SP beschuldigt EU van kindoffers

Rituele slachtingen 'zoveelste ongevraagde inmenging'

Lijsttrekker Dennis de Jong van de Socialistische Partij heeft in een interview met het Financieele Dagblad aangegeven ‘serieuze aanwijzingen te hebben dat in Brussel kleine kinderen worden geofferd aan de afgod Mammon.’ De lijsttrekker uitte deze beschuldigingen in antwoord op kritiek dat de SP Brussel te hard aan zou pakken. “We wijzen eigenlijk nog maar naar het topje van de ijsberg als we de excessen uit Brussel aan de kaak stellen.”

De beschuldigingen van corruptie en ondemocratisch handelen komen op in aanloop naar de Europese Verkiezingen. Het zijn de zwaarste beschuldigingen die in deze verkiezingsstrijd zijn geuit en kunnen wellicht worden gezien als een reactie op het verharde debatklimaat. Maar de SP-voorman wil niets weten van beschuldigingen van populisme of stemmingmakerij. “De Nederlander heeft duidelijk genoeg gemaakt hoe hij over Brussel denkt, en ik denk dat volledige openheid van zaken over het ritueel slachten van jonge maagden alleen maar kan helpen om aan te tonen hoezeer de burger ehm.. de buik vol heeft van Europa.”

De Jong geeft in hetzelfde interview aan in het bezit te zijn van Brusselse plannen om een systeem van het oogsten van hersenactiviteit van burgers op te zetten, om hiermee aan superkrachten te winnen. Ook zou Commissievoorzitter Barosso thuis slaven houden, die hij bij tijd en wijle in zijn bad met piranha’s werpt.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

@Kees22
In eerste instantie was ik daar ook bang voor en droeg de eerste maal onder de vergiet voor de zekerheid ook nog een aluhoedje, maar door het vergiet nemen ze aan dat de uitwisseling uitmuntend is uitgevoerd en rekenen ze je tot de incrowd. Ik begrijp dat je me helemaal niet op m’n grijze ogen vertrouwd, daarom raad ik je aan de som op de proef te nemen en een testcase met aluhoedje voor de zekerheid uit te voeren.

Succes.

Reageer
gravatar

Hersenactiviteit? Iedereen weet toch al jaren dat Neelie Kroes als ontbijt het schedeltje van een klein kind leeglepelt.
Onder welke schuilnaam werkt Lijst Illuminati trouwens dit keer?

Reageer
gravatar

Waarschijnlijk willen ze daarom ook de hersenactiviteit van de burgers gaan oogsten. Toegegeven: ook veel burgers geven geen blijk van enige hersenactiviteit, maar er zijn honderden miljoenen EU-burgers, dus ergens moet toh wel wat te halen zijn.
Ik ga voor de zekerheid mijn aluminium petje maar weer eens opzoeken.

Reageer
gravatar

Het blijkt maar weer eens: de SP is en blijft de partij die echt opkomt voor de gewone man, vrouw en kinderen. Van de andere partijen hoor je natuurlijk weer niks over deze kwalijke plannen. Die zullen wel weer boter op hun hoofd hebben of gecorrumpeerd zijn of ze hebben die plannen zelfs zelf bedacht.
Ik verkeerde zelf in de veronderstelling dat sinds 1948 het stelen en offeren van kinderen naar het Midden-Oosten verplaatst was, maar kennelijk is dat niet zo.
Hulde aan de SP, die onvermoeibaar ijvert voor een ècht betere wereld, en niet voor de schijnzekerheid van de huidige regeringen.

Reageer
gravatar

EU? Wat is dat? En wanneer kan ik er op stemmen? Klinkt wel goed.

Als het maar niet iets is met sms-en want ik ben eenzijdig afgesloten en kan alleen maar ontvangen momenteel.

Reageer