Wikimedia commons/RTL

Ook schandalen stappen over van VVD naar Forum

Liberalen steeds verder onder druk

De VVD raakt steeds verder uitgekleed. Na de kiezers stappen nu ook de schandalen over van de liberalen naar Forum voor Democratie. Van de VVD lijkt zo niets over te blijven.

“Jarenlang was de VVD dé partij als het aankwam op relletjes en schandalen”, zegt politiek-analist Arjan Noorlander. “Maar die rol lijkt nu volledig te zijn overgenomen door Forum. De VVD moet zich gaan herbronnen en gaan bedenken hoe ze de schandalen weer richting hun partij kunnen duwen.”

Klaas Dijkhoff heeft alvast een aanzet gedaan in het AD. In een open brief maakt hij bekend honderdduizend euro uit de partijkas te hebben gehaald om daar een Range Rover van te kopen. Bij de overheid heeft hij opgegeven dat het om een Tesla gaat, waardoor hij onrechtmatig subsidie ontvangt voor zijn benzineslurper. Van de week is hij, naar eigen zeggen, met 230 kilometer per uur over de snelweg geraasd.

Of het genoeg is om de aandacht te trekken? Vooralsnog zijn de de meeste journalisten alleen geïnteresseerd in Thierry Baudet en Henk Otten.

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *