Stekelenburg: “Soms is er een fase gedurende een periode dat het tijd is om je moment te pakken.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Sinds wanneer is men haes met ae blijven schrijven? Nou goed dan, jij ook je moment. Nu nog op naar Andy Wahol’s 15 hele minuten.

Reageer
gravatar

…. en toen…en toen kreeg ik ineens die ingeving: laat ik in deze fase die bal der eens uit rammen; na een hele periode pakken is dat best wel een verandering, maar het moment was goed … enne nou ben ik een held – zo gaan die dingen nou eenmaal in de tijd ….

Reageer
gravatar

Nou ja en toen schoot die Forlan en toen dacht ik, ik wil toch wel meer dan een moment en toch wel een fase en toen zwabberde er zomaar in en kon ik het moment wat verder uitbreiden door te doen alsof er verdedigers voor stonden en ik het niet goed kon zien enne toen op het einde wilde ik het nog even spannend maken om die fase nog wat langer te laten duren maar het liep wel goed af met die momenten en

Reageer
gravatar

@Volk. Er is wel een associatie, maar geen volledige identificatie. Mijn naam wordt gespeld “Haes” (dus met een hoofdletter) en het sympathieke diertje: “haas”.

Reageer
gravatar

@Voetjebal. Stonden er misschien te veel glazen tussen toen je dit schreef, dat je het niet meer helemaal helder zag?

Reageer
gravatar

[…] tv-studio’s ben ik me zowaar een mening gaan vormen over een aantal zaken. Ik noem maar wat: Voetbalnederlands ( kijk vijf minuten naar een interview met een voetballer en vraag je af: Wie is ‘je’ […]

Reageer