Globaal Nieuws Radio aflevering 15

Speldlezers luisteren over het algemeen iedere nacht rond 03.17 uur sowieso al naar Radio 1. Maar voor die paar anderen is Globaal Nieuws met Diederik Smit ook online. Met deze week nieuws over de NS,  de minst memorabele momenten van 2010 en Michiel Eijsbouts die voor u zingt.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik wist natuurlijk ook nog wel dat er op die dag (welke was het ook weer) helemaal niets gebeurd was, maar het valt je toch steeds weer rauw op je dak, als je er zo mee geconfronteerd wordt.

Reageer
gravatar

Nou we hadden genoeg te doen hoor! Ben een zeer trouwe fan van die hoorbare radio edities…Lekker hier buiten op Bali en onder het genot van een Kopi Tidak om 10.17 uur…. Dat is altijd genieten.

Reageer
gravatar

Met deze geheel nieuwe eigen stijl die beslist heel funky is, maar ook weer helemaal niet en doet denken aan de vroegere Afrikaanse voorvaderen van de klassieke jazz, zou het zo maar kunnen zijn dat Michiel Eijsbouts volgend jaar Caro Emerald naar de kroon steekt, echter de achtergrondmuziek zou ik vervangen door bongo’s.

Reageer