226 Belgen steken zichzelf in brand uit protest trage formatie

“Regeringsonderhandelingen uit respect voor slachtoffers stilgelegd’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het is wat met die Belgen. Natuurlijk zijn ze eerst Limburger geweest, maar nu duurt alles nog langer. Heethoofden zijn het…vandaar he! Waar is het bluswater, of zouden ze daar weer waterhoofden van krijgen.

Reageer
gravatar

@Vort: Wie zal het zeggen? Misschien hier en daar wat te scheutig geweest met peroxide in het permanentje?
Of het waren van vet doordrenkte theedoeken uit het frietkot?
Belg stond trouwens toch voor Ben Eerst Limburger Geweest?

Reageer
gravatar

@ Jeettje, 4: had het er niet ook mee te maken dat die Vlaamse zusterbeweging van genoemde Nederlandse partij een voorbeeld wilde stellen en een aantal hoofddoekjes in brand staken, onder het roepen van “Alle hoofddoekjes aan het vuur” en meer van zulke kreten waarbij het vuur op een gegeven moment op een aantal deelneemsters oversprong??

Reageer
gravatar

Drenth, let op!

Het begon eigenlijk als een protestmars van de Vlaamse zusterpartij van de Nederlandse beweging om de gevaren van het boerkadragen te illustreren, waarbij enkele heethoofden onder de deelnemers letterlijk in woede ontstaken over het lakse formatiebeleid waardoor wetgeving stokt.

Die Belgen liggen altijd nét een slagje voor, lijkt het wel.

Reageer
gravatar

Zouden we juist nu niet gewoon over die brug moeten rijden die met een grote boog over België heen loopt om geen last te krijgen van schroeiplekken door plaatselijke brandhaarden? Of is dit nu juist weer een teken van te weinig medegevoel?

Reageer