98.73% van de bevolking interesseert zich niet voor World Statistics Day

82.497% organiserende landen maken zich ernstig zorgen


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

23,6% van mij interesseert zich zo’n 0,008% van de dag waarop World Statistics Day valt voor World Statistics Day. 48,3% van mij houdt zich gedurende min of meer dezelfde periode bezig met de vraag waarom dat niet de Wereldstatistiekdag heet.
Het grootste deel van het jaar (98,72%) interesseert 100% van mij zich 0,00% van de dag voor World Statistics Day. Voor statistici zal het vooral interessant zijn hoe mijn interesse zich ontwikkelt in de dagen rond World Statistics Day, waarin door de publiciteit mijn interesse langzaam toeneemt en daarna weer afneemt, een proces waarin pieken van interesse afgewisseld worden door dalen waarin 0% van me er zelfs maar bij stil staat dat er zoiets als World Statistics Day bestaat.

Reageer
gravatar

@De statisticus: Ik herken Uw verdriet. Zelf ben ik een groot liefhebber van diverse overschrijdingskansen en kan ik helemaal wegdromen bij een sublieme figuur als die van de standaardnormale verdeling.
Maar je wordt al gauw aangezien voor een linkse, elitaire zonderling. Zeker als je een designbril draagt en geen scheiding in je haar. Slechts het feit dat ik niet in de grachtengordel woon, voorkomt mijn sociaal isolement.

Reageer
gravatar

@Neuzel #6: Nou en? De woorden worden toch ook van het Engels in het Nederlands vertaald? En ik heb zelf vaak genoeg van Angelsaksische maten naar metrische maten vertaald. Dus dan moet hun decimale punt vertaald worden naar onze decimale komma.

Reageer
gravatar

@prof. dr. Paulien, 98,73% mee eens, maar 37,89% kans dat de chef het ook daadwerkelijk corrigeert. World Statistics Day is namelijk 100% Angelsaksisch van oorsprong. Onze eigen wereld statistiekendag staat bij een overgrote meerderheid van maar liefst 1,28% van de gemiddelde Nederlanders in de belangstelling.
Zo!

Reageer
gravatar

Zonde, baanbrekende statistieken als 34,12%, 754 van de 56784, 16, gemiddelde: 785,15 standaardinterval: 35,12, 0,00001%, 42 keer per jaar en 58,35% raken nu in de vergetelheid.

Reageer
gravatar

Wist u dat 76,5% procent van de statistische gegevens gebruikt in nieuwsberichten en conversaties ter plekke wordt verzonnen?

Reageer