Rechtse politicus ‘gedemoniseerd’

"Linkse media voeren een hetze"

De linkse media en gevestigde politiek demoniseren hem. Dat zegt succesvol populistisch politicus en eminence grise Adolf Hitler vandaag in een gesprek met onze verslaggever.

Diverse media omschrijven de populaire politiek leider als ‘dictator’, ‘nazi’ en zelfs ‘fascist.’ Volgens Hitler gaat het om een ‘lastercampagne’ opgezet door de gevestigde elite in media en politiek. “Ik word hier gewoon gedemoniseerd. Ze zijn bang voor mijn kritiek en stoppen me daarom in een bepaald hoekje”, aldus de toonaangevende oud-bewindsman.

“Er is niets extreem-rechts aan heropvoedkampen voor delinquenten of een harde opstelling tegen Polen”, vindt Hitler. “Dat zijn legitieme politieke standpunten. Ik zeg gewoon wat ik denk. Dat is niet uiterst rechts, dat moet kunnen in een open en eerlijk debat. De linkse kerk heeft met haar politiek correct geneuzel het debat jarenlang gesmoord.”

Verontwaardigd wijst Hitler vergelijkingen met andere politici van de hand. “Ik distantieer mij uitdrukkelijk van iemand als Geert Wilders. Met zijn ideeën hebben wij niets, maar dan ook niets te maken. Zo hebben wij altijd veel waardering gehad voor de positionering van Turkije.”

Adolf Hitler is 120 jaar oud en woont in Montevideo, Uruguay.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Met z’n Laurel-en-Hardy-snor. Maar de mensen juichtten! Eenheid prediken met de bommen in de binnenzak. Welk een waanzin.

Ome Adolf met extra oren. Maakt hem wel wat milder of zijn het de jaren. Inmiddels heb ik mijzelf een modieuze anti-hitlersnor aangemeten = doorgegroeide baard minus het adolf/laurel-en-hardy-segment. Best hip! Vorm van verzet.

Reageer
gravatar

@Haes: Dat klopt: om beter te kunnen luisteren,dient men vooral de gehoorgang te vervangen. Opde plaats van de orspronkelijke gehoorgang,kan een luistergang worden geimplanteerd. Daarmee haalt men doorgaans erg goede resultaten. De aan Albert H. bevriende arts E. heeft hier uitgebreide onderzoeken aan gewijd.

Reageer
gravatar

@Onkie Monkie: dat schijnt toch echt zo te zijn: oren schijnen een leven lang door te groeien. Terwijl de mensen zelf iets gaan krimpen, als ze ouder worden.
Maar in dit geval, denk ik, gezien de plaats van de oren, dat ze het resultaat zijn van eugenetica. Net als die muis van een paar jaar geleden, die ze een oor op zijn rug hadden gezet. Ik vermoed in het geval van A. (was het eigenlijk niet Albert?) Hitler dat hij gewoon aan verbetering van het menselijk ras wil werken: grotere oren betekenen immers dat hij beter kan horen.
De volgende stap worden dan een grotere neus en grotere mond.

Reageer
gravatar

Vorig jaar was ik op de Landgraafse landmarkt. Daar ben ik opgelicht door iemand die bezwoer dat het de enige echte opvolger van de succesvolle bestseller was. Maar later bleek dat “Mijn doorvoerkamp” pure laaielichterij was.

Reageer
gravatar

@Breinbrouwsels: Ik dacht altijd dat Hitlers boekje meer betrekking had op zijn kampeerervaringen. Bij Perry Sport heb ik het dan ook al diverse malen tevergeefs gezocht

Reageer
gravatar

Hitler wil doen vermoeden dat het allemaal van een kant komt, maar de rechtse goegemeente heeft mensen als Lenin en Stalin ook jarenlang als extreemlinks afgeschilderd. Mao werd zelfs uitgemaakt voor communist!

Reageer
gravatar

Dat is om goed te kunnen horen! (Leer uw sprookjes beter!)