Pasgeboren baby veroordeeld tot jeugddetentie

DNA-onderzoek wijst op criminele toekomst

De zuigeling Jeff Stillwater IV uit de stad Darko Springs in de Amerikaanse staat Michigan is direct na zijn geboorte gearresteerd en in een jeugddetentiecentrum opgenomen. Onderzoek tijdens de zwangerschap wijst op een aanleg voor antisociaal gedrag, en sommige misdaden zijn zelfs gedetailleerd aan de hand van het DNA vastgelegd. Tot zijn achttiende verjaardag zal Jeff zijn straf uitzitten, waarna hij volgens deskundigen ‘als voorbeeldige volwassene door het leven kan gaan.’

DNA-onderzoek uit vlokkentests wijst uit dat Jeffs hersenen omega-impulsen zouden gaan vertonen, welke statistisch gezien vaak worden waargenomen bij mensen met anti-sociaal gedrag en beperkte impulscontrole. Daarnaast zijn uit de krommingen van diverse chromosoomparen meerdere misdaden gepreconstrueerd, waarvan enkele zeer gewelddadig. Zo zou Jeff in de zomer van 2023, amper 13 jaar oud,  een gewapende roofoverval plegen in het Gingrich-winkelcentrum te Sacramento, waarbij hij de loop van een afgezaagd geweer tegen de rechterslaap van een bejaarde vrouw zou houden. Ook zou hij zich in de tussen 2025 en 2027 meerdere malen bezighouden met moord, vrouwenhandel, drugscriminaliteit, afpersing en homoseksualiteit.

Jury en rechtbank waren unaniem in de uitspraak die, om het risico van een vroeggeboorte in te dekken, al in mei dit jaar is gedaan.  Rechters en Officieren van Justitie uit de gehele VS hebben verheugd gereageerd op ‘deze versmelting van wetenschap en de Amerikaanse Droom.’ Nancy Stillwater-Rose, moeder van Jeff, verklaart ‘het er eerst wel moeilijk mee gehad te hebben.’ “Zoiets verwacht je natuurlijk niet. Je krijgt een kind en wilt daarmee aan de slag. Maar tegen een genetisch defect kun je weinig beginnen als je niet de juiste wetenschappelijke scholing hebt. En gelukkig heb ik er nog twee die genetisch wel OK zijn.”

Jeff bevindt zich nu op de kraamafdeling van een jeugddetentiecentrum, waarvan de naam ‘uit juridisch-strategische  overwegingen’ geheim wordt gehouden. Om de drie uur wordt hij verschoond en krijgt hij de fles. Cipier en kind maken het goed. Zij rusten tussen 12.00 en 13.30. Kadotip:


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik heb er ietwat moeite mee dat er niet meteen tijdens de zwangerschap een vorm van therapie is geboden. Dit vind ik een beetje een huis blussen voordat er brand uitbreekt, terwijl je zo makkelijk het kaarsje preventief ergens anders had kunnen neerzetten ipv meteen maar de brandslang erbij te halen. Jammer dit, misser van justitie.

Reageer
gravatar

Als ik wist dat in de komende toekomst die nog komen moet dan, dit bericht verwijderd dan wel zodanig aangepast wordt dat het moeilijk leesbaar hier zal verschijnen- had ik wel voor een andere tekst gezorgd – in retrospec weet ik dat nu en buig op dit moment, het mogelijke vervolg op deze, om – om zodoende een politieke en diplomatieke rel rond de erfgenamen van Jantje Smith te voorkomen – dat een sterk gegroeide volkspartij zal inzetten en aanzetten tot een burgeroorlog tegen het gedoog-strippen van kassieres tegen sluitingstijd – deze als trekpleister voor laatkomers met eerzame bedoelingen (overigens).

U bent gewaarschuwd dus..

Reageer
gravatar

@Kabouter Prikprak: het zou zomaar kunnen, dat de geheime locaties van CIA en CTU in het geheim allerlei DNA-gebreken opleiden tot moordmachines of zoiets.

Reageer
gravatar

@Baracquiëtte #30: beter lezen: de afgezaagde loop van een geweer is niet hetzelfde als een pistool.
Ik mag hopen dat de DNA-profielen beter afgelezen zijn!

Reageer
gravatar

Ik heb er weinig vertrouwen in dat preventieve hechtingen echt helpen.

Reageer
gravatar

Zo te bezien valt Stillwater binnen het profiel van een Blackwater-medeewerker en is het overduidelijk dat hij vanaf zijn geboorte moet worden omgevormd tot moordmachine om hem in te kunnen zetten als “beveiliger”.
Zo’n DNA-onderzoek moet je positief benaderen!

Reageer
gravatar

Ik vind dat hier zeer overhaast is gehandeld. Me dunkt dat er amper onderzoek kan zijn gepleegd naar de motieven van Jeff. Waaróm een pistool tegen het hoofd van dat oude vrouwtje ? Was hij wellicht lid van een (in die tijd meer voorkomende) “Uit Vrije Wil”-actiegroep, die, nota bene op verzóék van die enigszins gedateerde (wellicht naar eigen gevoel over de houdbaarheidsdatum geschoten) vrouw, haar uit het aardse lijden wilde verlossen en na afloop van die barmhartige actie het standaardtarief afrekende ?
Waarmee ik maar wil benadrukken: Still waters may have deeper grounds…

Reageer
gravatar

Is gewoon invriezen niet veel goedkoper? Dan hoeven ze immers ook niet te eten en zo. En met die semi-cryogenese kunnen ze toch langzaam doorgroeien.

Reageer
gravatar

Door een onverhoopte storing op de serveerder (butler?) van de Speld wordt mijn naam onder # 25 kwaadaardig gebruikt. Pogingen tot correctie leverde het volgend antwoord op: “You do not have permission to edit this comment.”

Het bericht blijkt niet van mij of mijn broer afkomstig te zijn, maar van Paulien Palin, zus van een verdwaasde Amerikaanse politica, waarmee ik noch mijn broer geen enkel denkbare relatie heb en waarmee ik noch mijn broer wat voor contact dan ook onderhoud.

was getekend,

broertjes Ballin

Reageer
gravatar

Moet een aanstaande seriemoordenaar geaborteerd worden of direct na de geboorte ter dood gebracht worden door middel van injectie/gaskamer/electrische stoel? Dat lijkt me nog een knap lastig ethisch vraagstuk.

Reageer
gravatar

Graag wil ik wijzen op de, op de foto duidelijk aanwezige en als zodanig herkenbare atavistische stigmata. Ik ben dan ook zeer verheugd dat mijn rond de tweede helft van de negentiende eeuw gepubliceerde frenologische en fysiognomische theorieën nu door DNA-onderzoek kunnen worden bevestigd.
Volledigheidshalve wil ik er op wijzen dat uit de duidelijk lage aanhechting van de naar benedengerichte oren overduidelijk kan worden opgemaakt dat Jeff Stillwater IV zijn eerste criminele stappen al zal zetten in 2020 als hij zijn eerste fiets jat.

Reageer
gravatar

@14 Kenner bij uitstek

Toch mankeert er wat aan uw kennis want bij Temazepam kun je wachten op de gewenning en verslaving. U zult dus geleidelijk de ‘Temazepam in de pap’ moeten vervangen door ‘pap in de Normison’ (en dat gaat flink in de papieren lopen sinds u zelf voor de kosten van benzo’s moet opdraaien). Daarnaast kweekt u natuurlijk een extra kwetsbaarheid voor andere verslavingen op ‘latere leeftijd’ en een ‘vierjarige aan de heroïne en/of alcohol’,…. geloof me,….. is geen pretje.
Als alternatief adviseer ik te overwegen om, vanaf het moment van zindelijkheid, Dulcolax en Lactulose in hoge doseringen toe te dienen. Echt…. ze durven niet meer te bewegen! En dat geheel vanuit vrije wil! Die van ons is inmiddels tiener en zit, al jaren, het merendeel van de dag rustig op de WC.

Reageer
gravatar

Het is zeker goedkoper dan een kindercreche.
Als beloning krijg je, als ouder zijnde, na 18 jaar ook nog een keurig geindoctrineerd jong volwassene terug.
Kunnen we deze preventieve maatregel ook toepassen op a.s politici?
Zucht, wat kan het leven toch mooi zijn!

Reageer
gravatar

Ik hoop wel dat ze die moeder goed in de gaten houden en fouilleren bij bezoekuren: voor je het weet heeft ze een vijl binnengesmokkeld waarmee hij de spijlen van zijn box door kan vijlen!

Reageer
gravatar

Vast en zeker zou er voor dit land veel beter zijn gegaan in de nabije toekomst als dit onderzoek ook was gedaan op politici die natuurlijk de legale witteboorden criminelen zijn. Waren maar meer babies goed onderzocht en heropgevoed dat zou het land en de wereld alles schelen!

Reageer
gravatar

Is ook de identiteit van die in 2023 bejaarde vrouw bekend? Gelegenheid geven een geweer tegen je hoofd te laten zetten lijkt me aanzetten tot misdaad, ze had er ook voor kunnen kiezen dan niet in het Gingrich-centrum aanwezig te zijn.

Wat mij betreft kunnen we haar niet snel genoeg straffen, als de straf pas na 2023 ingaat, is er geen garantie dat ze de straf nog in z’n geheel kan uitzitten.

Reageer
gravatar

Toch jammer dat hij de eerste 12 jaar niet in vrijheid kan leven, al heeft een gevangenis natuurlijk een positieve invloed. Jong geleerd, oud gedaan. Dit wordt echt een topcrimineel!

Reageer
gravatar

In de tijd van Adam was Patricia Paay nog een stuk…..
jonger.

Het oogt trouwens best zielig op de foto, zo’n baby in gestreept boevenpakje. Zou hij huilen omdat die loden ketting te strak om zijn enkeltjes zit of heeft hij last van zijn gang-tattoo’s?

Reageer
gravatar

@ ds. Paulus je hebt wel een punt eigenlijk, behalve dan dat over die Dode-zee-rollen, want we weten toch allemaal dat God is uitgevonden door Tom Cruise, onder inspiratie van de engel genaamd Joseph Smith?

Reageer
gravatar

Er staan kolossale fouten in dit bericht.

De Gingrich Mall brandde in 2022 tot de grond toe af. Er werd daarvoor in de plaats een echte gevangenis gebouwd. Piet Blom had daarvoor het ontwerp ontworpen.

Op zeven november 2026 werd Jeff Stillwater IV in de California State Prison Alcatraz doodgeschoten door een zekere Osama bin Laden die inmiddels aan lager wal was geraakt.

Reageer
gravatar

prenatale detentie is een goede zaak… de terugval in de jaren daarna is te verwaarlozen, vooral de kleutertijd blijft op wat geweldsdelicten en seksuele misdrijven na zo goed als vrij van zware criminaliteit (dit effect is vooral meetbaar bij eenzame opsluiting). en er gaat een schrikbarende werking uit naar foetussen en embryo’s

Reageer