betere?

Reageer
gravatar

Daar komen ze nu mee, terwijl ik net mijn ‘all inclusive’ reis naar Pyong Yang heb geboekt.
Zit ik daar straks in een volgeboekt hotel tussen de Russen terwijl ik dus gewoon goedkoop had kunnen tanken!

Reageer
gravatar

Ik zou toch maar uitkijken met dat hele witwascircuit. Daar kunnen nog wel wat schietpartijen uit voortkomen.

Reageer
gravatar

Lieve MargOOtje,

Pak die koffers niet weer uit en kom eindelijk eens terug naar ons veilig huisje met openhaard en schuilkeldertje uit de jaren vijftig in Madurodam, waar onze eigen Bromsnorretje en Jantje Soldaat over ons waken.

Liefs,
Paulusje
die heel ongeduldig aan het worden is.

p.s.
Jantje is net terug met zijn geweertje, maar nu schijnt Bromsnorretje als bevoegd opleidertje eerste klas te zijn opgeroepen.

Reageer
gravatar

Sorry Margootje, voor kleine stadjes geldt een negatief reisadvies. Kleine criminaliteit, kleinsteedse mentaliteit, kleinzerig gedoe en meer van dat soort kleine dingen hebben ons doen besluiten een negatief reisadvies te moeten afgeven.

Naast Luxemburg geldt er nog wel een positief reisadvies voor Irak (maar alleen als u een van oorpsrong Irakese asielzoeker bent) en Afghanistan (maar alleen als uw reisgroep voor minimaal 80% uit zwaar bewapende militairen bestaat).

Reageer
gravatar

Toen ik dat las ben ik spontaan mijn koffers gaan pakken. Nu word ik weer in de war gebracht door Moosje Am. Int.

Nou ik ga maar gewoon weer naar mijn kleine stadje. Hoef ik me nergens zorgen over te maken.

Reageer