Politie pakt Museumplein-schreeuwer op


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

gravatar

Gelukkig maar, opeens zomaar door dat prachtige vuvuzelamuziekstuk heen blèren, het was verschrikkelijk, kreeg er bijna een hartverzakking van. Sowieso die enorme kater vanmorgen, dat moet hij wel veroorzaakt hebben. Ik bedoel, dat kan toch geen toeval zijn?

• Reageer
gravatar

Attila # 4; Was jij dat die ik gisteren hoorde schreeuwen? De hele politiemacht van rayon Schoorl/Bergen was gister-avond bezig met een gevecht tussen oververhitte rolstoelers en uit de bocht gevlogen rollatores in de kantine van het aangrenzende bejaardentehuis. Als ik dat had geweten had ik mijn fotoreportage van deze veldslag beëindigd en had ik lekker even met je méégeschreeuwd.
P.S. er zijn nog vacatures bij politiekorps Bergen/Schoorl; interesse?

• Reageer
gravatar

Bij deze wil ik graag iedereen oproepen om 11 Juli aanstaande massaal de woonboten te Amsterdam met de grond (of in dit geval het water) gelijk te hossen na onze glorieuze overwinning op het nietige voetbal landje genaamd Spanje! Laat je hierbij vooral niet afleiden door eventuele boobytraps, zoals een schrikdraadje hier en daar, een gemene pitbull of een knokploeg van sportschool ‘De Anabool’.

• Reageer
gravatar

Attilla, dat wordt wel erg traditioneel op een kluitje, ik dacht meer aan een extra vrije dag: de Dag van de Vrije Schreeuw. Misschien 1 mei? Dat is bij ons al zolang genegeerd, we staan in ons hemd tegenover het buitenland en zo maken we er nog iets van.
Dan hebben we dat gehad en is de noodzaak om op de 4e nog te schreeuwen er niet meer; dat is dan overdone, aanstellerij.

• Reageer
gravatar

Jeettje, ik vind dat wel een goed idee. 1 Mei wordt dan ook een soort van verbroedering, links meets rechts, PVV-schreeuwers en socialistische Internationale-zingers.

• Reageer