Globaal Nieuws: hoorbaar en om te luisteren

Speldlezers luisteren over het algemeen iedere nacht rond 03.17 uur sowieso al naar Radio 1. Maar voor die paar anderen is Globaal Nieuws met Diederik Smit nu ook online. Met deze week aandacht voor Afghanistan, de enorme populariteit van de Provinciale Staten verkiezingen en praten we met iemand die niet naar Boer zoekt Vrouw kijkt.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik beken eerlijk dat ik DWDD heb aangeklikt op uitzendinggemist, zonder te controleren wat het onderwerp of de gasten zouden zijn en nu ben ik toch geconfronteerd met het BZV drama programma.

/snif.

Edit: voor straf ben ik blijven kijken, en het is nog veeeeeel erger dan ik dacht.

/dubbel sniff

Reageer
gravatar

Ik doe ook niet mee met kijken naar boer zoekt vrouw!!
Een redelijk handig middel hiervoor is om je kabelabonnement op te zeggen en dan vervolgens natuurlijk niet per ongeluk op uitzendinggemist een random link aanklikken.
Werkt ook prima voor veertig dagen zonder Arie B.

Reageer
gravatar

Jammer dat Diederik Smit al gelezen teksten van de Speld voorleest. Zolang ik niet blind ben, kan ik dat zelf beter, want zijn dictie laat nogal te wensen over. Slechte r, met name.

De andere onderwerpen zijn weer heel informatief: goede tips over strijkijzers en fijn om een mede-niet-Boer-zoekt-vrouw-kijker te horen over zijn diepere roerselen. Heel herkenbaar.

Reageer
gravatar

Ik heb me altijd al afgevraagd hoe ik die hinderlijke afdrukken van het strijkijzer kon voorkomen. Wat een leerzaam programma is dit toch.

Reageer