Sulejmani betrapt op niet-gebruiken van doping

‘Er waren al langer aanwijzingen dat hij geen doping gebruikte. Dat gerucht is door de USADA bevestigd’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

@drs Paulien: Wij varen mee in de vaart der volkeren en de afzetmarkt voor oefenmeesters is beperkt tot Nl en een deel West Vlaanderen.
De markt voor trainers daarentegen is gigantisch: men kan zelfs terecht in het business seminar gebied, dus.

Jammer dat u geen “comics” leest ie stripboekjes ie beeldverhalen, dan had u begrepen dat ik doelde op Superman. En dat is bepaald geen Donald Duck. Laat staan een sulleman.

Reageer
gravatar

Strafoverplaatsing voor één seizoen

“Ajacied Miralem Sulejmani vertrekt vrijdag naar Londen op zijn huurovergang naar West Ham United af te ronden. “Ik vertrek naar West Ham, maar kom volgend jaar vol power terug”, zei de Serviër.”
[bron: Telegraf via ANP via nu.nl]

Dat heb je er nou van, Miralem. Had jij maar sportief mee moeten eten van de voorgeschreven voedingssupplementen.

Reageer
gravatar

Trainer, (= oefenmeester)

Waarom gebruikt u niet het gewone Nederlandse “superveel”. En dat woord “transfermarkt” in plaats van het oeroude “veehandel” lijkt ook nergens op.

Ik krijg onderhand het maagzuur van al dat overbodige Amerikaans-Engels.

Reageer
gravatar

Die jongen heeft écht niet door dat hij met een beetje hulp van Sulejmany in Supermany kan veranderen! Dat wordt nog een hele toer om hem op de transfermarkt kwijt te raken.

Reageer
gravatar

Helder,

Een kop thee van grondwater is daarvoor al voldoende. De soigneur van de Rabo-wielerploeg giet al een geruim aantal jaren bronwater van Nederlandse afkomst in de bidons.

Residuen van medicijnen en kruiden in het drinkwater maken ook homeopathie met haar veel grotere verdunningen tot een risee.

Reageer
gravatar

Helder: hulde overigens aan de keeper, Stekelenburg die slechts op een kop bouillon in de rust een strafschop wist te keren. Nu is bouillon van vlees getrokken en daar zitten weer allerlei medicijnen en hormonen in gespoten. Dit is door de dopingcontrole niet meer op te sporen. Een geniale manier om toch aan je dagelijkse dosis komen!

Reageer
gravatar

De technische staf heeft er alles aan gedaan om hem op andere gedachten te brengen. En heeft daarom dan ook besloten Sulejmani te verhuren aan de Rabobank-ploeg, daar is de cultuur rondom doping toch net even anders. Conditioneel kan hij alleen maar sterker worden van een stukje fietsen.

Reageer
gravatar

Ook Helderziende mensen kunnen zich vergissen neem nu de vroeger wel bekende Gerard Croiset, een zeer sympathiek man overigens ook en helderziend, die toch een aantal keren de plank flink mis sloeg. Geeft niets, helderzien is ook mensenwerk en daarbij horen fouten, vergissingen en zelf onbegrijperlijke blunders!

Reageer
gravatar

@ Jeettje en Rogier: vreugdevolle ontdekking: eindelijk de archiefknop gevonden op de voorpagina, dank voor de tips!! (Voor medezoekers: links net boven recent populair.)

Reageer
gravatar

@Rogier: dank. Zou het niet handig zijn een knop ergens op de voorpagina of desnoods bij het kort nieuws te hebben die je aan kunt klikken zodat je weet hoe je bij dat archief kort nieuws kunt komen??

Reageer
gravatar

Lopers die doping gebruiken? Vergeet de andere stukken niet, en de pionnen. Niet voor niets is schaken de laatste jaren een steeds spannendere kijksport geworden, in de finale van het laatste WK zijn twee torens, een dame en alle vier de paarden met rood van ‘t bord gestuurd.

En dan heb je nog mensen die zeggen dat doping de sport verpest.

Reageer
gravatar

Ja, Derksen, het geeft een heel nieuwe dimensie aan de estafetteloop: het stokje is een spuit geworden die de opvolgende loper precies op het juiste moment op de juiste plek moet raken. Zo niet stokt het spel, want een dooie loper kan niet spuiten en zélf injecteren mag niet; dat werkt onsportiviteit in de hand.
Dit worden mooie beelden – Mart zal er meermalen op klaar komen.

Reageer
gravatar

Wie wil niet meemaken, dat met klapschoenen en de juiste voedingssupplementen de honderd meter in nog geen vier seconden wordt gelopen, waarna de hardloper met verbrande bovenbeenspieren dood neervalt. Je moet wat over hebben voor je sport. Prachtig toch.

Reageer
gravatar

Die kinderen van tegenwoordig hebben ook totaal geen eergevoel meer of ook maar dit over voor de sport. Vroeger toen ik klen was liepen de nanodrolrunners gewoon warm langs de lijn om gelijk als het kon weer een nieuw shot toe te dienen. Testosteron was nog niet eens bekend als normaal mannelijk hormoon, nee dat kwam evolutionair later pas. In die eerste jaren moest dat nog handmatig worden toegediend. Dacht je nou werkelijk dat die bizons zonder doping aan te pakken waren?

Reageer
gravatar

Dat korte nieuws is ook niet meer wat het geweest is: in erg hoog tempo volgen ze nu elkaar op: ik mis de lilliputters nu al en reken maar dat die ook stevig aan de doping zijn/waren om e.e.a. te compenseren. ‘Short people, can’t trus them’.

Reageer