Paul de Leeuw viert TV-jubileum

10.000ste mongool in uitzending sinds 1990


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

@11 Jan Chagrijnissen
Bij deze nodigen wij graag uw zoon uit in ons programma. Hoewel hij de pech heeft om niet verstandelijk gehandicapt te zijn noch te lijden onder een verticale beperking, geen ongebreidelde celdelingsstoornis heeft of een dodelijke ziekte onder de leden (iets wat onder de gegeven omstandigheden waarschijnlijk zijn leven een stuk dragelijker zou maken), is het feit dat het uw zoon is voldoende leed om een avondvullend programma aan hem te besteden.

Reageer
gravatar

Een van de best bewaarde Nederlandse doofpotaffaires is dat Volkert van der Graaf eigenlijk dit gebitskind van een uitzichtloos lijden wilde verlossen, maar dat Pim Fortuyn net in de weg stond.

Reageer
gravatar

Het is niet eerlijk. Onze zoon is geen mongool, geen lilliputter, heeft geen kanker of AIDS en is geestelijk normaal ontwikkeld. Dat betekent dat hij nooit een kans heeft om in een programma van Paul de Leeuw te verschijnen. Of via SBS-6 een gratis ritje te maken in een politie-auto of in een helikopter. Maar we geven de hoop niet op. We hebben hem opgegeven voor ‘Wetten Dass’, waarin hij een stapel van 20 opgetaste kratten bier gaat beklimmen.

Reageer
gravatar

Dat vind ik nou misselijk: lilliputters vragen om iets naar een hoger plan te tillen. Het is helemaal niet aardig om te spotten met hun gebrek, daar kunnen ze zelf niks aan doen.

Reageer
gravatar

Ik wil niet discrimineren – ik heb mongolen onder mijn beste vrienden -, maar ik raak er eerlijk gezegd toch een beetje op uitgekeken.
Zelf moeten mevrouw Drenth en ik altijd onbedaarlijk lachen om lilliputters, aandoenlijke wezentjes met alle tekortkomingen, die gezonde mensen ook hebben. Veel lilliputters hebben zelfs een ontwapenend boosaardig karakter of bedienen zich van een vlijmscherpe tong.
Hopelijk leest de heer De Leeuw dit, en kunnen in de komende dertig jaar ook deze medeschepselen zijn programma, zo vaak als het maar kan, naar een hoger plan helpen tillen.

Reageer
gravatar

Is dit een glimlach? Ik zie hier de opgetrokken lip die de beet aankondigt: deed de buurhond ook altijd – met de nadruk op deed.

Paulus: maak je die gebitten altijd een paar maten te groot soms? Dat joch zijn hoofd is te klein hoor, voor zoiets monumentaals.

Paulien: dus dan is het ook het Jaar van Down in de chinese horoscoop?

Haes: Down under?

Reageer
gravatar

De 10.001ste. Dat Paul de Leeuw zelf ook een syndroom van etc heeft is een erg goed bewaard geheim. Eigenlijk wel logisch, want hij kan het wel heel erg goed met ze vinden.

Reageer
gravatar

Te zien aan zijn prachtige flonkerend witte tanden, die keurig in het gelid staan, is dit een patiënt van mij.
Prachtige flonkerend witte tanden, die keurig in het gelid staan, is namelijk mijn handelsmerk.

Reageer