Globaal Nieuws: de hoorbare editie

Speldlezers luisteren over het algemeen iedere nacht rond 03.17 uur sowieso al naar Radio 1. Maar voor die paar anderen is Globaal Nieuws met Michiel Eijsbouts nu ook online. Met deze week een extra liberaal en rechts geluid, nieuws over het nieuwe TV-seizoen en de toestanden in Pakistan.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Tja, ook dit keer zaten we er helemaal weer klaar voor rond koffie tijd 10.17 uur. Vol verwachting klopte mijn hartje. Het was een hele verrassing om Michiel Eijsbouts te horen…Maar plots werd ik afgeleid en heb de helft gemist. Ik werd nl.. gestoord door een bekende en wel Arie Boomsma…

Reageer
gravatar

rechts verpersonicifactie met strangers in the (k)night;
Dat kan dus echt niet.

Echt rechts slaat voordat de stranger in the night hemzelve heeft gewaardeerd.

Edit: moeilijk, maar toegankelijk, dat lijkt me een mooie geluids-bit.

Reageer