Griepvaccinatie wekt homogevoelens op

Onderzoek leidt tot 'uitkomst zonder waardeoordeel'

De vaccinatie tegen de Mexicaanse griep vergroot de kans op het ontwaken van latente homoseksuele gevoelens. Mogelijk creëert de injectie zelfs homoseksualiteit bij burgers bij wie dit voorheen in geen enkele vorm aanwezig was. Dit is de verrassende uitkomst van een verkennend onderzoek bij pas geïnjecteerden uit alle lagen van de Nederlandse bevolking, uitgevoerd door het Onafhankelijk Virologisch Instituut te Kudelstaart.

“De crux zit hem in de zwavelnitrietverbindingen, die dienen als bindmiddel voor de injectievloeistof”, aldus viroloog Bert Bokhoven, als hoofd Influenza en Multimedia verbonden aan het instituut. “Deze chemische verbindingen hebben een uitwerking op de Zone van Kruplapsson in de hersenen. Deze zone, vernoemd naar de gezaghebbende IJslandse neuroloog Fjarpi Kruplapsson (1937-2004), speelt in een belangrijke rol in de seksuele oriëntatie.” Volgens Bokhoven prikkelen de chemische substanties de ‘erogene spiegelneuronen’ in de betreffende hersenzone, waardoor seksuele gevoelens kunnen worden opgewekt voor mensen ‘aan wie men zich gespiegeld ziet.’

“We moeten natuurlijk geen voorbarige conclusies trekken, evenmin moeten aan deze ontdekking waardeoordelen gaan kleven”, aldus Bokhoven, “natuurlijk is niet ieder heterohuwelijk gedoemd te eindigen na één griepprikje. Het gaat hier om enkele procenten.” Toch moet Nederland volgens Bokhoven voorbereid zijn op een ‘ingrijpende demografische kentering.’ “Het gaat nu misschien om een paar duizend mensen die zich plotsklaps in een kast geplaatst zien waar ze maar even stante pede uit mogen treden. Het lijkt weinig. De gevolgen daarvan zijn echter pas na een paar generaties goed zichtbaar in de demografische samenstelling van de bevolking.”

Voor de anti-vaccinatielobby is het een grote teleurstelling dat er bij de gevaccineerden geen sporen van autisme zijn gevonden, noch dat er mensen acuut zijn gestorven aan de prik. Vooralsnog lijkt er ook geen nieuwe wereldorde geschapen te worden, zoals door sommigen wordt verondersteld. Woordvoerder Sybrand Kluifstra (1969-2012) van Actiegroep Het Oog van de Naald: “Latente homoseksualiteit, het is een uiterst magere vondst. We hadden gehoopt het bewijs te krijgen dat het kwik in de vaccins er voor zorgt dat mensen makkelijker door aliens met magneten op te pikken zijn. Dat blijkt moeilijker te bewijzen, maar wij vechten door!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik geloof er niks van: ik werd door een meisje gewoon in mijn arm geprikt en helemaal niet in mijn aars genomen.

Al ben ik daar achteraf toch wel een beetje teleurgesteld in. Een sappige dokter was me, bij nader inzien, toch liever geweest.

Reageer
gravatar

Waarde heer van der Jagt, u poneert uw stellingen met zoveel kracht dat ik mij niet aan de indruk kan onttrekken dat u uit eigen ervaring spreekt.
Klopt dat ?

Reageer
gravatar

Ik had het eerder al eens gelezen dat mensen na de vaccinatie homo zouden kunnen worden, er zit nogal wat rotzooi in die vaccins, en ik zou die vaccins nooit nemen.

robin

Reageer
gravatar

Ernie (na het lezen van dit artikel): “Bert, Bert, zullen we ons laten vac-ci-ne-ren?”
Bert: “Ga weg, Ernie. Laat me met rust, ik zit te lezen.”
Ernie: “Maar Bert, dan worden we niet ziek en zullen we later samen nog veel lol hebben!”
Bert (zuchtend): “Nou goed dan, maar daarna ga ik met mijn duiven spelen.”

Reageer