Joran van der Sloot relativeert beschuldigingen

“Maar ik rook niet!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

@19 Inderdaad Anne. Het is nog helemaal niet zeker dat Joran de dader is. Ik ben ervan overtuigd dat hij erin geluisd is, waarschijnlijk uit jaloezie, omdat hij immers dat pokertoernooi gewonnen had. Peter R. de Vries moet dit maar eens gaan uitzoeken en ervoor zorgen dat hij vrijkomt.

Reageer
gravatar

Zullen WE? Spreekt hier de kleuterleidster van Joran? De verpleegster? Die hebben die neiging ook, “we”.
Hier wordt noch sensatie gezocht, noch leedvermaak betracht, hoor.
Daarvoor moet u toch echt bij Peter R. de Vries zijn.
Misschien mogen we het meemaken dat Joran hem met een volle fles wijn op zijn harses timmert, je weet maar nooit.

Reageer
gravatar

Zullen we eens ophouden met die hetze tegen Joran? Als hij schuldig is krijgt hij straf, net als ieder ander. Terecht. Maar dit sensatiezoeken en leedvermaak moeten we maar achterwege laten lijkt me.

Reageer
gravatar

@ Advocaat van Joran,
Als ik mag kiezen; liever een lijk in bed dan een lijk in de kast. In het laatste geval weet je helemaal niet waar je aan toe bent.

Reageer
gravatar

Kan dat gelul over kaas over zijn?
Kaas met mosterd erop, zo vreselijk lekker. Maar ik mag er niet meer aandenken, want ik ben er enkele maanden geleden mee gestopt.

Reageer
gravatar

@Moosje: ik wil u nog wel waarschuwen voor Peruaanse hotels: kennelijk is het mogelijk dat als u inchekt binnen 2 dagen dat de andere gast heeft uitgecheckt u nog een lijk op het bed vindt: de schoonmaakbrigade maakt er geen echt haastwerk van met beddengoed verschonen en dergelijke.

Reageer
gravatar

@ advocaat van Joran,

Dat ie van zijn slecht(st)e kant gefilmd is spreekt voor zich. Zijn beste kant, daar zit ie op. Alhoewel gevreesd (althans voor hem) moet worden dat zijn beste kant binnenkort wat vaker aan bod gaat komen en er dan ook niet meer al te best aan toe is. U zou uw cliënt kunnen waarschuwen de douches, voor zover aanwezig in de Peruaanse gevangenis waar hij nu onderdak in krijgt geboden, te vermijden. Attendeer uw cliënt zéker even op de zg. ‘gevallen zeep truc’!

Reageer
gravatar

Schandalig hoe mijn cliënt in beeld is gebracht om de publieke mening vorm te geven.
Hij is gefilmd van zijn slechte kant: met een andere belichting en camerahoek zou dit niet zo nadelig uitwerken.

Reageer
gravatar

Vind ‘t wel jammer voor Joran dat hij er nu niet meer in gaat slagen in elk werelddeel een moord te plegen, toch zo’n beetje het hoogst haalbare in zijn tak van sport (net zoiets als een seven summitteer in het bergbeklimmen).

Reageer
gravatar

Joran vervult zijn voorbeeldfunctie als bekendste sociopaat van Nederland met verve. Binnenkort zal hij tevens starten met een campagne ter bevordering van condoomgebruik.

Reageer
gravatar

Zie het positief. Stel, je hebt een tienerdochter die je aan haar nieuwe vriend Joran voorstelt. Dan kun je heel hard balen, maar je kan ook denken dat de kleine meid je niets aan een universitaire opleiding gaat kosten, zelfs al mocht ze het overleven.

Reageer
gravatar

Ja, en die taxichauffeurs zweren ook dat hij achterin zat te roken: zelfs geen respect voor een rookvrije werkplek!!
En hij heeft een tijdje in Azië gezeten: wij zijn nog op zoek naar een meisjeslijk daar. Gaarne aanmelden vóór mijn eerstvolgende uitzending!

Reageer
gravatar

Nu gaat hij echt voor de bijl, de leugenaar. Zondag gaat de hele uitzending van een vol uur over tien seconden film waarop je met enige goede wil kunt zien dat hij in een kroeg staat te roken. Hij hangt!

Reageer
gravatar

Toch tof dat iemand met zo’n voorbeeldfunctie niet rookt! Dit zal zeker positief ontvangen worden door de jeugd!

Reageer
gravatar

Joran moordt tegenwoordig veel sympathieker; nu hebben de ouders tenminste nog een lichaam om te begraven. Dat scheelt toch een hoop zoekwerk en onzekerheid.

Reageer