WK langebaan-schuiven drie maanden uitgesteld

Organisatie tevreden over resultaten


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Goh, wat maken ze zich er makkelijk van af zeg. Kunnen ze nog iets leren van de apocalyps, die zegt ook steeds te komen, en dan wachten we met zijn allen….om vervolgens wéér voor niks de koektrommel te hebben aangevuld want hij/zij komt lekker toch niet. Kijk, en zo hou je de spanning er in. Stelletje watjes…

Reageer
gravatar

En alweer wordt het edele damspel belachelijk gemaakt. Foei! En misschien ook wel al die valpartijen van Mark Tuitert, maar dat weet ik niet zeker.

Reageer
gravatar

Mijn reactie van drie is obsoleet geworden. Om te voorkomen dat de koppenmaakster haar lange baan zou verliezen, heeft ze inmiddels, na de ANS te hebben geraadpleegd, langebaan- en schuiven aaneen geschoven.

Nu is er echter van vier wegen commentaar gekomen:

De Taalunie prefereert ‘lange baanschuiven’, Onze Taal daarentegen ‘lange-baanschuiven’. Thialf ziet echter meer in ‘langebaan schuiven’. De redactie heeft haar aarzelende voorkeur voor ‘lange baan schuiven’ op de lange baan geschoven.

De organisatie is nogal beduusd over de snelle reactie van de koppenmaakster en overweegt een openbare reprimande, maar neemt daar nog even de tijd voor.

Reageer
gravatar

Dat de koppermaker van ons onovertroffen tijdschrift een spatie heeft geschoven tussen ‘langebaan-‘ en ‘schuiven’ doet vermoeden, dat zij de kwestie of de woorden aaneen, met een streepje ertussen dan wel los van elkaar moeten worden geschreven op de lange baan heeft geschoven, zodat de organisatie content mag zijn over deze aarzelende Speldspelster, die in deugdzame eenzaamheid vertoeft tussen de mannen van de redactie.

Reageer
gravatar

Dat had inderdaad veel verder vooruit gekund. 6 maanden minimaal, een jaartje om er nog eens goed over na te denken is nog veel en veel beter, deze organisatie is te snel te vreden en te is nooit goed.

Reageer
gravatar

Hier moet hard tegen opgetreden worden! 3 maanden uitstel is véél tekort om de kans op afstel te maximaliseren!
Zo wordt ook dit weer iets wat ons de risee van de business maakt.

Reageer