Mubarak met collega-dictators uit protest de straat op

Khaddafi: 'Ik zal de gezamenlijke folteravondjes nooit vergeten'

Overal ter wereld zijn dictators woedend de straat op gegaan om te protesteren tegen de Egyptische opstand. De dictators willen hiermee laten zien dat president Hosni Mubarak niet alleen staat in zijn strijd tegen ongewapende betogers. “Mubaraks levenswerk staat op het spel”, aldus een woedende Kim Jong-Il (Schitterende Ster van de Paektu Berg, Noord-Korea). “Je investeert jaren van je leven in het opzetten van een efficiënte geheime dienst, martelt honderden burgers en verziekt de toch al corrupte economie van je land, en wat krijg je ervoor terug? Boze burgers die je partijbureau in de fik steken.”

Aleksandr Loekasjenko (Stalen Leidsman, Wit-Rusland) is bang dat het hek van de dam is als de demonstraties in de Arabische wereld nog langer doorgaan. “Ik zie het somber in als de Egyptenaren blijven volharden in dit onverantwoordelijke gedrag”, aldus de alleenheerser. “Ik roep alle rechtgeaarde fascisten en antidemocraten daarom op om zo snel mogelijk een einde te maken aan deze wandaden.”

Robert Mugabe (Neger des Heils, Rhodesië) ziet de invloed van blanke infiltranten in het Noord-Afrikaanse land als doorslaggevend. “Witte mensen kunnen daar ongehinderd over straat. Dan vraag je natuurlijk om moeilijkheden. Bij ons laten ze het al een jaar of twintig uit hun hoofd na Roberts speciale voetzolenbehandeling. Twee dagen voor een revolutie zwaaien met gummiknuppels is daarbij vergeleken ronduit amateuristisch.”

De verbijsterde despoten hebben een Facebook-pagina in het leven geroepen om Mubarak te steunen, genaamd ‘Tyrants United’. Hier zijn tal van emotionele reacties te vinden, onder andere van de Libische leider Khadaffi die verklaart de ‘gezamenlijke folteravondjes nooit te zullen vergeten.’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Terwijl de islam gewelddadig oprukt vanuit Irak, Syrië, Somalië, Jemen, Turkije, Marokko en Libië tot in onze straten en nog meer Moslims uit islamitisch Midden- Oosten en Afrika richting Nederland komen, stemrecht en een verblijfsvergunning krijgen, hebben PVDA, D66, CDA en GL openlijk verklaard de islamitische immigratie te steunen

Reageer
gravatar

I do believe all of the ideas you’ve introduced in your post. They are really convincing and can certainly work. Still, the posts are too brief for starters. Could you please lengthen them a little from subsequent time? Thanks for the post.

Reageer
gravatar

 
De Kunduz coalitie
 
Politieke partijen van Kunduz coalitie zijn niet bereid fundamentele hervormingen bij de overheid door te voeren en daarmee bedoelen we een coalitie die niet voor ieder overheidstekort de belastingkaart trekt maar bereid is de overheidsorganisatie te herstructureren en de uitgaven van de overheid in de klauw te houden. Deze politieke partijen zijn niet bereid om Provinciale Staten en Waterschappen opheffen en de taken onderbrengen bij ministeries en gemeenten.
Onder druk van Brussel heeft de Kunduz groep verdere lastenverzwaring in overbelast Nederland voorgesteld en weigert om echte bezuinigingen door te voeren waar draagvlak voor is.
Van de Kunduz-coalitie hebben GroenLinks en D66 het meeste profijt, er wordt niet zo veel op hun kaste constructie bezuinigd:export uitkeringen naar Turkije en Marokko, bloedige rituele slacht, burka/hoofddoek, dubbele passpoort, moskeebouw, uithuwelijk, eerwraak en nodige massa verzameling uit Moslimlanden kan weer hervat worden. 90 miljoen Euro is extra gereserveerd voor de clanoorlog tussen Moslim sektes in Afghanistan.
Massa immigratie is gered, de vrienden van oude garde, dictatoriale moslimlanden zijn ook tevreden gehouden. PVDA, CDA, D66, CU en Groenlinks brengen islamitische afvalputje niet in gevaar.
Met de Kunduz coalitie worden Probleemwijken groter. Nederland bevindt zich in de grootste demografische omwenteling van zijn historie, waarbij vooral niet_Europese bevolkingsgroepen de oorspronkelijke bewoners heel snel aan het vervangen zijn. Straat voor straat, wijk voor wijk is er een etnische verandering aan de gang.
De meerderheid van de inwoners van Amsterdam is allochtoon. Sinds 1974 is de autochtone bevolking in de hoofdstad meer dan gehalveerd. Men vertrok omdat niet-westerse allochtonen via verzonnen “positief discriminatie” voorrang kregen bij de toewijzing van woningen en werk!
Cijfers van het Centrum voor Onderzoek en Statistiek van de gemeente Rotterdam wijzen uit dat momenteel meerderheid van de stad allochtoon is.
Den Haag telt voor het eerst in de geschiedenis meer allochtonen dan autochtonen. Het aantal inwoners van Nederlandse afkomst is dit jaar tot onder de 50% gezakt.
Ook Utrecht lijkt ten prooi te vallen aan Moslims; in de studie van de gemeente Utrecht wordt een allochtoon gedefinieerd als een persoon die in het buitenland is geboren, of van wie de ouders in het buitenland zijn geboren. Het begrip is dus geen directe afspiegeling van de etniciteit, terwijl hier geboren kinderen door de zware opvoeding en indoctrinatie zich nog meer Turk of Marokkaan voelen dan hun analfabete ouders die niet zo sterk gepolitiseerd, georganiseerd waren… Bijvoorbeeld een persoon van Marokkaanse komaf, behorend tot de “derde-generatie”, van wie de ouders geboren zijn in Nederland, wordt volgens deze definitie niet meer meegerekend, terwijl juist deze groep in de toekomst steeds groter zal worden, maar dan direct gestuurd door de moslimlanden.
In Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht wordt de meerderheid van de kinderen tot achttien jaar gevormd door niet-westerse allochtonen. In 2015 zal de grote meerderheid van de hele bevolking van de Randstad bestaan uit niet-westerse allochtonen.
Deze gigantische omwenteling werd en wordt door de PVDA, CDA, GL, D66 politici gesteund en richt zich fundamenteel tegen de belangen en behoeftes van de burgers.

Turken en Marokkanen vormen de grootste groep. Somaliërs en Marokkanen groeien momenteel het snelst: in werkelijkheid is het aantal nog veel groter. Immers hier geboren kinderen uit Turkse of Marokkaanse ouders, die zelf al hier geboren waren tellen niet meer mee. Dat zijn er steeds meer. De situatie is dramatisch. Iedereen had dit kunnen zien aankomen: tussen 1980 en 2012 het aantal Marokkanen van 20.000 naar 560.000 gestegen! Turken nog meer… Als in 2032 weer 25 jaar verstreken zijn, zullen het er bij beide groepen ca 2.3 – 2.8 miljoen zijn. Het aantal Somaliërs enz. zal dan net zo groot zijn als nu het aantal Marokkanen en Turken. “Op 1 januari 2011 telde Nederland 1,2 miljoen personen met de Nederlandse en minimaal één andere nationaliteit. Dat is per saldo 40 duizend meer dan een jaar eerder. Bijna de helft van de Nederlanders met een meervoudige nationaliteit heeft ook de Turkse of de Marokkaanse nationaliteit.” CBS. U kunt gerust zeggen dat de toestand in alle grote steden is ronduit vreselijk en vaak ook gevaarlijk. Met een IQ van ca. 82 is het moeilijk te onderscheiden wat goed of kwaad is. terwijl ze hier wonen, onder de woestijnzand belevende geest belemmert alle normale ontwikkelingen. Vrouwen worden door de onontwikkelde massa, “hoer”, mannen “zieke homo” genoemd en bespuugd. Grote steden hebben geen tranen meer om te huilen. Ze zijn al lang verloren, verkocht en verraden.
Dat is door de opeenvolgende regeringen vakkundig verziekt. Er zijn zomaar de meest ongepaste vreemdelingen van de aarde naar Nederland getrokken. Die zijn door huwelijken met de bevolking daar geheel op ingegaan. Moslims mogen alleen met moslims trouwen. Kolonisatie via de baarmoeder heet dat. Het toestaan van huwelijksmigratie zgn. gezinshereniging is het grootste kwaad omdat via nicht en neef huwelijken sprake is van een constante instroom.
Over maximaal 10 jaar dicteert m.i. de islam de landelijke verkiezingen. Dan is het over en uit. Als men realistisch bekijkt wonen onze kinderen en kleinkinderen straks tussen 7 miljoen niet westerse allochtonen en Nederland is dan (over 20 jaar) volledig overgenomen. Onze geschiedenis kan in de vuilnisbak of heeft een geweldige wending genomen, Nederland de vergaarbak van de wereld zal dit in de toekomst niet meer kunnen opbrengen, geen geld en geen kennis meer, verval verzakking verrotting afbraak en sloop zijn het gevolg. Met een IQ van ca. 82 in meerderheid wordt juist bestaande cultuur vernietigd en de belangrijkste steden voorgoed verloren. Bureaucratische kaste heeft het volk in deze zaak niet om toestemming gevraagd. Op geen enkele moment, is deze moslimmigratie ooit aan de bevolking voorgelegd. Massa ambtenaren die betrokken zijn bij deze proces zijn zelf ziek, slap en bedrieglijk. Tot zo lang is dit een bedrog! Ouders in de bijstand. Met 7 kinderen in de wajong. Deze moeten elke 3 maanden melden bij de instanties, dat ze woonachtig zijn in Nederland. Massa verzameling van dit soort brutale volkeren wordt onvermijdelijk genoemd, ze werd als moreel juist omdat het geboortecijfer te laag was. Lage geboortecijfers zijn juist te danken aan de niet naturelle Moslim voortplanting. Marokkaanse tienervrouwen met 3 kinderwagen, analfabete mannen met 7 vrouwen en 25 kinderen die hele straat onleefbaar maken, verstoren juist de normale, naturelle mensvoortplanting. Heel veel vrouwen willen niet in zo’n omgeving kinderen krijgen. Dit is de kernstrategie van de islamitische verbreiding die sinds 7de eeuw succesvol wordt toegepast. Moslimlanden verbonden infrastructuur gesteund door de Nederlandse bureaucratische kaste is een sterke voedingsbodem voor de verraderlijke politieke partijen. Ieder volk vecht om zijn eigen identiteit te behouden en eventueel zijn eigen stad, alleen de Nederlander moet het niet in zijn hoofd halen of hij wordt verketterd.

Gestuurde bewegingen uit Moslimlanden hoeven op dit moment zelf geen directe zetels in het parlement hebben (om tactische redenen..). Opgezette bewegingen hebben dus slechts een bindende ideologie nodig die via gesubsidieerde organisaties met het herkomstland integraal opereren, vaak met aanzienlijke macht achter de schermen. Door de transparantie van de geld- stromen ligt oncontroleerbare belangenverstrengeling op de loer. Belachelijk is dat de leiders van de islamitische organisaties/moskeen nog geen eens de Nederlandse taal machtig zijn, terwijl hun macht binnen de partijen groter wordt.
Verwar deze dubieuze constructie echter niet met de voor een democratie cruciaal fenomeen als de buiten-parlementaire beweging. Zie enorme toename van de “positieve discriminatie ambtenaren” binnen de overheid instellingen.
Veel politici gedragen zich als de vertegenwoordigers van Moslimlanden:dat de overgrote meerderheid van de Turken en Marokkanen in Europa, ook deze van de tweede of derde generatie, zich nog sterker Marokkaan of Turk voelt is niet verbazingwekkend. Wat een schaamteloze hypocrisie. De basis van slechte beleid en progressie, het “ambtenarenkorps” van bureaucratische kaste en een groeiende anti-Nederlandse “immigranten” colonne is van groot belang voor de PVDA, CDA, GL en D66. Verwarrend is wellicht dat de links-rechts tegenstelling wel in de spreektaal maar niet in de politieke arena samenvalt, gelet op de politieke ideologieën (o.a. zeer achterlijke Turkse en Arabische kolonisatie politiek, verwarrende islamitische ideologie.) die door deze partijen verdedigd worden.
In Amsterdam Zuidoost bestaat 77% van de bevolking uit niet-westerse immigranten, die voornamelijk afkomstig zijn uit Suriname, de Antillen, Afrika beneden de Sahara en Pakistan. De 21% inheemse Nederlanders bestaat voornamelijk uit 50-plussers. De kolonisatie van Amsterdam-Zuidoost door niet-westerse immigranten is niet alleen het gevolg van een hoog geboortecijfer onder niet-westerse allochtonen. Het is veel meer een gevolg van de aanhoudende immigratiestromen Marokko en het gerichte voorkeursbeleid van de almachtige PvdA, CDA, D66 en Groenlinks die het aantal inheemse inwoners wil minimaliseren.

Stop met de weergaloze massa-immigratie. Nederland is geen immigratieland. Stop met de verblijfsvergunningen t.b.v. islamitische massaverbreiding. Waarom hebben de meeste mensen van de grotsteden zich laten verdrijven door de politiek van binnenuit?! Hoe lang gaat dit nog door b.v. in de rest van Nederland? Wanneer zeggen we niet , genoeg is genoeg, als het te laat is?
Stem niet op de partijen die Islamitische verbreding niet willen stoppen.
 
Van alle immigranten die de nationaliteit van het gastland aanvragen, van alle imams die hier komen preken en van al diegenen die een islamitische school willen oprichten, moskee willen bouwen, eisen we dat zij een verklaring ondertekenen waarin ze onder ede beloven zich te houden aan de fundamentele normen en waarden van Nederland. Als blijkt dat men zich niet houdt aan die verklaring, verliest men de verblijfsrecht en wordt uitgewezen.
Stem niet op de politici die zo’n verklaring van immigranten niet eisen.
 
De islam hier in het Westen gepropageerd vanuit immens rijke islamitische landen, vanuit dictatoriaal geregeerde landen waar slechts een zeer kleine minderheid alle rijkdom en macht in handen heeft. Hun dictatuur reikt tot in de moslimgemeenschappen in onze landen. Zolang het verlenging hier voor het zeggen hebben in moslimkringen is het moskee/burka/hoofddoekverbod noodzakelijk.
 
Stem niet op de politici die tegen de moskee/burka/hoofddoek verbod zijn.
 
 
De dubbele nationaliteit af te schaffen.
 
Uithuwelijk is een wapen voor de islamitische macht verbreiding. Hoge straffen geven voor uithuwelijken. Als een vrouw dit niet wil, en ze wordt toch “gedwongen”, dan verliest men de verblijfsvergunningen in Nederland. 
Het is nu bewezen dat de hele groep niet westerse allochtonen die nu in Nederland woont op geen enkele wijze een bijdrage levert aan de maatschappij, of economie. Er zullen altijd individuele uitzonderingen zijn, maar de groep is een verliespost op alle punten.
 
Men had gedacht dat ze, net als Grieken, Spanjaarden, of Italianen, weer naar huis zouden gaan na gedane arbeid. Of zouden assimileren, zoals Zuid Molukkers, of Surinamers en alle andere westerse allochtonen. Maar niet westerse allochtonen zijn anders. Het is een slecht huwelijk, dat nog een crisis nodig heeft om te ontploffen.
Het complete gebrek aan mensenrechten en het expansie programma van het regime beperken zich niet tot de middenoosten en Noord_Afrika. Turkije bepleit een actieve export van haar “jonge” islamitische bevolking. Gelijkgezinde groepen in Afghanistan, Irak, Libanon (Hezbollah), Palestina (Hamas en Islamitische Jihad) worden door de machthebbers gefinancierd. Turkije is de grootste staatssponsor van islamitische organisaties in Nederland.

 
Ten einde alle zelf veroorzaakte problemen tegen te gaan zullen de partijen voorstellen nieuwe wetten aan te nemen voor de noodzakelijke assimilatie van binnensgesluisde massa, meer propaganda te voeren tegen de invloed van grote mogendheden die via achtergestelde groepen eigen kolonie willen vestigen, hun middelen tegen te gaan, TV schotels belasten, moskeen en islamscholen verbieden, geen positieve discriminatie te belijden.
 
 
Anti crisis comité

Tessa S., Adriana T., W. Brassy
 

Reageer
gravatar

Turkije met een evidente anti westerse massapsychologie is geen goede model voor de middenoosten!.
 
In Turkije zitten meer dan 267 journalisten vast. Begin maart werden er nog acht journalisten opgepakt, in het kader van een onderzoek naar een vermeend complot om de regering omver te werpen. Het gaat onder andere om de bekende De Turkse journalist Ismail Saymaz ziet zich geconfronteerd met maar liefst negen rechtszaken naar aanleiding van artikelen die hij schreef voor het dagblad Radikal. Saymaz kan tot 79 jaar gevangenisstraf veroordeeld worden. Turkse gevangenissen lopen vol met de andersdenkenden. Maar ook vrijgelaten journalisten worden nog steeds bedreigt: Vlak nadat de twee Turkse onderzoeksjournalisten Ahmet Şık en Nedim Şener waren vrijgelaten uit de gevangenis zijn ze bedreigd. Dat meldt het Comité voor de bescherming van Journalisten (CPJ). De twee werden op borgtocht vrijgelaten tot de rechtszaak tegen hen weer verder gaat. Kranten worden nog steeds verboden. De krant Ozgur Gundem krijgt het verbod voor haar verslag van de vieringen van het Koerdische Nieuwjaar. Jake Hess, een 25-jarige Amerikaanse mensenrechtenactivist, vertaler en journalist is in Turkije gearresteerd omdat hij terroristische banden zou onderhouden met de Koerden. Er zijn nog steeds strafrechtelijke vervolgingen tegen de Turken die zich bekeren tot het christelijke geloof. Geschat wordt dat Turkije inmiddels zo’n 8400 Internet sites blokkeert. Turkije heeft allerlei wetten die bedoeld lijken tegen de minderheden. De aanklacht luidt altijd dat met bekering de „Turkse identiteit” wordt beledigd. Hoe is het mogelijk dat de Westerse beleidsmakker zo’n land als de beste model voor alle moslimlanden durven te propageren?
Nu is nog geen 0.01 procent van de Turkse bevolking christen. Door verdrijving en genocide is het christendom bijna verdwenen. In 1915 is niet alleen een genocide gepleegd op de Armeniërs; ook driekwart van de Syrisch-orthodoxen en bijna alle Pontianse bevolking aan de zwarte zee is uitgemoord. In naam is Turkije nu een seculiere staat, maar nog steeds wordt gestreefd naar een 100 procent islamitisch land. Er wordt actief geprobeerd de laatste christenen eronder te krijgen.

Ook andere niet -islamitische gemeenschappen liggen onder vuur. Turkije wil ten koste van alles toetreden tot de Europese Unie, maar waarom?. Men wilt als vijand binnenkomen. EU leiders zitten in eigen val! Jonge Turken in EU landen worden systematisch als de vijanden van het westen opgevoed/opgeleid, op deze manier kan Turkije alleen een graf van EU worden.
De Amerikaanse Commission on International Religious Freedom geeft jaarlijks een rapport uit waarin met name de godsdienstvrijheid van religieuze minderheden wordt beoordeeld. Sinds drie jaar heeft deze commissie Turkije op een observatielijst geplaatst, wat een duidelijke indicatie is dat de situatie van religieuze minderheden in Turkije verslechterd is. Het meest verontrustende hierbij is dat er in het maatschappelijk klimaat in Turkije steeds meer vijandigheid lijkt te ontstaan tegenover christenen.
State Dept treedt op als de VS het lichaam beveelt aan Turkije worden aangewezen als Religious Freedom Violator :”systematische, voortdurende, en grove”… “Na de genocides, en ander geweld, en de huidige, verstikkende wettelijke beperkingen, christelijke gemeenschappen van Turkije nauwelijks worden opknoping op”, schreven ze.  “Elk jaar die voorbij gaat zonder substantiële religieuze hervorming plaatst deze minderheden in meer gevaar en helpt verzegelen hun lot. In de Arabische Lente, Turkije houdt zichzelf uit als een islamitische model. But it is no model for religious freedom.” Maar het is geen model voor religieuze vrijheid.”
“Door de Turkse regering een systematische en grove beperkingen op de vrijheid van godsdienst of overtuiging dat alle religieuze gemeenschappen in Turkije beïnvloeden, en in het bijzonder een bedreiging voor het land van de niet-islamitische religieuze minderheden, USCIRF raadt Turkije worden aangewezen een land van bijzondere zorg,” de nieuwe rapport.

In Turkije is door de EU gefinancierd onderzoek uitgevoerd naar de algemene visie van Turken op hun christelijke landgenoten. De uitkomsten waren onthutsend. Meer dan 84% van alle ondervraagde Turkse moslims willen absoluut geen christenen als buren, terwijl meer dan 70 procent er ernstige bezwaren tegen had dat christenen uiting gaven aan hun geloof in publicaties of tijdens openbare bijeenkomsten zoals kerkdiensten. Het speelt inmiddels zo hoog op dat Nederlandse politici van Turkse komaf vrezen voor hun leven. Bedreigingen zijn aan de orde van de dag, in Turkije is het erkennen van genocide taboe, terwijl vanuit Europa juist veel stemmen opgaan die vinden dat Turkije juist tot erkenning moet overgaan wil het ooit lid worden van de Europese Unie. Nederlandse parlementariërs en gemeenteraadsleden zitten totaal klem en durven zich niet meer openbaar over de kwestie uit te laten. Dit waanzinnige Turkije is volgens de brutale EU politicus het beste model voor alle Moslimlanden. Na hun “lente” moeten ze zelfde doen wat Turkije altijd doet? Dat doen ze graag en onder de ogen van de EU beleidsmakkers, verdwijnen de Christenen van Irak, Egypte, Marokko, Nigerie, Soedan en Libië ook.

De gevreesde “kafir” visie op christenen en christendom wordt in belangrijke mate bewerkstelligd door de Turkse staatspolitiek. Turkse opvoeding/onderwijs is onproportioneel antiwesters. Turken produceren veel films, als voorbeeld ”Vallei van de wolven”, “fetih1453”.. Deze anti westerse series worden door de politieke Islam als indoctrinatie materiaal gebruikt. Velen Turken maken de vergelijking tussen de islamitische militaristische veroveringen van toen met de huidige, al tientallen jaren aan de gang zijnde massale immigratie van hun landgenoten naar Europa. Wat in de 17e eeuw de Turken invasie uiteindelijk tegenhield -namelijk de wil om de moslims te stoppen- broeit niet meer onder de bevolking in Europa. Gekke politicus stoppen weer miljarden onder de naam ontwikkelingsgeld in de oorlogsmachine van moslimlanden: alweer 31 miljoen dollar belastinggeld aan Turkse verovering propaganda. Turken hebben de hoofdstad van Europeanen veroverd en maken ze ook films met de geld van Europeanen: Vóór 1955 was 18 procent van de inwoners van Istanbul Grieks. Wanneer de pogroms in 1955 niet hadden plaatsgevonden, waren er onder de 17 miljoen inwoners die Istanbul nu telt, misschien wel een miljoen Grieken geweest. Nu zijn het er hoogstens een paar duizend.
Turken plannen een aanval op de christelijke minderheid en laten in een krant het nieuws plaatsen dat er een bomaanslag is geweest op het huis in Griekenland waar Mustafa Kemal Atatürk is geboren. De mannen, die met hun knuppels klaarstaan, gaan vervolgens over tot actie. Zij veranderen de wijk van de christenen in een ’hel’.

Winkels worden twee dagen lang geplunderd. Er vallen tientallen doden. Kerken worden in brand gestoken en de politie kijkt goedkeurend toe. Na deze gebeurtenissen vertrokken bijna alle Grieken uit Istanbul, de stad waar ze eeuwenlang hadden geleefd. In Fetih 1453 veroveren de Turken onder leiding van hun sultan Mehmed de Byzantijnse hoofdstad Constantinopel;de hoofdstad van het voormalige Oost-Romeinse Rijk. Nu hetzelfde barbaren maken vreselijke films en bedreigen hele Europa. In deze series, die zowel in Turkije als in een aantal Arabische landen een groot succes was, wordt een buitengewoon negatief beeld geschetst van Europese christenen. Naar schatting zijn tussen de 1,2 en 1,4 miljoen Armeniërs in de deportaties betrokken geraakt, van wie waarschijnlijk driekwart het niet heeft overleefd. De genocidale vervolging van de Armeniërs heeft zich dus vooral voltrokken door dodelijke massale deportaties onder extreem slechte omstandigheden en door gerichte massamoorden, ook op degenen die na de weken- en soms maandenlange tochten uiteindelijk nog aankwamen bij de plaatsen van bestemming.

De christelijke gemeenschap in Turkije is geslonken van zo’n 38 procent van de bevolking tot nog slechts 40.000 christenen anno 2012.
Nu Nederland is aan de beurt:Turkije stuurt door de overheid betaalde ambtenaren onder de naam, imams, onderwijzer, hulpverlener enz. enz naar ons land, die automatisch van Nederlandse overheid een 2e uitkering krijgen, plus ontvangen ze veel geld van de internationale Moslim organisaties, zoals rabita van Saudi arabie. Terwijl ze gebruikmaken van de godsdienstvrijheid hier, wordt in hun eigen land het christelijke erfgoed systematisch verdreven. Moet je je voorstellen wat Turkije zou zeggen als het andersom zou zijn!
 
Stop ontwikkelingshulp aan de Moslimlanden, dit heeft tot nu toe niks opgeleverd, ze zijn alleen nog erger geworden. Moslimlanden terroriseren Nigeria, Mali, Soedan tot aan de kleine dorpen aan toe.
Er is een merkbare toename van aanslagen tegen christenen in moslimlanden; het gaat om opvallende inbreuken op de geloofsvrijheid. De vervolging van andersgelovigen betekent niet meer of niet minder dan een pijnlijke inbreuk op de mensenrechten. het is tijd om te stoppen met ontwikkelingshulp aan staten waar aanslagen en vervolging van christenen geduld worden.
Moslimlanden als Mali, Uganda, Soedan, Pakistan, Nigeria, Libië, Egypte, Marokko, Turkije direct aanmoedigen met extra “ontwikkelingshulp” is een verraad. Alle geld verdwijnt in de zaken van moslim bendes die systematisch met het slachting van de andersdenkenden bezig zijn. Slechte ontwikkelingen met de miljarden belastinggeld; Islamitische milities van Nigeria die nog steeds ontwikkelingsgeld ontvangen vallen nog meer christelijke dorpen aan en slachtten  daar met kapmessen mensen af, onder wie veel vrouwen en kinderen. In hele Afrika gebruiken ze steeds meer kindsoldaten en eisen de verantwoordelijkheid op voor alle gecoördineerde aanslagen. Terwijl in hele Afrika met de ontwikkelingshulp nog meer bloedige oorlogen, etnische zuiveringen uitgevoerd worden, gaan de burgemeesters van 40 gemeenten door met de afwerking van de islamitische uitstoot hier. Deze burgemeesters zijn niet gekozen; maar vormen nu een grote gevaar met hun verraad. Ze maken van de grote steden een islamitische enclave. Dankzij het verraad in Nederland, winnen Moslims nog meer terreinen, ze zuiveren veel gebieden in hun omringende landen en exporteren miljoenen moslims naar Europa.
Moslimlanden zijn verantwoordelijk voor de bescherming van minderheden; we moeten blijven druk uitoefenen opdat die landen hun verantwoordelijkheid nemen. Dus niet Miljoenen Turken, Marokkanen en Somaliërs hierheen verplaatsen, maar daar in die landen vrije gebieden creëren voor de minderheden. Bijgevolg:geen geld meer voor landen die christenen niet beschermen. Integendeel:juist daar zouden christelijke gemeenschappen of projecten moeten ondersteund worden om een tegengewicht te vormen tegen de onderdrukking en om de mensenrechten te vrijwaren, zoals de bescherming der vrouwen en kinderen.

Reageer
gravatar

Politieke islam en kafirs doctrine.

Grote groepen van Turken, Marokkanen en Somaliërs noemen Nederlanders “kafir” . Een moslim is ten strengste verboden om religieuze interactie met een “kafir” hebben, behalve pogingen tot bekering. Volgens de ideologie van de politieke islam, wordt onderscheid gemaakt tussen een moslim en een niet-moslim: de “kafir” die dit stempel krijgt opgedrukt is een Nederlander. Het concept “kafir” heeft dus betrekking op een niet-moslims. Hoe achterlijker deze massa hoe groter de toewijding en het bijhorend fanatisme. Vandaag staan ze ten schande omwille van de agressie tegen de dieren in naam van de slachtfeest! Diep triest wat er deze dagen met al die miljoenen dieren gebeurd! Barbaarse massahysterie onder de naam van “offerfeest” en hun achterlijke miljoenen criminelen dienen zich te schamen voor al dit dierenleed!
Het is verrassend hoe veel van in Nederland wonende Moslims, Nederlanders als hun ware vijand noemen. Tijdens offerfeest wordt in veel moskeen over de “kafir’s” gesproken, verbod op de rituele slachting van dieren wordt als argument gebruikt om nog meer Moslims te organiseren. Imams noemen Nederlanders “kafir”. De politieke islam heerst nu ook in Nederland. Ze noemen de Nederlanders hun directe vijanden, Moslims discrimineren openlijk. islamitische wangedrag wordt door de blinde politicus als een soort godsdienstuiting verklaard. van CDA, PVDA, D66 en GL mogen ze voor altijd discrimineren! “….kijk naar je omgeving, er zijn enkele homo’s en bejaarden achtergebleven, moeten we ons met deze mensen integreren?”, zegt Imam A. Karim. Deze imam weet heel goed dat er veel Nederlandse politicus achter hem staan…Blijkbaar zit de vijand niet in de woestijnen, deze jihadisten streven ernaar de Europese samenlevingen zo snel mogelijk te ontwrichten. Ongeveer 80% van de activiteiten is gewijd aan de zeer vijandelijke “kafir” en die staat in alle moskeen centraal. De militante islamitische groepen die zich als gematigd manifesteren, vinden steeds meer steun onder de Moslim migranten. Door deze doctrinaire verbreiding zijn er grote spanningen, het opkomend Islamisering in Nederlandse steden, de explosieve opmars van de krachten achter vijfde colonne van 2 miljoen Moslims wordt zeker het verval van de maatschappij.

Politiek Islam is dankzij NAVO sukkels sterker geworden.

Jihadisten van Libië zijn nu aan de macht, Tunesië en Egypte krijgen hun enge islamitische regimes in een andere niveau terug. Kern van hele islamitische dictatuur, Saudische dictatuur wordt beschermd door de westerse elite. Ideologische bron van alle Arabische dictaturen, de gevaarlijke Islam heerst. De islamieten zitten in een positie als een hefboom door hun geografische ligging. Egypte onder de invloed van de Moslim Broederschap, gesteund door de Turkse moslims kan nu toegang krijgen tot de geavanceerde westerse wapens. Controle van Egypte over het Suez-kanaal zou de controle betekenen over de kortste route van Europa naar de Indische Oceaan en een directe invloed op de 1,8 miljoen vaten olie per dag die door het kanaal worden vervoerd.
Na Egypte zijn er nog Jemen en Somalië. Islamieten kunnen de controle grijpen over het land en een beroep doen op Turkse erkenning en veiligheidsgaranties. Dan zouden de islamieten ook de toegang tot de Straat van Bab el-Mandab beheersen waardoor 4,8 miljoen vaten per dag aan olieopbrengst worden verscheept, en de toegang tot de Rode Zee. Bovendien zouden zij in staat zijn om de Somalische piraten te ondersteunen en kunnen helpen bij het opzetten van een Somalische staat. wat dit betreft is NAVO beleid totaal antiwesters.
Heilige tocht van zwaar geïndoctrineerde moslims naar Europa blijft een vaste job van de Europese schurken. Naast de Turken en Marokkanen stromen ook brutale Somaliërs, Bulgaarse Moslims binnen. Hierdoor het aantal islamitische “gebedsruimtes” en moskeeën groeit nog steeds. Ook zijn gebedsruimtes binnen Nederlandse Universiteiten afgedwongen, evenals gescheiden loketten, taallessen en inburgeringcursussen etc. Er zijn veel Islamitische scholen bijgekomen. Vanaf het begin hebben de moslims veel volkeren overvallen, gekoloniseerd en waar mogelijk geïslamiseerd en hun productiviteit in de vorm van belastingen uitgebuit.
Islam bewijst constant geen godsdienst te zijn maar een onredelijke, onvrije, enge, strenge ideologie, waaruit ontsnappen levensgevaarlijk is. Als we naar alle moslimlanden kijken zien we, vervolging, discriminatie, eenzame opsluiting, moord, verbanning en noem maar op. Bijna alle Arabische landen zitten continue in oorlog met de buurlanden. Turkije zegt openlijk dat alle buren vijanden zijn.
Een moslimvrouw die de hoofddoek draagt, draagt de vlag van de islam. De helft van de bevolking zit gesluierd thuis, de andere helft is 5 maal daags bezig een ernstige hernia op te lopen. Het is de hoofddoek die de maat aangeeft voor het verschil tussen de islam en het westen. De moslimvrouw zegt openlijk dat de westerse beschaving onaanvaardbaar voor haar is, dat ze een ziekte is, een pest voor de mensheid, en dat alleen de islam de mens waardigheid kan geven. Het gevaarlijkste van de Islam is dat als die ideologie de overhand krijgt, alle vooruitgang stopt. Het is tijd om ons heel erg goed voor te bereiden op het allerergste.

De vrijheid als kern van de Europese verlichting bestaat niet in de islam. Europa heeft in een moeizame strijd afscheid genomen van het idee van de almachtigheid van een religie. De niet-moslim is volgens de islam een onvolmaakt mens, kritiek op moslims is verboden en het verlaten van de islam wordt met de dood bestraft. En deze religie hebben we de kans gegeven zich binnen 30 jaar definitief in Europa te vestigen…De strijd tussen het Westen en de Islam is namelijk al heel oud en laait met tussenpozen telkens weer op. Deze strijd vergt bovendien echte offers en leidt tot veel leed, zeker ook aan Westerse kant.
Wanneer er meer moslims zijn, dan niet moslims transformeert een democratie in een theocratie. Islam is de grootste bedreiging voor vrije landen…Deze bezadigde, oude heren vergeten, dat deze Moslims die ze nog steeds binnenhalen een nucleaire wapens worden, ook onder hun voeten. De eeuwenoude indoctrinatie van mensen in de islam zit in hun DNA. Generatie op generatie is geleerd dat islam hun identiteit is. Hun binding met familie, stam en hun verleden. Dat is nog eens iets anders dan fascisme en communisme. Oude garde die zich elite noemt maakt een fatale denkfout door te denken dat islam uiteindelijk zal wegsmelten.
Europese politici hebben bewust de ogen gesloten. Het is juist de islamitische wereld en met name de Turks Islamitische AKP en Arabische Broederschap die het westen niet alleen als een bedreiging ziet, maar juist als een potentiële vijand, waarin maar één antwoord mogelijk: demografische explosie moslims via de baarmoeder, prediking en oproepen tot invoeren van Turkse Arabische cultuur.
Hoe lang mogen Saoedi-Arabië, Turkije, Pakistan, Marokko en Somalië openlijk de moslims in Europa aansturen?
Dictatoriale moslimlanden hebben door hun oliedollars decennia lang de politiek georganiseerde islam in Europa met veel geld verzorgd, vooral de Moslimbroederschap en AKP componenten Fetullah, rabita, diyanet en Milli Gorus profiteerden daarvan. De directe inmenging van Turkije en Marokko in de lotgevallen van de moslims echter is voor de toekomst nog veel gevaarlijker.
Nederland heeft het recht zijn eigen cultuur te behouden en dient zich niet gedienstig neer te leggen bij middeleeuwse opvattingen die het westen eeuwen terug al heeft overwonnen. Evolutie is vooruitgang dan zet je de klok geen eeuwen terug door lieden te volgen die een verschrikkelijk “systeem” van onderdrukking/onderwerping aanhangen.

Reageer
gravatar

Een overheid die zijn burgers niet tegen de moslimlanden verbonden kolonisten wil of kan beschermen verliest zijn legitimiteit.
 
 
Engeland  is een schoolvoorbeeld van de doorgeslagen import van kansloze Moslimimmigranten. Hoe kan je nu een land vol laat stromen met nog meer moslims terwijl je er al genoeg hebt onder je eigen bevolking?
Londen is bijna een Islamitische enclave geworden…Gestuurde moslims met zoveel haat, seksueel geweld, drank- en drugsgebruik lopen nu naar de meerderheid.
De bindende factor achter de plunderingen is desalniettemin evident: de plunderaars zijn allemaal jong (geboren in de jaren ’90, praten voleind engels, maar zijn ze etnisch anders!!) en komen allemaal uit moslimkoloniën. Door de in Engeland gevestigde islamscholen en moskeeën opgevoed -opgeleide kinderen groeien op met het idee dat bijstand de norm is, dat criminaliteit een extraatje biedt en dat de staat zowel verzorger als vijand (kafir) is. De plunderingen in Engeland zijn politiek omdat ze een opstand tegen de kafirs -(vreemde etno engelsen) zijn. Met de plunderingen, vernielingen en brandstichtingen beproeven ze hun toekomstige machtsovername…
Dit zijn geen revolutionaire idealisten, dit zijn geharde criminele Moslimjongeren die ook meerderheid gaan vormen in de Nederlandse steden. Georganiseerde en gestuurde criminaliteit, dit heeft niets met het werk te maken maar gewoon met ordinaire islamitische roofzucht.
De islam heeft zich als een olievlek verspreid over Europa. Zowel in de praktijk als via wetenschappelijk onderzoek bewezen dat islamitische immigratie op korte en lange termijn tot ernstige maatschappelijke problemen leidt, daar zien we elke dag de voorbeelden van. Londen is een kleine voorbeeld van wat ze straks overal gaan doen. De Britse regering moet snel ingrijpen, belachelijk dat moslims alle slechte gewoonten cultuur noemen en zich als partner van multiculturele samenleving presenteren. Al jaren, decennia waarschuwt de gewone burger van vrijwel alle Europese landen de politiek dat de immigratie in Europa van de “cultuurverrijkers” en ongeletterden uiteindelijk tot ontwrichting van de staat, anarchie en wetteloosheid zou gaan leiden. Inmiddels staan velen het water aan de lippen en komen de geïmporteerde rovers en bandieten uit hun holen. Goed getrainde Moslim criminelen gebruiken kickboks technieken en zijn ze straks gewapend.
 

Wie wind zaait zal storm oogsten!

Integratie van Moslims is een fictie: Europese autoriteiten wisten dat de agressieve, onnatuurlijke moslimbevolking geen grenzen kent met zijn explosieve voortplanting. Ze wisten wel dat het snelle voortplanting een heilige plicht is van iedere moslim en als gevolg elke vierkantenmeter van het Europese groengebied omgezet moest worden in beton om nog meer broedplaatsen te creëren voor “heilige” uitstoot van dictatoriale Moslimlanden.
In de grootsteden zijn er enkele moslim families die zelfs hele wijk kunnen bevolken, het is een kettingreactie die niet meer bestreden kan worden binnen Engeland, Noorwegen en Nederland. Heel veel woningen worden gebouwd, in de grootste steden zijn lange wachtlijsten voor woningen in de sociale sector.
Moslims die Nederland als hun nieuwe broedplaats kiezen, gaan oneindig door met hun verbreiding. De gemeenschap moet voor hun genoegens die vrouwen en talrijke kinderen onderhouden, als massa hoofddoekvrouwen niet in eigen onderhoud kunnen voorzien. Zo kan men dus vier of meer echtgenoten uit land van herkomst halen met alle kosten op vijanden. Dit betekent in concrete dat de werkende Nederlander ervoor zorgt dat om de 3 jaren islamitische vrouwen massaal met meer kinderen voor de komende 40-jaar verzekerd zijn van vast inkomen zonder te hoeven werken. Belasting betaler moet steeds harder werken voor de Moslim stieren die hun neuk business “de enige ware godsdienst” noemen en zich vijandig stellen tegen de normen en waarden van de naïevelingen. Met de religieuze doekjes gemaskerde Moslimmannen fokken lekker door en beginnen meteen met de volgende ronde, ze gaan weer naar hun heilige herkomstland om nog jongere vrouwen uit te kiezen. Islamitische loverboys versnellen op deze manier hele invasie: in de grootsteden circa 63% van de geborenen kennen geen vaders: een Marokkaanse vrouw die elke jaar 1 Mohammed baart wilt voor haar 10 zoontjes 10 huizen klaar hebben, een Somalische Moslima wilt 12 huizen hebben voor haar 12 kinderen, anders komt er een gesubsidieerde anti- discriminatiebureau met dure ambtenaren, advocaten en rechters samen dit te regelen voor de heilige. Moslimvrouwen zijn constant zwanger, kinderen worden eerst op straat gezet, waarvan men zeker weet dat ze later in de gevangenissen belanden. Mohammed ali zit vast, Mohammed abdullah moet er nog komen…Mohammed’s worden één voor één crimineel, achterlijke moslims weten niet wat voor schade ze hebben opgericht!. Ze zeggen elke keer dat hun herkomstlanden verdragen hebben getekend met Nederland en dus stomme kafirs al deze mohammed’s moeten voor altijd onderhouden.
 
 
Natuurbalans in gevaar!
 
Veel ambtenaren die voor de Moslims werken brengen ecosysteem in gevaar!Ze gaan gewoon door met het vernietiging van hele natuurgebied. Hun vuile werk leid tot meer opwinding bij de moslims die nog hierheen zouden komen. Nieuwe mooie huizen worden natuurlijk voor hen gebouwd. Moslims krijgen nog modernere TV schotels (boven op de flats, standaard geïnstalleerd)voor hun communicatie met de herkomstland. Kolonievorming met de nieuwbouw gaat dus onverminderd door, er worden ook gelijk moskeen neergezet om nog meer Moslims te stimuleren/mobiliseren richting Nederland. Moslimbevolking raakt gefascineerd en fokt nog harder. Beschaving wordt omgezet in middeleeuwse barbarij en het totale leefgebied van andere dieren wordt steeds kleiner.
Sinds laatste 1.5 jaar hebben georganiseerde Moslims binnen Europa er nog eens 1.200.000 zielen bij gekregen. De opstandelingen zeggen dat ze meer huizen nodig hebben, maar fokken ze gelijktijdig door terwijl ze huidige populatie niet kunnen onderhouden. Ze zeggen dat ze inkomen problemen hebben, terwijl ze voor altijd gratis uitkeringen en bakken kinderbijslagen krijgen. Als gevolg worden de verhoudingen scherper met de toename van deze segregatie.

De oorzaken liggen in een falend immigratie beleid: teveel import en slecht geïntegreerd. Nederlandse autoriteiten zijn minstens even slap als de Engelse. Het criminele gajes richt zich tegen de levens en goederen van goedwillende burgers en veroorzaakt plaatselijk een oorlogstoestand.
Niet stoppen van het Islamitische fokkerij betekent dat er tientallen miljoenen Moslims praktisch open grenzen hebben en dit gecombineerd met een verzorgingsstaat wordt een eindeloze toestroom en aanwas van criminele uitstoot. Dat betekent dat er geen toekomst meer is voor de autochtone bevolking. Kunnen we dan eerst eens een einde maken aan die massa Moslimsimmigratie en orde op zaken stellen? Het werkt gewoon niet, dus dan moet je het gewoon niet doen. Heeft niks met discriminatie of racisme te maken, maar alles met realiteitszin.

– Een begin van de oplossing is een volledige stop van import uit den vreemde en een zeer gericht integratiebeleid met nadruk op zelfredzaamheid. Als het juridisch rond te krijgen zou zijn zou grootschalige remigratie de oplossing zijn.

– Stop onmiddellijk alle subsidies aan de Moslimorganisaties: geen moskee, islamitische omroep en islamschool in Nederland. Stop kinderbijslag, stop islamitische naamgeving in Nederland.

– Stop onmiddellijk met de dubbele nationaliteit. Stop verblijfsvergunningen, erfenis van vorige WO, zeer verouderde verraderlijke stelsel moet zo snel mogelijk verdwijnen. Mensen die nationaliteit van herkomstland willen behouden mogen alleen werkvergunning krijgen: werk of directe terugkeer naar heilige land.

– Stop “positieve discriminatie”:de islamieten beginnen te infiltreren in onze regering, het leger, justitie, politie. Het einde van de vrije wereld en het begin van een verschrikkelijke interne oorlog is nabij!

– Subsidiesponzen als Turkse, Marokkaanse “contactgroepen” worden een soort extra ambassade of consulaat van Moslimlanden: inspraakorgaan Turken (IOT), Landelijk beraad Marokkanen, Samenwerkingsverband van Marokkanen in Nederland (SMN), Contactgroep Islam (CGI), Contactorgaan Moslims en Overheid (CMO), Federatie van Islamitische Organisaties Nederland (FION), Raad van Marokkaanse Moskeeën Nederland (RMMN), Islamitische Stichting Nederland (ISN) en nog tientallen die als extra ambassade of consulaat willen functioneren moeten sowieso snel gesloten worden in deze tijden van bezuinigingen. Dit soort clubs werken oplossingen voor de enorme problemen tegen.

– veel overheid instellingen plegen zelfmoord door het in dienst nemen van haat zaaiende imams en andere moslimstrijders uit moslimlanden. Ze hebben zich tegen zijn eigen burgers gekeerd, dit is puur land verraad. Stop uitkeringen aan imams die als verlenging van hun geheime dienst werken, ze moeten onmiddellijk teruggestuurd worden.

– Kansen op een permanente apartheid en burgeroorlog in onze samenleving worden steeds groter naarmate het aantal anti~Nederlandse allochtonen groter is en de instroom blijft voortduren. We kunnen het ook anders formuleren: een groeiende aparte islamitische maatschappij, ofwel het permanent samenvoeging van het oneindig groeiende uitstoot van Moslimlanden is een bron van burgeroorlog.
 

Reageer
gravatar

 

PVDA, CDA, Groenlinks, CU en D66 zeggen dat ze voor de hoofddoek en moskeebouw zijn.

Ze zeggen elke keer dat ze verdragen hebben aangenomen en onderschreven hebben van moslimlanden met hun dictators.
Deze moslim-dictators hebben allerlei contacten die kunnen zorgen voor een langer verblijf in Nederland. De miljoenen burgers echter komen nu in opstand tegen deze dictators en eisen hun rechten op. PVDA, CDA, Groenlinks en D66 hebben het elke keer over de rechtsstaat, maar tegelijkertijd steunen ze in Nederland een nieuwe implementatie van al die dictatoriale regimes:Haram – Salam bij Utrechtse gemeente, Hallal eten bij overheid instellingen, Hoofddoek implementatie met de steun van corrupte ambtenaren, korancursussen, Overal moskeen neerzetten, Islamlessen steeds uigebreide hersensspoeling bij het onderwijs, Aparte zwemplaatsen en Regels voor vrouwen met een andere achtergrond, Subsidies aan hoofddoek organisaties, Iraanse Nederlandse vrouw doodgemarteld in Iran en PVDA, CDA, Groenlinks, D66 en CU zeggen weer niks, voor hun walgelijke hoofddoek hebben ze wel een breekpunt!

Islamitische symbolen als breekpunten!.

PVDA, CDA, Groenlinks, CU en D66 willen niet stoppen met de implementatie van een vijandige ideologie. Ze zijn vastgebonden aan de “immigratie” politiek van de Moslimlanden, aan een verval proces die 1400 jaar geleden in het midden oosten was plaatsgevonden en die wordt nu hier weer van binnenuit hervat.

Waarom niet een verbod op de hoofddoek/burka en dat wel als breekpunt aanmerken. Een boerka is op de werkvloer van een Westers land een grote belemmering. Anders dan veel andere culturen gebruiken de Europeanen (Nederlanders) mimiek als onderdeel van de communicatie, kortom non verbale communicatie heeft zeer een grote plek bij ons. Door het dragen van een boerka verslechterd de communicatie aanzienlijk, dit heeft dus invloed op het functioneren in onze samenleving en op onze werkvloer.

Deze partijen ontkennen dat Islam de ideologische bron is van al die dictatoriale regiems: van Marokko tot Indonesië. Het autoritaire en repressieve karakter van de moslim regimes, zijn wortels, kunnen we terugvinden in de beginselen van Islam. Allah, Mohammed en 1 gezagsdrager; één dictator dus. Volgens de koran berust de soevereiniteit bij Allah en zijn Profeet Mohammed. De rechtsorde is op goddelijke bevel gegrondvest (Roger Scruton, Het Westen en de islam, Houtekiet, 2000). Concreet erkent de islam de staat niet als een onafhankelijke instelling waaraan men zijn loyaliteit betuigt (op cit pp 81). Dit is de kern van Islam. Allah, Mohammed en 1 dictator, een constante grondbeginsel, geldt ook voor de stammen die in opstand komen b.v. in Libië : De Islam, in de kern, geeft een mandaat tot ongelijkheid onder de Islamitische wet, gebruikmakend van een dubbele standaard die speciaal ontworpen is om een “niet-moslim” te onderdrukken. Het dwingt tot het naleven van de regime en zijn inherente discriminatie met draconische straffen, met inbegrip uitvoering van de doodstraf op de tegenstanders. Alle volgelingen van Mohammed hadden constant machtsstrijden om dictator te worden. Ze vermorden alle tegenstanders om gezagshebber te worden! Nu uiteindelijk zijn er revoluties begonnen tegen deze politieke stelsel.

PVDA, CDA, Groenlinks, CU en D66 willen niet zien en horen hoe miljoenen mensen onderdrukt worden in hun “geliefde” Islamitische wereld. Je kunt aan de opstanden in Libië, Tunesië, Egypte, Iran, Jordanië, Algerije, Marokko en Jemen zien dat de mensen daar niet houden van dictatuur. Moslim wethouders en burgemeesters die banden hebben met hun dictators openen nog steeds grote moskeen in Nederland.
Kijk naar hun herkomst landen waar de islamitische dictatuur heerst. Je ziet dat ze geen respect hebben voor alles wat niet-islamitisch is. De islam van deze dictaturen is in opmars en zorgt overal ter wereld voor ellende, genocide, terreur en vervolging. In 1973 waren er ongeveer een half miljard moslims in de wereld, vandaag is dat aantal ongeveer 1.8 miljard. In afwachting van een machtsovername in West-Europa bouwen zij met de steun van de Europese regeringen hun structuren uit. Door de islamitische cultuur-wetgeving gestimuleerde bevolkingsgroei, die nog steeds exponentieel is, betekent dit, dat in alle moslim-landen en straks hier in Nederland de gevreesde overbevolking zeer snel plaats vindt. Neem nu Egypte, de overbevolking daar, is een groot probleem. Het bewoonbare gedeelte van Egypte is zo groot als Nederland, maar er wonen wel negentig miljoen mensen, vijfmaal zo veel als in Nederland. De hoofdstad Cairo beslaat een oppervlakte van Amsterdam en haar voorsteden maar het herbergt meer mensen dan in heel Nederland. Pakistan is weer hetzelfde. In Marokko, zijn er binnen 23 jaar meer dan 28 miljoen moslims bij gekomen. Turkije stijgt naar 80 miljoen. Iran telt meer dan 85 miljoen moslims. Pakistan meer dan 110 miljoen: dat is ook een groot probleem.
Snel groeiende bevolkingen en dictators die nog meer moslims willen. Turken hebben circa 12 miljoen moslims geëxporteerd, 99% naar Europa en leider Erdogan die nog meer bevolkingsgroei wil,beschouwt deze volks verplaatsing als een buitengewoon belangrijke job voor Turkije.

Zoals bekend groeien moslims razendsnel in Nederland; 9 keer meer dan de Nederlanders. Verscheidene haat predikende imams roepen op voor non stop groei tot de meerderheid bereikt is en jonge moslims polariseren nu al via hun omgangsvormen en de gelaatsbedekking. Moslim dictators willen via hun vijfde colonne in Nederland gaan domineren door te terroriseren. Het zijn juist deze dictators die massa moslims onder de controle houden. In Marokko en Turkije wordt alles streng gecontroleerd en zware onderdrukking wordt ook buiten de grenzen toegepast. Turken en Marokkanen controleren grote massa moslims in Nederland:
Als voorbeeld,
Landelijk beraad Marokkanen
Contactgroep Islam (CGI)
Federatie van Marokkaanse gemeenschap Nederland
Milli Görüs Nederland
Nederlands Islamitische Federatie (NIF)
Raad van Marokkaanse Moskeeën Nederland (RMMN)
Stichting Islamitisch Centrum Nederland (SICN)
Turkse Islamitische Culturele Federatie (TICF)
Unie van Marokkaanse Moskeeorganisaties (UMMAO)
Federatie van Islamitische Organisaties Nederland (FION),
Islamitische Stichting Nederland (ISN) enz. enz..

Deze organisaties hebben tienduizenden leden en zijn ze bezig met het onderricht in moskee en school om de leden van de nieuwe generaties “bewust” te maken. Wanneer bijvoorbeeld vertegenwoordigers van islamitische federaties openlijk zullen eisen om de migratie van nog honderden miljoenen Moslims niet te beperken, dan helpt de strategie van verzwijgen en negeren niet meer, dan is voor de aanhangers van de 24 moslim dictators de dag van de waarheid aangebroken. En deze dag is waarschijnlijk niet meer al te ver weg.

Dit moet de basis worden van hun toekomstige Islamitische dictatuur in Nederland. In de islamitische wereld word precies bijgehouden hoe ze de “racisten” via hun eigen wapens kunnen vervolgen. Kijk maar hoeveel moskeeën en moslimscholen er in Nederland worden gebouwd. Dat is om hun eigen volk te laten zien dat Nederland veroverd kan worden.

PVDA, CDA, Groenlinks en D66 en hun burgemeesters, wethouders gaan gewoon door met hun wanbeleid; Ahmed Aboutaleb en wethouder Hamit Karakus, hebben regelmatig overleg met de dicterende macht uit hun herkomstlanden. Ze bouwen islam structuren en de orders van dictators worden nog steeds doorgevoerd, zo zorgen ze ervoor dat de structuren van verovering doorgaan. Je ziet overal werkloze moslims rondlopen die hier al 35 jaar van ons uitkeringssysteem leven, aan hun geloof doen ze weinig maar er moet wel een moskee voor ze gebouwd worden. De financiering daarvoor wordt bewerkstelligt via zware uitbuiting van overbevolkte moslimlanden. Dus met het bloed van die mensen daar, kunnen hier in Nederland moskeeën neergezet worden i.o.v. die dictators. Het gevolg van dit systeem is een complete verval van de samenleving. Hardwerkende mensen die het land ontvluchten. Politieke partijen die de macht in de steden hebben kunnen kopen met subsidies en uitkeringen. De onzekerheid over de vrijheid in de toekomst kweekt wantrouwen. De Koran, het rode boek van al die dictators, geeft uitdrukkelijk opdracht tot de bekering en onderwerping van andersdenkenden. Ze geven je hun moordcultuur als stank voor dank.

Het is nu tijd om te stoppen met dit waanzinnige beleid:

Laten we nu eens van de geschiedenis leren, dat scheelt later veel bloedvergieten. Dat een gematigde islamiet niet bestaat (zie Egypte en Libie:, ene dictator is vervagen door de andere: Hosni Mobarek is vervangen door de Militaire Junta die weer, “in naam van Allah” begint, stam leiders van Libië die “in naam van Allah”, Khadaffi willen bestrijden zullen straks in een andere dictatoriale situatie terechtkomen. De basis blijft intact: bron van hele ellende, islamitische ideologie wordt helemaal niet hervormd) bewijst de wens om op juist in de niet -islamitische landen een symbool van de vestiging -en veroveringsdrang van de islam neer te zetten,al noemen ze het een cultureel centrum, stichting etc.. Nederland moet steeds meer gevangenissen en moskeen bouwen (bev.87% v.d. gevangen zijn allochtonen). Wilt u even betalen hardwerkende bewoners? Tegen verdere groei van het aantal gezichtsbepalende moskeeën, TV schotels en tegen een verdere toename van het aantal moslims en wat is uw antwoord?
Tijdens deze verkiezingscampagne bleek eruit dat menig politicus, veel wethouders en burgemeesters de islamitische moskee beschouwen als een soort 2. machtscentrum binnen hun gemeenten. Tweedeling is dus een praktische realiteit. Steden als Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag enz. krijgen langzamerhand 2 grote macht centrums. Een partij bijeenkomst in de gemeentehuis trok max. 13 moslims, maar in de moskee minimaal 400 moslims. Moslims willen dat de Nederlandse politieke partijen naar hun moskee komen, niet andersom. Een zuivere bewijs van de politieke Islam. “gematigde” militanten zijn gepromoveerd…Ze willen duidelijk maken dat ze traditionele democratische instellingen niet meer serieus nemen…Oude politieke structuur en die nieuwe, met zijn mega moskeeën, lange minaretten, moskee met de namen dictators: ze zijn duidelijk gescheiden met elkaar. je ziet het hoe PVDA, CDA, Groenlinks, CU en D66 politicus van de ene moskee naar de andere sprongen. Ze legitimeren Islamitische machtcentrums. De misvattingen zijn taai. In Nederland is de geest van de beschaving om zeep geholpen door een gevestigde orde die zich kennelijk bij de onvermijdelijke islamisering van het land heeft neergelegd en die voortdurend de waarheid op haar kop zet door de daders als slachtoffers te betitelen en zelfverdediging als opruiing. Oude garde vergeet dat de islam de grondslag van het hele beschaving per definitie verwerpt. Ze hebben maar niet door dat ze van harte meewerken aan hun eigen ondergang. Hoe naïef is de gedachte dat het in de ogen van de moslims een knieval, integratie kan bevorderen.

Moslim dictators en hun druk op de Nederlandse politiek kan nu afgebroken worden. Het moet nu maar eens afgelopen zijn met de bouw van moskeen en islamscholen, anders geeft het alleen nog meer geweld en meer onderdrukking. Kijk maar eens naar de vergiftigde verhoudingen in sommige wijken van grote steden, waar met name islamitische jongeren de autochtone burgers terroriseren en buurten onleefbaar maken. Nederland gaat naar de kloten door het CDA en PVDA! De Nederlander wil geen moskee, geen hoofddoek/burka, kijk naar alle landen waar de Islam de scepter zwaait. Hier is het chaos troef. Wij willen niet terug in de tijd.
 

Reageer
gravatar

Als Khadaffi ten val komt dan schijnt er een aanbieding klaar te liggen vanuit voetbalclub AFC Ajax. Het gaat hier om een leidinggevende functie met veel macht en verantwoordelijkheid binnen het technische bestuur. Functie eisen: geen verstand van zaken, koppigheid, het kunnen hanteren van een dubbele agenda, het kunnen aanblijven terwijl het beter is als je vertrekt, een groot ego en het kunnen verkwanselen van vele liquide middelen.

Reageer
gravatar

Adriana Op 22 wilde Wilders er op attent maken dat Hero Brinkman nog een appeltje te schillen had met deze site.

Je kunt geen reactie verwachten op de pvv site als je vragen stelt . (Vraag Geert)

Reageer
gravatar

Oh, Heilige Adriana, goedgeloofse bat out of hell:

Speciaal voor jou geschreven door je grote Gauleiter:

http://www.binnenlandsbestuur.nl/Uploads/Files/Document/Verkiezingsprogramma-voor-mensen-met-een-verstandelijke-beperking.pdf

Maar hij moet nog wel eens uitleggen, onder andere, waarom hij hier schrijft dat het héél erreg is dat dieren in kleine hokjes zitten, maar tegen een wet die daar een eind aan wil maken gestemd heeft.

Gewoon omdat hij een achterlijke hypocriet is met een rechtsdraaiend complex die tegen alles stemt wat van links komt – ook al is het goed?

Of misschien omdat er in Brabant anders erreg veel boze boeren stront in Venlo komen storten? (Van mij mogen ze, mits het net zo welriekend is als de xenofobe bagger die je hier gestort hebt)

Of beiden natuurlijk, dat is nog het meest waarschijnlijk.

Jij mag het zeggen, Adriana: je bent uit hetzelfde lood gegoten als die gekke geperoxideerde deur .

Reageer
gravatar

Moslimdictaturen en proces tegen Wilders!
Het proces tegen Wilders is niet zomaar het werk van een achterlijke hoofddoek organisatie of een moskeevereniging geweest. Het is een internationale actie van de moslimdictaturen tegen de westerse verdediging. Zie eerder de opmerkingen van moslimdictators, als Kadhaffi, Ahmedinejad, Marokkaanse “koning”Hassan, Erdogan.
De moslimleiders hebben hun volgelingen in Europa opgeroepen passende middelen te gebruiken… Ze organiseren niet alleen binnendringende moslimmassa maar ook autochtone corrupten.
Moslimdictaturen die nu aan het wankelen zijn, lieten in Nederland moskeen bouwen, islam scholen oprichten: ze hebben miljoenen Moslims smokkelt naar Europa om hun strategische doelen te bereiken. 5. colonne van deze dictaturen bouwen nog steeds moskeen in Nederland en roepen op het inrichten van een islamitische enclaves. Moslims bewegingen die hun steun vinden in de basis, in het wanbeleid van EU landen, hanteren antiwesterse ideologieën om mensen te mobiliseren. Het is hun gelukt, proces tegen G. Wilders is een ultieme actie. Oude garde en hun dictatoriale nationaal socialistische Arabische regimes, willen met deze proces Nederlandse verdediging afbreken.

Als je goed volgt hoe deze moslims middels onnoemelijke methodes worden gedwongen verlenging te worden… Nergens kan een immigrant zo snel het voor het zeggen hebben als in Nederland. Er is veels te zwak op de intrede van grote moslim populaties gereageerd wel 40 jr. lang. In Nederland zijn er voorbeelden te over. Je geeft een vinger en er word gelijk een hele hand genomen. Maar arrogant genoeg willen ze die hand niet schudden! Je moet wel heel erg naïef zijn om nu nog ook in Nederland medewerking te verlenen aan de bouw van gebouwen waarin deze haatzaaiende ideologie gepredikt gaat worden.
Als we naar islamitische wereld kijken, zien we vooralsnog alleen maar armoede, analfabetisme, onwetendheid en onvrijheid, met steeds meer invloed van de radicale islam, waardoor deze landen steeds meer achterblijven en richting duistere middeleeuwen gaan.
En nu moeten we al die islamitische ellende hier gaan simuleren, terwijl veel volkeren in opstand gekomen zijn tegen de brutale moslimdictators….
Het wordt alleen meer geweld, meer onderdrukking; kijk maar eens naar de vergiftigde verhoudingen in sommige wijken van grote steden, waar met name islamitische jongeren de autochtone burgers terroriseren en buurten onleefbaar maken. Dit is toch de basis voor de toekomstige Islamitische dictatuur..
 Deze islamitische verlenging wordt nog steeds door de grote Europese politieke partijen onderhouden.
Kijk naar hun herkomstlanden waar de islamitische dictatuur heerst; je ziet dat ze geen respect hebben voor alles wat niet-islamitisch is. De islam ven deze dictaturen is in opmars. In 1973 waren er ongeveer een half miljard moslims in de wereld, vandaag is dat aantal ongeveer 1.8 miljard. In afwachting van een machtsovername in West-Europa bouwen zij met de steun van de Europese regeringen hun structuren uit.
Het is een feit dat Socialistische en Christelijke partijen meer dan 40 jaar lang dictaturen in het Midden Oosten financieel en militair gesteund hebben. Ze kunnen hun verantwoordelijkheid hiervoor niet langer ontlopen. Je kunt aan de opstanden in Tunesië, Egypte en Jemen zien dat de mensen daar niet houden van dictatuur.

Islamitische politieke ideologie is de basis van onderdrukking, dictatuur en geweld. Seculiere partijen of organisaties bestaan niet in de islamitische wereld. Er zal dus ook nooit secularisatie en democratisering plaatsvinden van binnenuit.

Reageer
gravatar

Ik mis alleen nog Paus Benedictator XVI in dit rijtje. Zijn club ziet al eeuwenlang de macht ernstig afkalven. En dat terwijl het sinds de dood van Imperator Nero (37-68) toch zo’n veelbelovende onderneming leek te worden (Cave Vaticanem).

Reageer
gravatar

Nee dat lijkt me sterk. Autisten kunnen zich geheel en al obsessief op één ding focussen, die zouden er nooit zo’n enorm zooitje van maken als deze heerschappen. Slappe hap eigenlijk, als je je onderdanen niet eens bang genoeg kan maken om ze stil te houden. Feitelijk is dit een knap staaltje mismanagement. Terugsturen naar de werkvloer en weer van onder af aan beginnen, iets anders zit er niet op. Na een paar jaar met hun tandenborstels wc’s schrobben op de kazerne kunnen ze weer met frisse moed en gepaste wrok een poging wagen.

Reageer
gravatar

En die Robert Mugabe (Neger des onHeils) Mag ik ook niet.
Ga liever het leger in met mijn s5. (De vijf doet het weer, en dit is de eerste keer dat ik dat n woord bejubel).
Ga nu drugs halen voordat ik meer schade aanricht.

Reageer
gravatar

Er was eens een Duitse prins die na het interbellum graag op zijn landgenoten wilde schieten. Een eeuwenoud privilege van vele Saksische, Pruisische, Beierse, Mecklenburgse en andere Duitse prinsen. Hij riep zich op een gegeven moment uit tot topschutter, alhoewel hij ze vanuit Londen helaas niet wist te raken.

Na zijn periode in Londen als feestvierende en rondneukende speeljongen, zoals dat bij Saksische, Pruisische, Beierse, Mecklenburgse en andere Duitse prinsen hoorde, kwam hij naar ons land met zijn schoonmoeder.

De goede man heeft het de heren Schermerhorn, Beel en Drees altijd kwalijk genomen, dat hij geen drijfjachten op onderdanen mocht houden in de Kroondomeinen achter zijn optrekje te Soestdijk. Deze drie heren waren nogal, laat ik het voorzichtig zeggen, kortzichtig uit de oorlog gekomen en gunden zijn schoonmoeder niet het dictatoriale koninginneschap, zoals de prins en zij eisten. Onbegrijpelijk voor elk weldenkend mens, immers bij een echte, degelijke monarchie hoort niet zoiets onbestuurbaars als een parlementaire democratie.

De miskende prins heeft zijn ergernis daarna tot zijn dood toe gewroken op wilde beesten in Afrika.

Helaas hebben de Nederlandse onderdanen nooit de geneugten gekend, die behoren bij een dictatuur. Midden vorige eeuw had ons land die grandioze kans, maar die drie eigenwijze knakkers – Wim, Louis en Willem – hebben de grootste fout van hun leven gemaakt, waarvoor zij zich in hun graf nog zouden moeten schamen.

We zitten nu met de brokken.

Reageer
gravatar

Vers van de pers: er is in deze groep demonstranten ook een geblondeerde leider aangetroffen die west-germaans sprak en zei dat hij ook mee mocht doen omdat hij het helemaal zou gaan maken. Voorlopig mocht hij alleen aanmoedigen en zelf niet mee doen.

Reageer
gravatar

@Geert Wilders #5,

Helaas, voor jou, is de revolutie tegen je toekomstige bewind al opgestart nog voordat je jezelf tot ‘Keizer des Lage Landen’ kunt kronen.

Misschien heb je in een ander leven wat meer geluk?

Reageer
gravatar

Een goeie dictator, zo heeft de geschiedenis ons geleerd, moet zich bij tijd en wijle compleet overgeven aan afschuwelijke driftbuien, woedeaanvallen, rolberoerten, Teppichfresserei en schuimbekkende razernij, om geestelijk in balans te blijven.

Dat is tevens goed voor de spijsvertering, de bloeddruk, en het gevoel van eigenwaarde.

Hosni Mubarak en zijn collegae moeten maar gewoon eens beginnen om eenmaal per dag woedend te twitteren dat iets niet gekker moet worden.

Reageer
gravatar

Het werd tijd dat er een tegengeluid kwam, met al dat vrije denken en die zelfbeschikking. Belachelijk. Waar is de tijd gebleven dat men gewoon zonder enige inmenging van mensenrechten kon dictateren? Waar zijn de dagen heen dat een hardwerkende tiran aan het eind van een dag martelen, onder het genot van een kopje kinderbloed naar zijn eigen speech kan luisteren op de enige toegestane radiozender, om eens lekker te ontspannen? Tegenwoordig kan de radio niet eens aangezet worden zonder dat deze rechtschapen onderdrukker zonder enige waarschuwing geconfronteerd wordt met, bah, meningen. Meningen! Gewoon zomaar personen die rechtuit schaamteloos niet alleen een mening vormen, maar deze ook nog eens verkondigen. Het wordt tijd dat hier een einde aan gemaakt wordt, voordat we voorgoed afscheid moeten nemen van het verschijnsel dictator en diens ondeugende gebbetjes.

We willen toch niet dat onze achterkleinkinderen alleen via geschiedenisboeken weten wat een echte onderdrukker is?

Reageer
gravatar

@4 Zot:
Slaven en pauze??? Duidelijk helemaal niks ervan begrepen.
Afgetest voor dictator: Watje!!!!

Het onderschrift van de foto had ook kunnen luiden: Mubarak oefent voor zijn nieuwe job als Muezzin.

Reageer
gravatar

Voor straf en om de onderdrukkers te ondersteunen heb ik mijn slaven.
Ontzettend hard in de hoek geschopt en hun productie voor de eerste 3 maanden van dit jaar verdubbelt.
Uiteraard de pauzes de helft ingekort.
Ik hoop dat dit bijdraagt om de dictators te steunen in hun rechtvaardige strijd.

Reageer
gravatar

Ja zeker opvallend is het gebruik van waterstofperoxide. Het heeft wel iets wonderlijks. Wordt het nog live uitgezonden op de radio of tv. ?

Nou maar hopen dat die andere Egyptenaren het een beetje gezellig houden.

@2: Ik zie nog geen gulle gift van Khadaffi, wat een krent zeg!

Reageer