Wilders dient motie van ‘Normaal gesproken liever niet, maar laat maar dan’ in

‘Vi måste sända en tydlig signal’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Beste Bus,

Dubbele moraal, dubbele agenda, dubbele loyaliteit. Uit ervaring weet mijn broer Geert dat het niet te bewijzen is, daarom houdt hij het op dubbel paspoort.

Reageer
gravatar

Zet De Speld hier een trend?
Hoort er geen balkje over de ogen te staan?

(hoewel in dit specifieke geval beter een balkje over het kapsel kan worden gezet)

Reageer
gravatar

Zo te zien was Weird Guilders een beetje slordig;
Zijn haar is niet Arisch Blond meer, maar lijkt hij maar op een Ind..oeps, Marokk…nee. Nou, hij lijkt meer op een niet-Westerse allochtoon met slecht geblondeerd haar…

Reageer
gravatar

Oh, ik dacht dat zoiemand die zo belangrijk is als Wilders er wel een stuk of wat zou hebben. Van verschillende “bevriende” landen.

Van zijn bibliotheekpasje zal het niet zijn: zo ver was ik al. Daarvoor heeft hij te weinig feeling met cultuur is gebleken.

Reageer
gravatar

En met vriendje Rutte goed overleggen: ‘ook al hebben we dat in het verleden anders gezegd dan zeggen we dat nu zo en dan is dat nu anders dan we eerder onszelf tegenspraken en waar staat dat ik consequent moet zijn en we hebben nu de helft plus 1 laffe meerderheid dus dan vinden we dan nu. En laat verder maar ook’.

Reageer
gravatar

Tip voor Onze Grote Leider: stop met het schrijven van beleid (je lezers zijn toch niet geïntresseerd in letters en zo), het aangeven van breekpunten en uberhaupt het maken van beloftes. nergens voor nodig! al die bla bla is voor linkse draaikonten die de tegen Het Volk zijn. Zeg gewoon bij iedere moeilijke vraag van journalisten over toekomstige plannen, visies of standpunten “ik doe dan wel gewoon wat me het beste uitkomt ofzo” dan kunnen ze je nergens op betrappen en je Volk vind je reuze consequent omdat je precies doet wat je beloofd had. Je hele verkiezingsprogramma had je dan ook beter kunnen vervangen door deze zin: “We gaan er gewoon met zoveel mogelijk zitten in die kamer en we zien wel waar we zin in hebben.”

Reageer
gravatar

Geachte redactie,

De vuile streek die Paulusje onder 9 mijn broer wil flikken, valt niet onder zijn definitie van vrije meningsuiting.
Een dergelijke vrijheid geldt uiteraard niet voor de Linkse Kerk, het Openbaar Ministerie en Moslims, want die zijn niet loyaal aan Het Volk, dus zijn kiezers.

Reageer
gravatar

Het bange (voor de Islam) en boze (op de Islam) kabinet blijkt nu ook een beroerde en inconsequente gedoger te kennen. Want als de islam blond uit Zweden komt lijkt het ineens wel goed. Een motie van verachting tegen dhr. W. is werkelijk nog te goed voor hem. 4 jaar stilstand is het motto naast het gedoogde ‘laat maar dan’ dus ach laat maar, we staan sowieso toch stil.

Reageer
gravatar

Onkie Monkie,

Ik persoonlijk apprecieer toch een motto van het kabinet in onze eigen taal, bijvoorbeeld: “We moeten een duidelijk signaal afgeven, dat we veel maar ook weer niet alles pikken van Geert.”

Reageer