De Roy van Zuydewijn krijgt eigen glossy

"Edwin? is een blad voor de moderne, paranoïde man."

Vanaf maart ligt de nieuwe Nederlandse glossy Edwin? in de winkels. Edwin de Roy van Zuydewijn, ex-man van prinses Margarita, zal in samenwerking met de makers van Linda. zijn naam lenen aan het nieuwe maandblad.

Volgens Harold Prins, uitgever bij Sanoma, wordt Edwin? een fris en uitdagend magazine met aandacht voor mode, politiek en investeringen, waarin de mens achter De Roy van Zuydewijn centraal staat. “Het vraagteken in de titel is een knipoog; het verwijst naar de controverses rondom zijn persoon. Bovendien was het uitroepteken al bij Maarten! in gebruik.” De Roy van Zuydewijn zal actief betrokken zijn bij de invulling van het magazine. Zo verzorgt hij een aantal diepgravende interviews met leden van het Koninklijk Huis.

De zakenman zelf publiceerde een verklaring over zijn plannen op zijn website. “Ik kijk uit naar een nieuwe carrière als bladenman,” aldus de site. “Ik zal elke maand een pagina met gadgets leveren, geef tips over investeringen en help lezers in de problemenrubriek ‘lieve Edwin’ uit de brand. Edwin? wordt een verrijking voor de verrotte mediawereld waarin iedereen als schoothondjes achter het Koninklijk Huis aanloopt.” Een half uur later was de website om onverklaarbare redenen uit de lucht.

Op de planning voor het eerste nummer staat een interview met prinses Margriet, telefonisch gehouden tijdens de inzameling voor Giro 555. Tevens zal er een uitgebreid artikel onder de kop Hoe hou je je privéleven privé opgenomen worden. De brievenrubriek staat in het teken van ‘Help! Mijn schoonmoeder haat me’. In Gadgets met Edges aandacht voor afluisterapparatuur, en in de Cocktail van de Maand de beste tips voor een tequila met limoen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Als schoonvader zijnde kan ik me prima inleven met de probleemrubriek “schoonmoeder”. Mijn grote bezorgdheid ligt dan ook in deze sfeer, hoe zal schoonmoeder reageren op de aanwezigheid van Edwin? in huis. Hierbij komt helaas dat het sinds mensenheugnis onmogelijk is gebleken om glossies verborgen te houden voor schoonmoeder, dit in verband met de typische geur van een versgedrukt maandblad dat zojuist uit het plastic wordt gehaald. Is het misschien mogelijk om een geurneutrale Edwin? te verkrijgen? Of eentje met de geur van wc-eend?

Reageer
gravatar

Het gaat helemaal goed komen met de verkoop van het nieuwe magazine; Edwin?Vooral dat vraagteken achter zijn naam vraagt erom om gekocht te worden.

Ik heb alvast een vraag voor de nieuwe rubriek;

lieve Edwin?

Ik ben sinds een week ‘schoonmoeder af ‘. Mijn dochter is namelijk gedumpt. Maakt mij dat meteen weer tot een beter mens? Of kan het nog een paar weken duren voordat de resten van het schoonmoederschap van mij losgeweekt zullen zijn?Ik voel mij namelijk wel een stuk beter.

Succes met uw magazine,
Trudy

Reageer
gravatar

@Bus: je hebt mijn zorgen over de satelliet-verbinding tussen mijn (eventuele) tijdschriften en “hen” toch niet helemaal weggenomen. Ik zat nog even aan ouderwetse kleitabletten te denken, maar daar wordt ook al veel te makkelijk een interdimensionale fax in meegebakken.

Reageer
gravatar

@Piet Hein: Néééén! Aan dat fenomeen is grote zorg besteed. Dit glossy zal niet mbv nietjes bijeen gehouden worden, doch met kruiskopschroeven (óók handig voor al uw bespioneringen).

Reageer
gravatar

Ik koop geen tijdschriften meer. In tijdschriften zitten nietjes met scherpe randjes, speciaal ontworpen om je eraan te snijden, waarna je bloed in het nietje wordt geanalyseerd, en je DNA-profiel naar “hen” verzonden wordt. De technologie is niet stil blijven staan sinds er camera’s in spijkers passen.

Reageer
gravatar

Is een abonnement al mogelijk? Deze lijkt mij zelfs beter dan Donald, de glossy over de wereldberoemde eend uit Duckstad.

Reageer
gravatar

Lieve Edwin,

Toen ik hoorde dat de brievenrubliek over schoonmoeders ging, voelde ik me fantastisch. Eindelijk aandacht voor mijn verschrikkelijke probleem. Ik heb namelijk een verschrikkelijke schoonmoeder. Gisteren vroeg ze me de suiker aan te geven, terwijl ik een hernia heb, ze is echt wreed gruwelijk gewoon. En als ik dat zeg, dan noemt ze me, ik durf het bijna niet te zeggen, een.. een… een sl.., het is echt zo grof, een slappeling.
Ik heb aan die dag een zwaar trauma over gehouden, ik weet niet meer wat te doen. Ik ben wanhopig! Edwin kun jij me helpen?

Een trouwe Edwin? fan

Reageer
gravatar

Het is hartverwarmend om te lezen dat er eindelijk een medium is gemaakt waarmee Edje kan spioneren op de medemens.
Hij heeft het over gadgets en bedoelt daarmee feitelijk dat iedere uitgave van Edwin? een minuscuul cameraatje bevat, welke continu beelden verzendt naar het grote Ed-de-extra-large-ipad.
Volgens insiders speelt de heer van Zuydewijn met het idee om al die camera informatie als live feeds aan te bieden op het grote paranoïde interweb.

Reageer