KNMI laat weersvoorspellingen 2040 door het CPB doorrekenen

Je wil toch zekerheid.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wij (dit is heel dramatisch oprecht en sentimenteel treffend; de in- en – uitsluiting van wij als zijnde jullie, jij, zij, ik, die lui daar, allemaal samen, en toch ook eigen en individueel gekozen met een zelfverzekerdheid) van de Partij Tegen Verdomming (van / voor alle mensen) hebben hier ook op ingezet. Wij geven u die zekerheid, net zoals uw oneindige leven, zoals onveranderlijke onbaatzuchtige en onuitputtelijke liefde en het zoals recht op belangeloosheid ook allemaal betrouwbare breekpunten voor ons zijn. Geld voor iedereen en altijd. Vrede voor praktisch zo ongeveer bijna iedereen. U kunt bij ons terecht. Wij zíjn er voor u. Wij zijn ook hartstikke anders, echt heel erg anders. En zo steunen wij deze weerszekerheid. Help Nederland niet naar de verdommenis! Het is allemaal en altijd de schuld van domme mensen!

Reageer
gravatar

Vaak krijgen we als weerman kritiek op onze voorspellingen. Soms ook aangewakkerd door collega’s die de zon niet in het water kunnen zien schijnen. Hier en daar een bui wordt bijvoorbeeld door het grote publiek nog geregeld opgevat als dat vooral daar een bui valt, terwijl onze statistiek uitwijst dat de meeste neerslag hier valt.
Ondersteund door het CPB ben je als voorspeller dan toch een stuk weerbaarder.

Reageer
gravatar

Ik zie het weer. In mijn kristallen bol zie ik weer, dat de KNMI dit weer niet openbaar heeft aanbesteed. Het is weer ouderwetse onderhandse handjegeklap van weer twee monopolistische overheidsinstituten. Weer oneerlijke concurrentie ook nog eens een keer. Zeker weer door de linkse kerk bekokstoofd. Dat zeg ik weer met zekerheid.

Daar ga ik weer werk van maken bij Neelie. O nee, die zit nu weer ergens anders in Brussel. Hoe heet die nieuwe ook al weer?

Reageer