Horoscoop november 2010

Een nieuw kabinet, een nieuwe weg. Een pad heeft een eind, een eind is een cirkel, een cirkel is rond, rond is de liefde. Verlies u in een zee van sterren, verdrinken in de kosmische waarheid van het universum. Wat brengt de nieuwe politieke oostenwind? Is het tweede huis van Saturnus wel Feng Shui ingericht? Vragen op lange dagen die u onbehagen. Shanya en M’Belldodogu brengen uitkomst.

Kreeft: Problemen in de liefde? Maak dan een milkshake van embryovocht en het haar van een vermist kind, en drink dit tijdens volle maan op. Of het werkt kunnen we niet met zekerheid zeggen; ook waarzeggers moeten wel eens iets nieuws uitproberen. En we hebben het niet zo op kreeften.

Zeekomkommer: Aangezien u in dit universum niet als sterrenbeeld bestaat, neemt u zelf het initiatief: met enkele populair-wetenschappelijke boeken over snaartheorie en quantummechanica onder de arm beproeft u uw geluk in parallele universa. Het mag niet baten.

Tweelingen: U introduceert het zogeheten ‘full-contact curlen’ bij een internationaal curlingtoernooi in Canada. Het wordt in eerste instantie een succes, maar nadat er vier doden vallen tijdens een verrassende aanval van het Zweedse team in de halve finale blijft er een nare bijsmaak aan het toernooi hangen.

Leeuw: U heeft het komende week echt helemaal gehad met al die tyfuslijers op uw kutwerk. Ze kunnen echt allemaal de tering krijgen. Indien u werkloos bent kunt u gewoon willekeurige voorbijgangers voor ‘snotneus’ uitmaken.

Waterman: Ziet u voortekenen van voetschimmel, zet dan deze week al uw geld in op rood. Of u nu wint of verliest, u heeft het ongetwijfeld verdiend.

Weegschaal: Maak deze week al uw geld over op 42.35.67.896 op naam van Netelige Kwesties Crossmedia Publishing B.V. Dit is de beste investering die u ooit heeft gedaan, uw inleg verdubbelt gegarandeerd.

Stier: Uw verhuizing van Hoorn naar Kudelstaart bevalt maar matig. Het ontbreken van een Dekamarkt zorgt voor een treurniswekkende lacune in uw befaamde salade. Zonder die curieuze hongaarse olijven is het gewoon niet lekker meer.

Mark Rutte: 1 juli viel erg laat dit jaar. Funest voor zowel het winterklaar maken van de tuin als voor de planning van de volgende vakantie. Wel prettig voor de aardbeienoogst.

Ram: Uw huisdier, een mannelijk exemplaar van de Peruaanse Oerang Kaso-aap, wordt deze week opgezet door een witte haai en met behulp van lianen bovenop een berg gehesen. Of u hallucineert.

Maagd: U leeft deze maand elke dag alsof het gisteren was. Dit zorgt er mede voor dat u vaak in verwarring zult zijn welke dag het precies is.

Vissen: U twijfelt tussen de Samsung Galaxy S en de HTC Desire HD, een tergende afweging tussen de voordelen van superieur beeld en uw passie voor subtiel design. Onder sterke groepsdruk besluit u een iPhone 4 aan te schaffen. Gezien de alimentatieverplichtingen in 2014 de verkeerde keus, maar dat kunt u nu nog niet voorzien.

Weegschaal: Na een avond gezellig stappen in onze hoofdstad wordt u slachtoffer van genadeloos potenrammen. Hier schrikt u behoorlijk van. Tot deze avond had u geen idee dat u op hetzelfde geslacht viel.

Steenbok: U vergelijkt deze maand alle horoscopen, en komt tot de conclusie dat u er bij deze horoscoop verreweg het beste van afkomt. Laten we hopen dat de horoscoop van de Viva er naast zit deze maand, u heeft nu namelijk echt even geen tijd voor begrafenissen.

Boogschutter: Na uw overwinning in de Tour de France bent u helaas betrapt op het gebruik van Clenbuterol, dat op de dopinglijst staat. Wat de gevolgen hiervan zijn kunnen wij verder ook niet voorspellen. We kunnen hoogstens iets vaags zeggen als: “U zult doorkrijgen dat u tegenslagen kunt gebruiken om er later weer sterker van te worden.” Maar dat hoeven we u natuurlijk niet te vertellen na de dramatische valpartij tijdens de ronde van Austurië in 2004.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ongelofelijk. Ik volg deze horoscoop al enkele maanden en hij klopt altijd. Dat komt omdat 14 sterrenbeelden in staan. 2 x 7 = 14. 4 + 7 = 11. 7 + 2 = 9. Dus er is een verband met 9 / 11. Kan geen toeval zijn!

Reageer
gravatar

Ik ga geen geld storten, dan word ik vast ook niet in elkaar geslagen en ge-out voordat ik uberhaupt wist dat ik in was. Verder vind ik het erg jammer dat bij beide weegschalen de subcategorie digitale weegschaal geheel ontbreekt… En dat in deze moderne tijd.

Reageer
gravatar

Oh nee hoor, hij is uit de club gestoten: maagden zijn verstandige mensen.

Afscheidingsbewegingen worden door ons gehonoreerd met royatie – dom doe je maar op je eigen!

Reageer
gravatar

Weer worden wij Zeekomkommers gediscrimineerd op deze Multi-kulti site!
Wat een waanzin om alle mensen, die trots zijn op het feit dat ze het sterrenbeeld Zeekomkommer zijn, hier weer te demoniseren.
Het wordt dan ook de hoogste tijd dat de ZDL (=Zeekomkommer Defense League) een krachtig signaal afgeeft middels een protestactie.
Ik roep bij deze dan ook alle leden van de ZDL op om vanmiddag om 15:00 uur te verzamelen voor shoarmarestaurant ‘de baard van Allah’ in Tietjerkstradeel om van daaruit in een lange stoet op te trekken naar de redactie van ‘de Speld’ om onze grieven aldaar kenbaar te maken.

Reageer
gravatar

Door privéomstandigheden ben ik volgende maand een zwart gat en is mijn eega een vallende ster. Kunnen Shanya en M’Belldodogu uitkomst brengen?

Reageer
gravatar

Nu was ik al bezig met het ontwerpen van het ‘bovenhandse curlen’ maar met de full-contact uitbreiding erbij brengt u me wel op een erg goed idee: 2 vliegen in 1 klap, de curling wereld zal er versteld van staan!

Reageer
gravatar

Schandelijke Noordkoreaanse demoniserende discriminatiepraktijken zijn het hier!!

Wel Mark ‘trekpop” Rutte, maar mij niet?!!!

Wie is hier nou de baas in Nederland???!!!!

Reageer
gravatar

Ik had gisteren willen reageren, maar de aanstaande tijdwisseling maakt dat ik niet helemaal bij de tijd ben: het werpt de schaduw achteruit zogezegd.

Conclusie moet zijn dat weegschalen leeuwen moeten mijden?!
En mensen met een dubbel paspoort en dus een dubbele astrale herkomst moeten helemaal uitkijken: wat is er mis met gewoon Nederlandse olijven?

Reageer
gravatar

@4 Het traditionele gebruik om maandelijks ieder sterrenbeeld te behandelen is een relikwie van doorgeschoten gelijkheidsdenken, waarvan de fascinerende geschiedenis zich tot 1648 in een klein Hongaars dorpje laat natrekken. Het zou toch een kosmisch toeval zijn als de sterren iedere maand over elk sterrenbeeld evenveel te melden hebben. Shanya en M’belldodogu houden daar rekening mee, en geven de Weegschaal, Mark Rutte en de Schorpioen de aandacht die ze verdienen.

Reageer
gravatar

@niet zo goed Afgewogen 4: Leuk dat je mijn voorvoegsels waardeert, zou je er zelf ook niet eentje kunnen verzinnen?

@Hooiberg 5: In ‘t debat noemde hij geloof ik alleen z’n eigen balkonnetje.

Reageer
gravatar

Is de afwezigheid van de schorpioen nu een goed of een slecht teken…

Reageer