Haider veroorzaakt controverse bij Hemelpoort

Weigert Martin Luther King de hand te schudden

Jörg Haider blijkt ook na aankomst in de hemel zijn politieke agenda niet los te laten. Al bij de poorten van de Hemel kwam het tot een pijnlijk incident toen Haider de hand van Martin Luther King Jr. weigerde te schudden. De Oostenrijkse politicus is inmiddels een campagne begonnen om het gemengde hiernamaals op te splitsen naar afkomst.

Haiders visie op de toekomst van de hemel leidde tot de nodige gefronsde wenkbrauwen. Petrus, van oudsher de bewaker van de hemelpoort en het hiernamaals, gaf aan dat ze ‘dit soort types wel vaker hebben binnengekregen’ en maakte zich weinig zorgen.

Haider echter zegt dat hij spreekt namens de ‘zwijgende meerderheid’. Een gesegregeerde hemel zou op de steun van veel hemelbewoners kunnen rekenen. Het voorstel van Haider houdt in dat er tientallen hemelpoorten komen in plaats van één enkele. De verschillende secties van de hemel komen niet met elkaar in contact. De charismatische Oostenrijker hoopt dat dit zorgt voor het behoud van de culturele identiteit en eenheid.

Dat er in zijn voorstellen veel meer donkere en joodse mensen in het vagevuur zullen belanden doet Haider af als linkse propaganda. Het rassencriterium dat hij voorstelt, blijkt in de praktijk lastig te interpreteren. Vooral onder de groepen mensen die als eerste Afrika verlieten blijkt er verwarring te zijn over de genetische basis van Haiders ideologie.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

@Steev’s Polemisch Perpetuum Mobile.
Hilarisch! Hij is toegevoegd aan de random slogans.

Reageer
gravatar

Jammer toch, dat mensen die de Waarheid over dit en menig ander onderwerp zo duidelijk zien, zo blind zijn voor de elementaire regels van de Nederlandse taal. Je word er soms moe van. Wat weet Nexus om dit te rechtvaardigen.

Reageer
gravatar

@Pieter: Een discussie ad finitum? Zie ik hier de mogelijkheid tot een polemisch perpetuum mobile? Zal het platform alhier dat teweeg brengen, waarin zelfs de allergrootste Middeleeuwse alchemisten jammerlijk faalden? Wie HET weet mag ‘HET’ zeggen!

Reageer
gravatar

Waarde Nexus, het verdriet ons dat u zich gestygmatiseerd voelt. Conspiracy alert is, als wij het in begrijpelijk Nederlands vertalen: complotwaarschuwing. Wij plaatsten de complotwaarschuwing om de attentie van onze lezertjes te vestigen op de wereldwijde samenzwering waar u ons zo terecht op heeft gewezen. Een verdere discussie lijkt mij niet noodzakelijk, maar het kan zijn dat u daar anders over denkt. In dat geval kunnen we natuurlijk de discussie over het nut van de discussie aangaan. Ook dat lijkt mij niet noodzakelijk, maar het kan zijn dat u daar anders over denkt. Etc. ad infinitum.

Reageer
gravatar

OK, je wordt hier meteen gestygmatiseerd. Hoezo conspiracy alert?

Jammer, dacht dat discussie mogelijk was. Helaas.

Reageer
gravatar

Toch wel efficiënt eigenlijk. Op deze manier is het hiernamaals hemel en hel in een, in ieder geval voor zover het racisten aangaat.

Reageer
gravatar

[*Conspiracy-alert*, red.]
Ik raad de schrijver aan zich toch maar eens wat meer te verdiepen in de heer Haider.
De man is op eenzelfde wijze politiek aan de schandpaal genageld als wijlen Pim Fortuyn waarvan ook gezegd werd dat hij rascistisch was omdat hij moslims die vrouwen onderdrukken als achterlijk bestempelde. de man had een mening maar was beslist geen rascist, net zo min als Haider.
Haider had enkele dagen van teveoren de in een interview op tv gezegd dat de bankenmaffia aangepakt moest worden en laat vervolgens het leven bij een auto ongeluk. Google daar eens op of lees het stuk dat ik zelf heb staan op onze site en oordeel dan nog eens.

Naast dit gegeven vind ik het persoonlijk ergh onsmakelijk om iemand die dood is een schop na te geven in zijn graf.

Wat weet de schrijver om dit te rechtvaardigen.

Dat er met god gespot wordt laat mij koud maar dode mensen en zeker als er maar flinterdun bewijs is voor hetgeen er gesteld wordtop deze manier een nagel uit de zerk trekken gaat mij net iets te ver.

Maar, iedere zijn ding.

Reageer
gravatar

is dit normaal, om te spotten met De Heer Haider en met God? Nogal onbeschoft en hufterig om dit te doen. Moet je eens doen over een moslim en zijn allah. Dan heb je pas lef!

Reageer
gravatar

He, wat jammer nou. En ik was reeds zo in Haider teleurgesteld: heb ik al die tijd de flauwe grap voor mij gehouden, dat de naam Jurk Haider slechts kon duiden op zijn homosualiteit, blijkt hij dat al die tijd reeds stiekem te zijn geweest! Zijn minnaar en beoogd opvolger in zijn partij maar huilen, na zijn dood. En evengoed geen rechtsomkeert maken, voor zijn geliefde, alvorens bij Petra aan de Poort stennis te maken. Bah! Welk een onverwacht gebrek aan Mensen-liefde, bij deze Oostenlijke RijkerT!!!

Reageer