ING tevreden over terugdringen begrotingstekort

“Zonder een solide overheid kunnen wij geen onverantwoorde risico’s nemen”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Paulus Tollenaar: Nou gewoon, terugbetalen zoals de old boys dat altijd doen: “Heb je terug van een miljoen? Nee? Laat maar zitten dan geef ik het je een andere keer wel.” Zoiets.

Reageer
gravatar

Als we met ons allen volhouden zijn straks alle banken weer van de staat, dus van ons allen en dan kunnen we onszelf weer dividend uitkeren van de onverantwoorde risico’s die wij op onze eigen kosten nemen. (Toch heb ik het gevoel dat er ergens iets niet geheel en al klopt, maar waar dan??)

Reageer
gravatar

Dat is pas goed nieuws! Nu kunnen de armlastige bankdirecteuren de hypotheekrente van hun opstalletjes weer betalen van bitternoodzakelijke, maar welverdiende bonussen uit de overheidsbijdragen zonder onverantwoorde risico’s te nemen.

Reageer