Kompels kompels kompels

KOMPELS KOMPELS KOMPELS


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Vast zitten in de mijnen in Limburg ergens nog kompels verborgen, net zoals Japanners in de jungle bleven zitten na WO2. Gordon heeft wat mij betreft in het Limburgse land een erg mooi en geheim ondergronds schuilplekje om een aantal jaren rustig bij te komen. Over 10 jaar -of bij voorkeur nog wat langer- kan hij een real-life programma maken over Limburgse kompels die na jaren verdwenen te zijn ineens weer boven komen.

Reageer
gravatar

@Piet Hein. Je concept is nochtans heel geschikt om te combineren met het succesvolle concept van The Voice. Je ziet de kandidaten niet!

Reageer
gravatar

Die mijn kan nu heel goed gebruikt worden voor een nieuw RTL-programma “Oh oh Hades!”. Toen ik het voorstelde heeft John de Mol me door security uit zijn kantoor laten gooien, maar volgens mij was dat gewoon onderdeel van zijn onderhandelingstaktiek.

Reageer
gravatar

B. Bokhoven, mecánico,

Si eres Bert Bokhari en 1966, cuando la mina se encuentra en Geleen Maurice fue despedido poco antes de la celebración, ya que durante el rescate de meses de duración de seis mineros cree que tiene que consolar a sus esposas?
Una vez más ha ocupado? Tenga cuidado, porque en Chile no se saldrá con tanta facilidad, papa.

Vertaling voor de twee de-Speldlezers die geen Spaans kunnen lezen. (We noemen geen namen. Dat zou niet beleefd zijn.)

Geachte heer B. Bokhoven,

Is het mogelijk dat u dezelfde persoon bent als de mijnbouwkundige ir Bert Bokhoven die in het jaar 1966 vlak voor de sluiting van de befaamde staatsmijn Maurits in Lutterade, gemeente Geleen (nu Sittard Geleen) vertrokken is met onbekende bestemming, nadat hij tijdens de maandenlange redding van zes kompels uit deze kolenmijn hun echtgenoten of verloofdes de noodzakelijke, maar diepgaande troost heeft geboden?

Indien dat het geval is, wil ik u vriendelijk vragen of u de dames van de 33 kompels die vastzitten zitten (of nu zaten) in een kopermijn bij het plaatsje Copiapo in Chili, ook heeft verwend, pardon getroost? Ik vrees echter, dat u daarmee in Chili niet zo gemakkelijk weg zult komen, papa.

Reageer