Octopus Paul stond buitenspel

PaulKeuze voor Spanje onterecht goedgekeurd


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

@Piet Hein: Ja, met voetbal hoeft Hij Zich nu natuurlijk niet meer bezig te houden. Het manipuleren van het WK was slechts een eenvoudig bezijs van Zijn Goddelijkheid. Net zoals Jezus water in wijn veranderde, Lazarus opwekte of broden en vissen vermenigvuldigde. (Merk op hoe hier Zijn komst al gesuggereerd wordt, al werp ik het verre van mij om Hem met een eenvoudige vis te vergelijken!)
Maar Zijn acties zijn gezien door de hele wereld. Belangen van miljarden mensen en euro’s heeft Hij achteloos terzijde geschoven, de dictatuur van de FIFA heeft Hij gebroken, het gelekte stickje als volstrekt onbelangrijk negerend.
Maar nu is het genoeg: nu gaan we Hem serieus aanbidden.

Reageer
gravatar

In Korea eten ze levende (kleine) inktvissen, geen wonder dat die er al snel uitvlogen, daar houdt Paulus niet van.

Reageer
gravatar

Dat is een lastige, daar gaan we onze eerste Omarming (dat is een soort concilie, maar dan voor het Ware Geloof) maar eens aan wijden, denk ik.
Ons geloof is nog maar vers, dus alle theologische en sprituele diepten hebben we nog niet doorvorst. Je zou kunnen zeggen dat we nog in het stadium van larfjes zijn.

Ik weet niet precies hoe ze zich voortplanten, maar Zijn Moeder heeft Haar inktpotje vast heel goed vastgehouden, en weinig inkt gemorst. Dan heeft Hij dus weinig vlekken opgelopen.

Reageer
gravatar

@Piet Hein: Waaruit Hij over 3 dagen zal opstaan.
Zijn vlees, nou ja: elastiek, wordt ons elastiek.
Dan over 40 dagen zal Hij naar zijn Vader Neptunus in de eeuwige zee afdalen.
En dan weer 10 dagen later krijgen Zijn aanbidders allemaal een druipende vangarm in de handen geduwd!

Halleluja, Vuvuzela, Alle Glorie Zij Hem!

Reageer
gravatar

Eigen schuld: hadden ze maar een lekkere oester in dat andere bakkie moeten leggen: die mosselen komen me neus uit, ga ik geen moeite meer voor doen.

Reageer
gravatar

Hm, als de linkerhand al vaak niet weet wat de rechter doet: die octopus heeft er acht, weten die andere zeven wel van elkaar wat ze doen?

Ik vind het maar fishy, hoor

Reageer
gravatar

Zo’n vrolijk vliegende parkiet heeft veel meer overzicht dan een in gaten kruipende octopus. Tevens is octopus Paul nog in een felle ruzie verwikkeld met octopus Sepp, en dit kan zijn voorspellende gave aangetast hebben.

Reageer
gravatar

@Piet Hein en Neuzel: Nou, dat weet ik zo niet hoor. Die Pauline staat natuurlijk onder geweldig sterke druk van haar verzorgers, met wie zij in een afhankelijkheidsrelatie verkeert. En zo’n parkiet praat iedereen na. Terwijl Paul juist nu Duitsland er zelf uit ligt volkomen onafhankelijk kon oordelen.

Reageer
gravatar

We moeten al onze bovennatuurlijke Hollandse krachten inzetten, Jomanda is al gebeld en kan misschien dat water van die octopus instralen? Of anders is er nog een wichelroedeloper die onder dat aquarium olie kan aantonen? Of een kruidenvrouwtje uit Zalk wat ietsje aan het water kan toevoegen? We moeten alle astrale krachten die er te vinden zijn inzetten om Nederland te laten winnen, zoveel moge duidelijk zijn.

Reageer