Hindoe verbrandt koran als protest tegen bijbelverbranding moslims in reactie op koranverbranding

Tora vooralsnog veilig


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

@Baracqui: Ik zie ook wel een overeenkomst tussen DSB en een modderbank: als een modderbank te groot wordt, wordt ‘t drijzand en ga je onherroepelijk ten onder.

En is een modderbank niet eigenlijk gewoon een natte zandbank? Hou ik ook niet zo van: je ziet ‘t niet aankomen, maar voordat je ‘t weet zit je vast en kom je er nooit meer vanaf.

Een boerenleenbank, dat vind ik nog wel sympathiek, handig als je klusjes hebt in de tuin.

Reageer
gravatar

@dgE14: DSB en Ikea bevinden zich qua type bank aan twee einden van het spectrum (of, om in imcubussferen te blijven, van de spectre (zie http://tinyurl.com/38wwctq)). Bij DSB denk je een hele bank te zien, maar die valt voor je het weet in stukken uiteen; bij Ikea moet je je bank zelf in elkaar peuteren, zonder ook maar enige hulp van Willink of Jan Kees. Vooral de woekerpolissen in elkaar schroeven kost veel tijd. En je houdt altijd aan het eind een stukje Lakeman over waar je niks mee kan.
Nee, geef mij maar modderbanken. Je kan altijd met modder gooien en je komt af en toe nog eens een verdwaald beautycentertype met komkommers op d’r ogen tegen.

Reageer
gravatar

@dgE14: DSB en Ikea bevinden zich qua type bank aan twee einden van het spectrum (of, om in imcubussferen te blijven, van de spectre (zie http://tinyurl.com/38wwctq)). Bij DSB denk je een hele bank te zien, maar die valt voor je het weet in stukken uiteen; bij Ikea moet je je bank zelf in elkaar peuteren, zonder ook maar enige hulp van Willink of Jan Kees. Vooral de woekerpolissen in elkaar schroeven kost veel tijd. En je houdt altijd aan het eind een stukje Lakeman over waar je niks mee kan.
Nee, geef mij maar modderbanken. Je kan altijd met modder gooien en je komt af en toe nog eens een verdwaald beautycentertype met komkommers op d’r ogen tegen.

Reageer
gravatar

@Heer Chagrijnissen,

Uw ebookreader is binnenkort beter gecomposteerd dan de Ikea A.K. serie ! U waagt het alle halfslachtige kopieën van het enige echte e-pos (dat over mij) op uw e-reader te zetten en niet het origineel zelf ?
Enkidu (zijn twitternaam is nu e-Nkidu, je moet met je tijd mee gaan) kome over u !

iGamesh (ook ik moet met m’n tijd mee gaan)

Reageer
gravatar

Boekverbrandingen zijn binnenkort niet meer nodig als IKEA (Ingmar Kampfrad Et Al) haar composterende boekenkasten in de reeks Aften Komposten uitbrengt. Speciaal aanbevolen type Söderknöt 9/11 met het originele porsche vignet. uitbrengt (verkrijgbaar in spaanplaat met plastic eiken- of beukenfineer).
Dit nieuwe model heeft een zo sterke uitstoot van vinylchloride dat alle paperbacks uiterlijk binnen één etmaal oplossen, ingebonden exemplaren (veelal oude meuk en antiquarische exemplaren) vragen wat langer tijd, maar ook zij verdwijnen uiteindelijk restloos zonder strepen achter te laten. Tevens introduceert dit model multicubus schroefsluitingen, zowel imcubus- als succubussleutels zijn hierin bruikbaar. Overblijvende planken zijn “selfdestruct” en
handschoenen en luchtmaskers worden bijgeleverd.

Reageer
gravatar

Op mijn e-reader heb ik uit voorzorg naast de bijbel ook de koran, de tora, de rig-veda, de edda, de kalevala en alle andere bekende sprookjesboeken gezet. Dan zullen ze die vast niet in brand durven steken. Of ben ik nu te naief ?

Reageer
gravatar

IKEA heeft mij in grote problemen gebracht. Ik zou 2 maanden geleden verhuizen, maar ik heb de juiste inbussleutels niet meer, waardoor ik de meubels niet meer uit elkaar kan halen. De verhuizer weigert om complete BESTÅ, FRAMSTÅ enINREDA in te laden.
De nieuwe bewoners van mijn oude huis tonen echter geen enkel begrip, terwijl ik via via heb vernomen, dat zij over een volledige serie inbussleutels beschikken.

Reageer
gravatar

@dgErik: Dank. Ik zal het aan Gerard B. melden. L. Ron Kamprad zei je ? Nu snap ik eindelijk waar die L voor staat ! Bij Hubbard wist ik het niet (Loser ?), maar bij Kamprad staat het natuurlijk voor de imbus; of beter: imcubus ! Een imcubus (afgeleid van het Zweedse woord ikeabus) is volgens Ikeapedia een demon die financiële betrekkingen aangaat met niet geheel wakkere consumenten. Hij naait ze door pluggen in hun voorgeboorde gaatjes te steken (heb ik bij geruchte vernomen).

Reageer
gravatar

De actiegroep BIWIHAPO (Boycot Ikea Want Ik Houd Altijd Planken Over) is voornemens op 1 oktober (Wereld boycot dag) op het grasveldje tegenover de Ikea in Amsterdam een tweehonderd Ikea montagehandleidingen in de brand te steken. De woordvoerder, Gerard Bout, verklaarde dat dit de enige manier was om te protesteren tegen het wereldwijd oprukkende Ikeisme. “Ikea meubels zijn gewoon een manier om je op te schepen met overtollige planken of pluggen. Wat moet je er mee ? Nederland groeit dicht ! Ikeisme is geen politieke ideologie meer, maar is een religie geworden ! Straks wordt er nog een Ikea gevestigd op of nabij Ground Zero, zoals deze Ikea al gevestigd is nog geen 10 km van Ground Theo !”
Protesten zijn al vernomen van de Zweedse premier, het Nederlandse koningshuis en de Amerikaanse president. Maar volgens Bout meldde Fox News dat die zelf met Ikeaspulletjes zijn Witte Huis heeft ingericht. Pogingen tot bemiddeling van de katholieke kerk zijn mislukt. Bout: “Ze boden kleine jongetjes ! Wat moet ik daarmee ? Er zat niet eens een imbussleutel bij !”

Reageer
gravatar

Ik snap de ondertitel niet: de tora maakt toch onderdeel uit van de bijbel? Dus als je een bijbel in de fik steekt, gaat de tora mee. Of zou die overblijven, net als die braanstruik die niet verteerde?
Straks gaat een of ander figuur Veda’s in een rivier gooien als wraak of protest.

Gelukkig het wordt door deze acties wel duidelijk waarom Octopus Paul, ere zij Hem in de diepzee, niet aan een eigen heilig boeken doet. Als iedereen met Zijn heilige inkt een uiterst persoonlijk heilig boek schrijft, is het vanzelf afgelopen met al die verbrandingen.

Reageer
gravatar

Onzalig idee. Kost CO2 en het is nog lang niet koud in huis. Maar alles nog beter dan op een grasveldje voor de kerk, want waar moet de huidige jeugd dan de eerste dagen rondhangen ?

Reageer
gravatar

@ Jeettje: een origineel en uitstekend idee. Als we dit nu combineren en gooien met de stenen die als hete kolen uit de kachel komen fikt tenslotte toch nog wel een (heilig) boek. Maar ja, wie heeft er tegenwoordig nog een kolenkacheltje?

Reageer