‘Onderzoek: 93% Nederlanders denkt te weinig aan Dieuwertje Blok’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

@Paulus, vieze meneer 16 (aanvullend): En ik hoef in uw gedachten al helemaal niet voor te komen. Ik heb daar helemaal niets te zoeken!

Behalve Dieuwertje dan. Als ik haar in uw gedachten vind, zal ik haar helpen aan uw aandacht te ontsnappen. En als ik u was, zou ik me maar niet verzetten, want als ik haar met geweld aan uw gedachten moet ontworstelen, dan kon uw denken wel ‘s nog zwaarder beschadigd achterblijven dan ‘t nu al is.

Reageer
gravatar

@Kees22 18: Dat wil ik niet weten!

Elke keer dat ik aan Dieuwertje denk, denk ik er nu meteen al bij:”Ik hoop niet dat die vieze Paulus nu in z’n vunzige gedachten ook net bij haar is.”
Nou kom jij er ook nog ‘s bij.

En die 7% van de nederlanders was al erg genoeg, maar 7% heeft geen gezicht.

Dus misschien kun je even denken aan Paulus, vieze man? Dan heb je meteen geen zin meer om aan Dieuwertje te denken.

Oh, en Paulus -ja, ik weet dat u staat mee te gluren- als u dan aan Kees22 zou willen denken (kom op, u bent kreatief genoeg om daar in gedachten ook iets mee te kunnen), dan storen jullie Dieuwertje tenminste niet meer als ze in mijn gedachten is.

Reageer
gravatar

Zoals al gezegd: ik zit ook helemaal niet te wachten op horden Nederlanders die aan haar denken. Ik wilde dat graag iets persoonlijks, tussen haar en mij, houden.

Reageer
gravatar

Meestal doodnormale Erik de Noorman van veertien,

Had dat nu niet gezegd, nou moet ik elke keer aan mijn leuke Dieuwertje denken, als ik probeer in jouw opdracht niet aan haar mag denken.

Reageer
gravatar

Duh! Speciaal voor dit probleem is er Sinterklaas. Ik ben daarom ook boos en verdrietig dat Dick Maas geen aandacht aan haar besteedt in zijn documentaire.

Reageer