Joran niet mee naar WK

‘Eerst uitslag onderzoek afwachten’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wij, Dermatelogen, tekenen ernstig protest aan tegen de zogenaamde grap van de dermatologe Paulien. Eén letter, maar een wereld van verschil.
Wij onderzoeken in opdracht van de Taalunie hoe vaak het woord “dermate” wordt gebruikt in onze taal.

Helaas komt – ten opzicht van dermato (846.000 keer) – dermate dermate weinig voor op internet (75.400 keer) dat de redactie van Van Dale het als obsoleet beschouwt. Van Dale heeft gelukkig toegezegd dat bij 80.000 het schrappen van dermate wordt geschrapt.

Dus zet dermate in uw berichten!

Reageer
gravatar

Waarde collega van de KNZB,

U bent erg goed in het terechtwijzen van anderen. Laat ik u zeggen, dat u voortaan eerst de balk in uw eigen bericht onder ogen moet zien.
De term “huidaanduiding” is onbekend. U zult wellicht “dermate ongemak (dat een huidarts geraadpleegd moet worden)” bedoelen.

Dermatoloog van de Nederlandse Korfbalploeg

Reageer
gravatar

Mag ik de redactie wijzen op een spelfout. “uitslag onderzoek” moet natuurlijk “uitslagonderzoek” zijn.
Omdat de uitslag besmettelijk is, mag Joran op mijn advies niet mee.

Opvallend is het volgende verschijnsel. Een groot deel van het Nederlands volk krijgt meteen een huidaanduiding genaamd “kippenvel” bij bepaalde voetbaluitslagen. Er wordt door veel van mijn collegae binnenkort een pandemie verwacht.

lid van de medische staf van de KNZB

Reageer
gravatar

Het ziet er naar uit dat Joran van der Sloot toch niet afreist naar Zuid-Afrika. Na de, in de interland tegen Hongarije, opgelopen kwetsuur van Arjen Robben gingen binnen het Oranjekamp stemmen op om de 22-jarige aanvaller op te roepen. De messcherpe international kwam de afgelopen tijd echter weinig aan spelen toe, waardoor bondscoach Van Marwijk besloot Joran toch niet mee te nemen.
Van der Sloot is hevig teleurgesteld in de bondscoach en wijst fijntjes erop dat ondanks zijn weinige speelminuten hij toch internationale wedstrijden heeft weten te beslissen door zijn killerinstinct. Van der Sloot, die op eigen initiatief op hoogtestage is in Peru, laat weten: “laten we de uitslag van het onderzoek op Arjen Robben maar eerst afwachten. De kans is aanwezig dat er toch een vervanger opgeroepen moet worden en dan ben ik zeker kandidaat”. Volgens geruchten heeft de bondcoach echter geen trek in de aanwezigheid van Van der Sloot, die zich meer met vrouwen dan met voetbal lijkt bezig te houden. Van Marwijk schijnt in besloten kring gezegd te hebben dat voor een ladykiller als Joran geen plek is in oranje.

Reageer
gravatar

Ik persoonlijk betreur het enorm dat Joran niet mee kan naar het WK. We zijn er met zijn allen flink kapot van geweest. Iemand met zijn killermentaliteit was precies wat we nodig hadden in onze selectie.

Reageer