Taalwetenschappers luiden noodklok: Lokjoden met vuvuzela niet bokitoproof


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Algemene waarschuwing:

Het nuttigen van de door onze illegale concurrent aangeboden ‘wrap vuvuzela, leidt tot een dermate grote inwendige gasvorming dat het record ‘aan één stuk vuvuzelablazen‘ met gemak gebroken kan worden, ook zónder vuvuzela. Het record staat inmiddels op 74 uur en 33 minuten. Dit na het nuttigen van drie wraps.

U blijft welkom bij onze snackbar en wij zullen u graag ‘ontgassen’ mocht u als gevolg van de misleidende reclame-acties van onze concurrent inmiddels op weg zijn naar een flatulatie-hoogtepunt. Gelieve u aan de achterzijde van onze snackbar te melden.

Extra aanbieding:
Wij bieden tegenwoordig ook de mogelijkheid tot navullen van buta- en campinggazflessen.

met vriendelijke groet,
de directie van ‘de Koshjere Kasjroet’
( kandidaatlid OPEC)

Reageer
gravatar

@11: Al onze producten zijn Halal, tegen meerprijs ook Haram te leveren. Kosher kost niets extra omdat alles al Haram is.

@10 Wij leveren ready-to-eat food: wilt u zelf hobbyen met skottelbraai of BBQ in Zuidafrika, dan raden wij u aan bushmeat in het land zelf te vangen, zoals de gewoonte is.
Dit verband met de hygiene: wij willen geen slechte notering van de Smaakpolitie en dusdoende het logo van het raam verwijderd zien worden.

Reageer
gravatar

Snackbar CousCous,

Bezorgen jullie ook in Zuid-Afrika karbonaden en kippenpootjes van de braaiskotel?

Reageer
gravatar

De Directie van snackbar CousCous te Weert en filiaal de FalaffelOase te Strucht stelt er prijs op te laten weten dat dit lokjood-concept geen promotie-actie is om klandizie te werven.

Wel hebben wij in de aanbieding:
een overheerlijk wrap Vuvuzela = gemalen Zuidafrikaans gekruide springbokvlees + oranjesaus,
met gratis blikje Bavaria voor degene die het record van 7.48 minuten aan één stuk door blazen op de vuvuzela voor snackbar Kasjroet weet te verbeteren.

De Directie
Foppe de Vries
(geen familie van)

Reageer
gravatar

Als je de karbonaden en kippenpootjes goed bakt, is er niks mis met het dierproeven.

Reageer
gravatar

Marianne Thieme laat weten, dat ze faliekant tegen de mishandeling van Bokito is. Eerst moest het beest Vuvuzela’s weerstaan, dan werd het haast doof van de noodklokken en nou schijnt hij ook nog besneden te worden. En dat allemaal vanwege dierproofen.

Reageer
gravatar

Klokkenluiders luiden noodklokken!
Taalkundigen dienen met hun tengels daarvan af te blijven.

Reageer
gravatar

Daar heeft de Joodse Musicologen Club toevallig laatst nog over gecongresseerd in Blijdorp. De eindconclusie was toch geheel anders.

Reageer