“Nieuwe campagne VVD mikt op Tena Lady-generatie”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

gravatar

Slimme set, heel weldenkend Nederland doet het inmiddels in zijn/haar broek voor de gevolgen van het bruine beleid.
Zelf heb ik de bordesfoto op de WC deur geplakt, dat helpt enorm voor een snelle en soepele stoelgang.

• Reageer
gravatar

Uri tegen urine-verlies! Vergeet niet dat de bejaardentehuizen nog vol zitten met een ietwat vergrijsde generatie die de babyboomers nog als brutaal, jong hippie-gespuis beschouwen.

• Reageer
gravatar

Nou, ik lach me ook een breuk hoor.
Zou een prostaatbehandeling nu prominent in het pakket komen?

Heerlijke tijd wordt dit trouwens voor de journalistiek: er zal behoorlijk gelekt worden.

Er mag wel een zeiltje in de Treveszaal gelegd worden en plastic stoelhoesjes over de zittingen: we willen toch niet dat het zuur van oude mannetjes ons Nederlandse erfgoed uitbijt?

Je hoort het JPB nóg zeggen: na het zuur komt het zoet: zijn er diabetici daar in de zaal dan?

• Reageer
gravatar

Echt waar, nog nooit iets van het zoet uit de belofte van onze ex-premier gemerkt. JPB is dus met al zijn waarden en normen gewoon net als veel andere politici een man van beloftes die hij niet waarmaakt. Zo zal het ook Bruin-1 vergaan: veel beloven, vervolgens pappen en nathouden en weinig waarmaken. Dat de Nederlandse bevolking met 50.02 % meerderheid o.i.d. in deze Bruine combine is gestonken verbaasd mij niets meer: de smaakpapillen van onze bevolking zijn net als de reukorganen door jaren van bederf door onze grote geblondeerde leider zodanig aangetast dat ze/we vrijwel alles vreten wat we politiek ook voorgeschoteld krijgen. Zelfs de op geen enkel feit dan ook maar gebaseerde uitgekotste onderbuik gevoelens.

• Reageer