LINDA./YT.com

Linda de Mol is Linda Person of the Year

Waanzinnig nieuws: Linda Magazine heeft zojuist haar Person of the Year bekend gemaakt. Dit jaar is het niemand minder dan onze eigen Linda de Mol!

“Dit is ongelofelijk”, zegt Linda de Mol in eerste reactie. “Het is een enorme eer om Person of the Year te zijn, zeker in zo’n gerenommeerd tijdschrift als Linda Magazine. Dit is de kroon op mijn carrière, ieder jaar weer, het blijft geweldig.”

Ter ere van haar uitverkiezing staat Linda de Mol op de cover van de volgende Linda.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het verhaal van Virginia Roberts toont aan hoe zeldzaam het in de VS is dat nog blanke kinderen geboren worden.

Hoewel ze daar niet speciaal de geschikte lichaamsbouw voor had, kreeg de toen fragiele tiener (met blond haar en blauwe ogen) voor een kind met Epstein, dat overgenomen zou worden door hem en Ghislaine Maxwell, wel een maandsalaris aangeboden van 200.000 dollar per maand.
Veel mensen zijn in hun nopjes dat de miljardair Epstein zichzelf ophing in de gevangenis, dat is waar het socialisme Amerikaanse stijl naar boven komt.
Vooral blanken zien niet helder in dat die strop hun eigen lot weergeeft.

Reageer
gravatar

In Nederland zag ik een mooie jonge vrouw zonder geld (en weinig kleren); ik was verbaasd dat ze niet bezet was, dat zie ik, en zomaar vrij rondliep. In de VS wordt vrijheid juist afgemeten aan zo veel mogelijk seks al was het voor je imago, en daarin gebondenheid aan geld. Een verschil van interpretatie.

gravatar

Raamprostitutie was ook typisch voor Nederland.
In de VS komt dit niet voor, gewone prostitutie is de norm. Je kan hierbij niet gratis meekijken.

gravatar

Toch wel sneu voor Linda dat haar Ladies Night talkshow op Net5 bijna geen kijkers heeft. Ze kan wel een opkikker gebruiken.

Daarom is het wel te begrijpen dat ze zichzelf als Person of the Year heeft uitgeroepen.

Linda is toppie! 👍👍

Corrie.

Reageer
gravatar

Vind je weinig kijkers vreemd Corrie? Toch ligt dat voor hand. Hoeveel Nederlanderse vrouwen kijken er naar programma’s als Ladies Night en Person of the Year zonder ondertiteling of nagelsynchronisatie?

gravatar

De verklaring is eenvoudig. Het blad LINDA! is vanaf de vorige editie voortaan volledig in het Amerikaans, vanwege de Amerikaanse droom van Linda de Mol. Ik verwacht dat het een nachtmerrie wordt. De Speld zal waarschijnlijk volgen.