“Nieuwe campagne VVD mikt op Tena Lady-generatie”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Goh, in plaats van wat aan het gezeik te doen, gaan ze dit lapmiddel gebruiken. Nee typisch weer hoor…hadden ze maar in hun broek gescheten!

Reageer
gravatar

Echt waar, nog nooit iets van het zoet uit de belofte van onze ex-premier gemerkt. JPB is dus met al zijn waarden en normen gewoon net als veel andere politici een man van beloftes die hij niet waarmaakt. Zo zal het ook Bruin-1 vergaan: veel beloven, vervolgens pappen en nathouden en weinig waarmaken. Dat de Nederlandse bevolking met 50.02 % meerderheid o.i.d. in deze Bruine combine is gestonken verbaasd mij niets meer: de smaakpapillen van onze bevolking zijn net als de reukorganen door jaren van bederf door onze grote geblondeerde leider zodanig aangetast dat ze/we vrijwel alles vreten wat we politiek ook voorgeschoteld krijgen. Zelfs de op geen enkel feit dan ook maar gebaseerde uitgekotste onderbuik gevoelens.

Reageer
gravatar

Nou, ik lach me ook een breuk hoor.
Zou een prostaatbehandeling nu prominent in het pakket komen?

Heerlijke tijd wordt dit trouwens voor de journalistiek: er zal behoorlijk gelekt worden.

Er mag wel een zeiltje in de Treveszaal gelegd worden en plastic stoelhoesjes over de zittingen: we willen toch niet dat het zuur van oude mannetjes ons Nederlandse erfgoed uitbijt?

Je hoort het JPB nóg zeggen: na het zuur komt het zoet: zijn er diabetici daar in de zaal dan?

Reageer
gravatar

Uri tegen urine-verlies! Vergeet niet dat de bejaardentehuizen nog vol zitten met een ietwat vergrijsde generatie die de babyboomers nog als brutaal, jong hippie-gespuis beschouwen.

Reageer
gravatar

Slimme set, heel weldenkend Nederland doet het inmiddels in zijn/haar broek voor de gevolgen van het bruine beleid.
Zelf heb ik de bordesfoto op de WC deur geplakt, dat helpt enorm voor een snelle en soepele stoelgang.

Reageer