Globaal Nieuws: dé aflevering voor mensen

Speldlezers luisteren over het algemeen iedere nacht rond 03.17 uur sowieso al naar Radio 1. Maar voor die paar anderen is Globaal Nieuws met Diederik Smit ook online. Met deze week nieuws over langebaanschuiven, hetero’s en een intensief vraaggesprek met een financieel expert.

[powerpress]


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik miste de ontsierende financiële spreekkoren. Verder vond ik het een zeer leerzame aflevering, alleen jammer van het overmatig gebruik van scherpte-diepte in de animatie door leerlingen van de HKU.

Reageer
gravatar

Margootje, Margootje, maak van die mannen nou geen zootje, maar neem een boldootje, dat is goed voor je maag, van de plantenfamilie Monimiacootje, het is voor je spijsvertering een kadootje, nog even een lied voor…….

Reageer
gravatar

Lief Paulusje…

Mijn enige echte ridder op het witte paard, mijn lieverd en mijn allessie. Diederik is helemaal niet mooi….dat ben jij wel…Ik blijf je altijd erg trouw…Ben gewoon tijdelijk eventjes de weg kwijt…Maar alles komt goed hoor mijn honny ponny

Liefs Marg00tje

Reageer
gravatar

MargOOtje,

Wel altijd naar die Diederik luisteren en nooit naar mij. Wat heeft hij dat ik niet heb? Zou hij ook een duel uitvechten als iemand jou hier in het openbaar beledigd heeft, zoals ik heb gedaan? Ik denk het niet! Ik heb al een gesprek voor jou en mij aangevraagd bij een mediator. Kom alsjeblieft voordat het echt voorbij is.

Paulusje

Reageer
gravatar

Het valt mij erg tegen van de ervaren journalist Diederik Smit dat hij zich inlaat met slappe kennisspelletjes. Voor een eminente onderzoeksverslaggever, zoals hij, zijn boeiende oorlogsgames toch meer gewaagd. Bovendien had kandidaat Heerkens na zijn schandalige nederlaag in de studio standrechtelijk moeten worden neergeknald. Kijkt zulke dingen maken het voor de luisteraar boeiender, zeker als hij bijna omvalt van de slaap.

Reageer
gravatar

Heerlijk altijd dat lekkere radio programma. Natuurlijk luisteren we hier elke dag. Ben benieuwd naar het langebaanschuiven en of de financieel expert daar een antwoord op heeft.

Reageer