Horoscoop

De Speld is voortdurend op zoek naar manieren om haar lezers nog beter te informeren bij het maken van belangrijke, levensbepalende beslissingen. In dit kader heeft De Speld redactie besloten tot het aantrekken van gecertificeerde experts op het gebied van de astrologie. Met trots kunnen we dan ook de nieuwste toevoegingen aan het Speld redactie team aan u presenteren: Shanya en M’belldodogu.

Deze horoscoop wordt u aangeboden door Shuvalu’s Witte Voetjes Emporium te Osdorp.

Waterman: Maandag wordt u om 16:32 ontslagen als archiefmedewerker bij de gemeente Amsterdam. Onderweg naar huis rijdt u twee keer door rood, waarvoor u overigens niet beboet wordt. Het saucijzenbroodje dat u ‘s avonds eet is lauw, maar gelukkig is Die Hard 4 precies de film die u zocht voor uw eerste avond als werkeloze.

Vissen: U voelt aan uw water dat er storm op komst is. Blijf niet aan de oppervlakte maar kies de diepte. Pas op voor sleepnetten.

Ram: U voelt zich deze week niet altijd even goed.

Stier:
Het lukt u deze week weer niet een van de fundamentele problemen van de wiskunde op te lossen, maar gezien uw 40-jarige carrière bij de plantsoenendienst is dat geen verrassing.

Tweelingen: eeneiig–U heeft een heerlijke week vol rust en ontspanning. Besteed wel voldoende tijd aan uw broer/zus, voor hem/haar wordt het geen pretje. tweeeiig–U heeft de lachers op uw hand, al raakt u die halverwege de week kwijt in een bizar ongeluk in de supermarkt

Kreeft: U voelt u deze week wat merkwaardig en overweegt een dokter te raadplegen. U sterft tijdens het lezen van uw horoscoop aan een hartaanval.

Leeuw: U wordt deze week herhaaldelijk lastig gevallen door een totale onbekende. Geef niet toe.

Maagd: U durft eindelijk de stap te zetten om uw diepste gevoelens kenbaar te maken aan uw geheime liefde. U wordt smakelijk uitgelachen.

Weegschaal: U ontmoet deze week een wetenschapper die overtuigend uitlegt waarom astrologie niet klopt.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *