Hero Brinkman roept op tot meer democratisering bij het CDA

‘Onder Geert was dit nooit gebeurd’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

CDA is een ouwe regentenpartij die eigenlijk al tientallen jaren aan de macht is (uitgezonderd paars). Men lijkt soms zelfs verslaafd aan de macht en daarbij wordt God eenvoudig opzij gezet voor Geld. Vandaar ook dat (zoals een niet nader genoemde CDA-prominent zondag zei) het CDA prima met de VVD zou kunnen fuseren. Of heeft iemand het CDA ooit op een Christelijk beginsel betrapt (naastenliefde, streven naar vrede (iets met een wang en een andere wang!), behoud van de schepping,..)? Nee, voor zulke radicale doeleinden moet men tegenwoordig bij de splinterpartij CU zijn. Jammer, toch, en sympathiek dat Hero Brinkman hier even de aandacht op vestigt. Bedankt, Hero, fijne man.

Reageer
gravatar

@Paulien, is de brief van Hero al uitgelekt ? Of lukt het hem niet om vijf kantjes samenhangende tekst te produceren ?
Overigens, mijn beschte (om Steven te citeren) @DVRadicaal, daarom is het CDA ook zo gek op het Ministerie van landbouw ! Dat vee is hun kiezers !

Reageer
gravatar

De heer Wilders kreeg dit bericht in New York. Hij zei desgevraagd niet blij te zijn met de uitspraak van Hero. “Democratie is wel het laatste wat ik kan gebruiken”, luidde zijn commentaar, “Als ik thuis was geweest, was dit niet gebeurd.”
De heer Wilders beraamt zich of de heer Brinkman nog wel op zijn loonlijst kan blijven staan.

De heer Verhagen eist nu het onmiddellijke ontslag van de heer Brinkman: “anders gaat het gedogen wat mij betreft niet meer door.”

Reageer
gravatar

Ja, als ze het CDA -of wat er van over is- net zo organiseren als de PVV is er niks aan het handje en kan Herootje zó overstappen.
Het is alleen dat die Verhagen steeds meer Wilders trekjes krijgt, dus of hij er wat mee opschiet …

Maar misschien dat we met dat congres kunnen zien dat de CDA al zo georganiseerd is: stemvee = klapvee.

Reageer
gravatar

Ik vind het een goed idee dat Hero advies gaat geven aan het CDA. Maar of democratisering nu de oplossing is… Als Verhagen nog even zo doorgaat heeft het CDA namelijk straks evenveel leden als de PVV, namelijk 1. Kan je het CDA-congres straks in een bezemkast houden.

Reageer