Persvoorlichters staken al weken

Niemand op de hoogte gebracht


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Jeettje

Zijne excellentie heeft zich naar bed begeven. De langdurige discussie van u met zijne eminentie is te zwaar voor een man op zijn leeftijd.

Ik las toevallig zijn vorige bericht aan u, omdat het getypt heb. Zijne excellentie is vergeten om te vermelden wat het misverstand is.

De onbevlekte ontvangenis van de moeder Gods, Maria, heeft geen betrekking op haar seksuele uitspattingen, want die waren er wis en waarachtig. Wat denk u, een gezonde vrouw die op later leeftijd samenwoonde met ene timmerman van kruizen, ene Jozef uit Bethlehem. Zo’n man had er geen enkele moeite mee. Vier keer per dag vaak “timmerde” hij hem erin. Helaas mocht het zaad dat hij zaaide, niet ontkiemen.

Maria werd bezwangerd door een toevallige passant die als een geest in de nacht verdween om alimentatie-rechten te ontduiken. Toen zij diens zaadcellen ontving, was haar ziel onbevlekt. Zoals u weet, was dat uniek, want door de langdurig heersende vlektyfus waren alle zielen bevlekt. Door inteelt is dat nog steeds het geval bij de familie Christen.

Reageer
gravatar

Mijnheer Jeettje,

U vergissing is begrijpelijk, omdat menige katholieke gelovige of wiens (voor)ouders een dergelijke valse veronderstelling hebben. Het is evenwel onjuist. Daar willen ook de Roomse curie en twintig verse collegae op wijzen.

U krijgt van mij de zegen. Amen

Reageer
gravatar

Monsignore, het is Uwe Hoogwaardige Excellentie of Uwe Eminentie. Geen van alle zal ik gebruiken: u is immers een mijterdrager en het enige wat u daarin van sintereklaas onderscheidt is dat uw mantel niet rood is maar purper. Daar is weinig eminents aan: men kan deze kleding in elke fopwinkel voor een habbekrats huren

Ik ben verheugd te horen dat het in uw kringen is doorgedrongen dat jongetjes niet zwanger behoren te worden (geschraagd door de uitkomsten van niet aflatende experimenten zulks), maar deels komt uw beroep vanuit uw geschiedenis toch voort uit onbevlekte ontvangenis?

Dan kunnen misdienaartjes dus ook zwanger worden, de wonderen zijn de wereld nog niet uit toch?

Reageer
gravatar

Geachte redactie van dit hooggewaardeerd blad,

Zijne Heiligheid laat weten, dat hij niet gelukkig is met mijn antwoord op 26.

Op de eerste plaats had het antwoord natuurlijk op 1 moeten staan.

Op de tweede plaats zou Hij graag “kunnen” hebben gezien toegevoegd aan de voorlaatste zin.

Op de derde en laatste plaats is het nuttig voor jongens die nog willen solliciteren naar een plaats als misdienaar, dat de voorkeur van Zijne Heiligheid uitgaat naar knaapachtigen die niet allergisch zijn voor latex.

Reageer
gravatar

Mijnheer Jeettje,

Eerst en vooral: u dient mij aan te spreken als Excellentie.

Misdienaars kunnen niet zwanger worden, daar het uiteraard altijd jongens behoren te zijn.

Het is al in de elfde eeuw aangetoond dat tuberculose en rugklachten voorkomen bij onanisten die masturberen. Bij rode kool, “ooievaars en ik noem maar wat” is dat nog niet vastgesteld.

Reageer
gravatar

@24 Monseigneur: is het niet omdat zijne heiligheid bang is dat anders die misdienaartjes wel eens zwanger kunnen worden?

In religieuze kring waren wel meer misverstanden rond: ruggemergtering bij onaneren, rode kool, ooievaars; ik noem maar wat.

Reageer
gravatar

Het toucheren door een gynaecoloog kan niet als seksuele daad worden beschouwd als latex handschoenen worden gebruikt. Er is immers geen sprake van huid-op-huidcontact.

Om een langdurig theologisch debat te vermijden heeft Zijne Heiligheid besloten, dat inwendig contact met een latex condoom om de penis geen copulatie genoemd kan en mag worden.

Reageer
gravatar

Waar zijn de persvoorlichters als je ze nodig hebt?

De paus zegt dat kondoomgebruik in bepaalde gevallen niet zondig is, bijvoorbeeld bij homo-prostitutie. Het nieuwe standpunt van het Vatikaan roept veel vragen bij me op.

Begrijp ik de paus goed dat er niks mis is met homo-seks, zolang je maar een kondoom gebruikt en je ervoor betaalt of ervoor betaald krijgt?

En een hetero die naar de hoeren gaat? Is die ook niet meer zondig (op voorwaarde van kondoomgebruik)?

Waar is de persvoorlichter van het Vatikaan?

Reageer
gravatar

Op websites circuleren al verschillende aanbiedingen om de eisen -uiteraard tegen de alle afspraken in- te verkopen aan de journalist die het hoogste bod doet. Het zal mij benieuwen.

Reageer
gravatar

Heerlijk, die rust…

Jammer dat die verstoord wordt door al die PVV-ers die zelf onzin verkondigen i.p.v. via hun persvoorlichter.

Reageer
gravatar

Ik heb jaren voorlichting aan persmedewerkers gegeven, maar na lang wachten is er nog steeds geen nieuw journalistje geboren. Ik staak dus niet, het heeft gewoon geen zin om die gasten voorlichting te geven, ze doen toch waar ze (geen?) zin in hebben.

Reageer
gravatar

Lieve tante Paulien @4,

de sociale partners hebben in hun verklaring verschillende formuleringen de revue laten passeren.
Aanvankelijk was er sprake van “tewerkstelling”.
Deze term roept negatieve emoties op, waarna inderdaad ook de term “uitbesteding” is geopperd.
Om niet het risico te lopen, dat ook deze term bij sommigen wat hard en gevoelloos kan overkomen, is bewust gekozen voor het begrip “outsourcing”.

Reageer
gravatar

Verschrikkelijke schandalige Noordkoreaanse toestanden zijn het met die persvoorlichters: er is er maar één die zwijgt en dat ben ik!!

Dit is gewoon een links pers cordon sanitaire wat om de kerk heen wordt gelegd.
Lukassen heeft toch even niets beters te doen, dus ik geef hem hierin de vrije hand; voorlichten zullen jullie: zo win ik niets meer in de peilingen!

Reageer
gravatar

@1, de ware verslaggever zoekt altijd al naar het nieuws dat de persvoorlichter niet verteld. M.a.w. heb jij één persvoorlichter wel eens een bericht van de Speld horen bevestigen?

Reageer
gravatar

Omdat het in geen enkele nieuwsrubriek is vermeld: naar schatting 5000 personen in de persvoorlichtingssector dreigen hun baan op termijn kwijt te raken door de concurrentie van Twitter.
Een gezamenlijk plan van werkgevers en vakbonden om hen te outsourcen naar braderieëen in de categorie Oude Ambachten stuit bij velen op grote weerstand.

Reageer