Paus raadt condoomgebruik bij minderjarigen aan

‘De recente focus op DNA-bewijs in zedenzaken werpt een nieuw licht op onze eerdere positie’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het schijnt dat je DNA kunt manipuleren met arseen. Wellicht een idee om alle leden van de Roomsche curie preventief van een flinke dosis arseen te voorzien. Geven we daarna de schuld gewoon aan de marsmannetjes.

Reageer
gravatar

‘De recente focus op DNA-bewijs in zedenzaken werpt een nieuw licht op onze eerdere positie’

Toch niet op de missionarispositie?
En krijgen alle geestelijken nu een nieuwe positiejurk?

Reageer
gravatar

Waarde Redactie,

Helaas heb ik moeten constateren, dat u bij het citeren niet je gewenste zorgvuldigheid in acht heeft genomen. Zodoende bevat uw bericht een veronderstelling die niet geheel aan de waarheid beantwoordt. Het is geenszins de bedoeling dat de minderjarige de Durex Super Unfeeling (het enige condoom met nihil obstat) om zijn eigen orgaan doet.

Alle leden van de Roomsche curie zijn bereid om wat van hun kostbare tijd te offeren om koorknaapjes en misdienaartjes van nut te zijn bij de noodzakelijke oefeningen. Zij tillen daartoe met tegenzin hun gewijde gewaden op om hun verheven orgaan ten dienste te stellen aan het goede doel. De plicht roept, niet waar.

Nagekomen bericht:

In Rome is alleen de Durex Super Feeling verkrijgbaar, zodat onze opoffering zeer groot zal zijn.

Reageer