Globaal Nieuws Radio #2

Speldlezers luisteren over het algemeen iedere nacht rond 03.17 uur sowieso al naar Radio 1. Maar voor die paar anderen is Globaal Nieuws met Michiel Eijsbouts nu ook online. Hoorbaar nieuws, in de eerste aflevering na de eerste aflevering. Deze keer onder andere een aangespoelde kabouter, een analyse van het gedrag van Lieke van Lexmond door societywatcher en neo-kantiaan Bert Schilder en een live weerbericht.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Aanvankelijk had ik de vrees dat “Globaal” in GNR een bekende valse vriend was en daarom “Mondiaal” had moeten zijn. Maar na het beluisteren van de neo-Kantiaan Bert Schilder moet ik erkennen dat “Globaal” toch juist gekozen is.

Journalistiek deugde deze uitzending van geen Kant. (Volgens zowel het nieuw als het oud Kantiaans.) Mevrouw Van Lexmond werd namelijk geen weerwoord geboden.

Reageer
gravatar

Do what Thou Wilt shall be the whole of the law!

Every man and woman is a star!
Love thy neighbour like thyself!

Veeg eerst je eigen stoepje schoon voordat je over de stoep van de buren begint! (goed idee; oom donald!)

Reageer
gravatar

Jammer jammer…heb nog even gekeken op uitzending gemist. Niet te vinden. Het wordt tijd dat het wordt verschoven naar s avonds een uurtje of 11. Net een soort candle light maar dan ff anders….

Reageer
gravatar

Was weer glad vergeten me af te melden gisteren dus heb geprobeerd op te staan vannacht. Ik bleef echter maar terugvallen in bed.. Godzijdank kan ik nu op een wat christelijker tijdstip de podcast beluisteren

Reageer