PVV produceert lijst met criminelen die niet zijn overwogen als kamerlid

‘Sander V. is bijvoorbeeld nooit serieus in beeld geweest’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Valsheid in geschrifte, oplichting, porno-promotie, bejaarden angst aanjagen, openbare dronkenschap, onkunde in het algemeen en ach, deze lijst is eigenlijk veel en veel langer maar de ongekend goed geblondeerde leider zal al deze kwaliteiten in de toekomst ver en volledig overtreffen.

Reageer
gravatar

Met wat geduld komt dit vanzelf wel. de grote geblondeerde leider heeft ook in deze richting onvermoede kwaliteiten die pas veel later boven zullen komen. Let maar op, deze prachtige parij met zijn onovertroffen leider kan echt veel meer dan dreigen, intimideren, slaan, kopstoten uitdelen en in andermans brievenbussen pissen.

Reageer
gravatar

En het trieste van de hele situatie is natuurlijk dat de Enig + Voortreffelijk Leider zelf in zijn pogingen tot strafblad kweken is gestuit op een advocaat voor kwalijke zaken dewelke dit voornemen voorlopig heeft getorpedeerd.

Zo wordt het natuurlijk nooit wat met die fractie als de Leider zelf al niet het goede voorbeeld kan geven ….

Reageer
gravatar

Jullie valse munters van het inter-nét snappen er werkelijk niets van! Moslims blazen mensen op, en iemand die een avondje gaat stappen met een voldemocratische PVV-er kan het meestal na-vertéllen.

Reageer
gravatar

Hernandez is nog bezig aan zijn strafblad, maar gelukkig schijnen er nu ook videobeelden te bestaan van de klappen die hij uitdeelde dus binnenkort is dat van hem ook helemaal in orde.

Reageer
gravatar

Mijn broer wil enkele voorbeelden geven van de slechtheid van het genoemde woordenboek:

“Islam” wordt daarin een monotheïstische godsdienst genoemd. Dat is de reinste opruiing, want iedereen weet dat het een beschamende ideologie is. Waarom staat dat er dan niet?

“Moslim” of “moslem” (<Arab.), m. (-s) is volgens dat "woordenboek": een aanhanger van de islam. Wat een lulkoek. Moslims zijn terroristen die elk jaar zogenaamd op vakantie gaan met een aanhanger. Laat je niks wijsmaken, met die aanhanger halen ze verse bermbommen voor de Nederlandse wegen op.

Mijn broer is momenteel bladzijden uit de Dikke Van Dale aan het scheuren.

Reageer
gravatar

Correctie op bericht vijfentwintig, laatste regel

“Het volk weet, dat in het Van Dale Groot Woordenboek van de Nederlandse taal (editie 14, 2005) woorden staan, die wij (G.W. uit Venlo) niet waarderen.”

Reageer
gravatar

Lieve Kees,

In het AOW (Algemeen Onbeschaafd Wilders) is “ik wordt” toegestaan voor jongeren onder de leeftijd van zesenzestig jaar.

‘t Kofschip en ‘t fokschaap zijn reeds door de heer G.W. uit Venlo persoonlijk vernield resp. wreed geslacht.

Desgevraagd liet hij weten, dat hij het ABN nooit begrepen heeft en de ANS een fascistische ideologie vindt. Bovendien is het beter voor de integratie. Zijn kiezers hebben daar namelijk veel moeite mee, want de linkse kerk drinkt graag thee met die Dikke van Dale. Iedereen wat voor gore taal daarin staat.

Reageer
gravatar

@22, Vast: Ja, die munten: helemaal een giller. Ik heb een paar exemplaren in mijn verzameling die misschien nu ook weer op gaan duiken: van die glimdingen waar de chocola is uit gehaald en dan opgevuld zijn met klei.
Dat er nog geen randschrift op staat “PVV sij met ons” verbaast me eigenlijk, want ik dacht dat het koffiemuntjes voor intern gebruik waren. Maar hier en daar hebben ze er gevonden die in een parkeerautomaten waren gefrot, dus let op.

Die eisen: één daarvan was toch ook dat je een klas of wat overgeslagen zou moeten hebben? Te beginnen op de kakschool vanwege traag begrip, en wegens brutaliteit en toenemend geweld op een eventueel hogere opleiding?

Reageer
gravatar

@20, Jeettje, het is ook heel erg logisch. De Speld weidde ooit eens een erg mooi achtergrondartikeltje aan de eisen die de PVV aan zijn vertegenwoordiging stelt: uiteraard bij voorkeur géén universitaire opleiding (je zult maar eens in nuances gaan denken) en dan liever ook niet een HBO opleiding (je zult maar eens wat intelligenter zijn dan de eigen grote geblondeerde leider, dat kan toch echt niet) en dan komen we vanzelf zo langzamerhand bij de spelvouten 😉 terecht. Wist je overigens dat ze ook hebben geprobeerd het wat kleinere muntgeld vals te munten: de PVVmunten waren voorzien van teksten als ’50 sent’; rond het hoofd van onze vorstin stond ‘koniggin der Nedelande’ en zo kan ik nog even doorgaan. Geen wonder dat hare majesteit niet met PVV’ers op het bordes gezien wil worden, alleen vrees ik dat spelfouten in de toekomst helaas de norm zullen gaan worden.

Reageer
gravatar

Beste Paulus 19: onbegonnen werk: de adspirant PVV-ertjes in de provincie hebben zich destijds toegelegd op het produceren van guldens.
Dat is misgegaan met de briefjes waarop “Hondert” stond. Ook de briefjes met “Fieftig” en “Funfuntwantske” vielen door de mand.
Op de één of andere manier kunnen ze niet loskomen van het dialect en tellen gaat ze ook niet goed af: in de Randstad zijn er briefjes van “Anderhalf Miljoen Euri” opgedoken. Éénzijdig gekopiëerd bij de Hema en op elkaar geplakt met Prittstift..

Leuk om snel de staatsschuld mee af te lossen – zoveel miljoen euro’s kunnen toch niet fout zijn- maar je raakt ze aan de straatstenen niet kwijt; zelfs niet aan Turkse en Marokkaanse banken.

Reageer
gravatar

Jeettje van 18,

Mijn broer Geert had Martin B. de titel “De schijn-élite van de valse theemunters” voorgesteld, maar B. mag graag een kopje muntthee drinken bij zijn Marokkaanse buurvrouw. (Uitzonderingen heb je nodig om de regel te bevestigen, niet waar.)

Geert heeft dringend PVV-gegadigden nodig voor de provinciale verkiezingen in maart. De valsemunterij is nog ondervertegenwoordigd. Daarom hierbij een oproep namens mijn broer.

Reageer
gravatar

Sorry hoor, maar deze linkse hetze is echt verschrikkelijk. Het gedemoniseer van de heer Lucassen is gewoon hemeltergend. Het is toch duidelijk dat hier al die multicul theedrinkende moslims achter zitten. Lucassen is gewoon een fatsoenlijke hollandse kerel die last had van die hangouderen en van die buitenlandse honden. Gewoon goed dat hij daar wat aan gedaan heeft. En die meisjes, dat was gewoon weerbaar maken en voorlichting geven. Maar ja dat zijn geen linkse hobbies he.
Bah ik kan hier zo kwaad om worden.

Zo eerst een pot lekkere thee.

Reageer
gravatar

Aangezien Ronald P. (Puttens moordzaak) slechts verdachte is, zit het er dik in dat er binnenkort een transfer komt van zijn huidige werkgever, Justitie naar de PVV.
Naast een enigzins vreemde hobby schijnt deze ambiteuze jongeman zeer geëngageerd te zijn.

Reageer
gravatar

Jongens, jongens toch. Wat een harde woorden.
We willen toch zo graag een evenredige vertegenwoordiging?
Nou dan.
Alleen is het moeilijk om een werkeloze erin te krijgen: die is dan per definitie niet meer werkeloos.

Voor de rest heeft Geert toch al zo’n tegenslag: Lucia de Berk is officieel vrijgesproken (zoals het hoort!) dus zit hij nu nog verlegen om een gifmengster: de Ali Cyaankali zeg maar.
Die Eindhovense pedofiel is ook al aan hem voorbijgegaan en die badmeester zit in ieder geval gedurende de kabinetsperiode in de nor en een katholieke priester krijgt hij ook al niet.
Zelf heeft hij er voor gezorgd dat er geen TBS-ers meer ontsnappen, dus die plek blijft ook onbezet: Geert zit in de problemen, mensen.
Zo raakt het panopticum nooit gevuld.

Reageer
gravatar

Nooit? Van de gekke! Wat moet je dan doen om voor pvv-kamerlidmaatschap in aanmerking te komen? Sander V was dan misschien geen beroepsmilitair maar wel politieagent, en hij heeft minstens zo’n bandietenkop als Eric L!

Reageer
gravatar

Vast en zeker komt er ook nog een lijstje met andere PVV kamerleden die ook crimineel zijn en overigens: “dat is toch zeker niet verboden bij de wet, crimineel zijn en kamerlid?”

Reageer
gravatar

slimme zet om met lijstjes aan te komen. de tijd van de lijsten komt er weer helemaal aan. de kerst top 100, sinterklaas-verlang-lijsten, de top2000, het beste van 2010 etc. daar kan de grote “PVV-Krimmenelen-Lijst” mooi bij in het rijtje.

VolkertvdG is niet overwogen wegens zijn vermeende links-hobbyistische houding in plaats van zijn verleden. Ideologieën zijn nou eenmaal belangrijker dan feiten…

Reageer
gravatar

Jongens, jullie moeten mijn verdwaalde broertje niet zo plagen. Hij heeft het toch al moeilijk genoeg. Heeft hij eindelijk met Eric Lucassen iemand die precies in het PVV-profiel past, dan vallen alle kiezers minus anderhalf miljoen over hem heen.

Zeg nou eerlijk. Een jongen als Eric komt toch het beste tot zijn recht in een milieu van angst zaaien en discriminatie. Waar woorden worden gebezigd die hij begrijpt, en korte zinnen die hij kan volgen. Daar bloeit hij helemaal op. Gunnen wij het dan zo’n jongen niet?

Reageer
gravatar

“Onze” regering hangt nu aan een zijden draadje in de vorm van 1 beroepsaso. Mark bedankt dat je tijdens deze crisistijden met zo’n lekke boot als de PVV in zee gaat. Heel pragmatisch…..

Reageer
gravatar

Namens de gehele ‘We apologize for the 1,5 million dutch jerks that voted for Geert Wilders.’-facebookgroep: Eric Lucassen, van harte proficiat met je 36ste verjaardag, en veel sterkte voor je toekomst.

Probeer er nog wat van te maken, kerel.

http://twitpic.com/365dwb (er is taart)

Reageer
gravatar

Jazeker zijn die er. Mohammed B. bijvoorbeeld. Moslim, en bovendien onwaarschijnlijk dat hij deze kabinetsperiode nog vrijkomt. Dat zijn al twee redenen om hem niet op de lijst te zetten.

Reageer