Astro-oplichting noopt De Speld tot intern onderzoek

De Speld heeft besloten tot een intern onderzoek naar de eigen horoscoop. Geschokt namen wij kennis van de dubieuze praktijken bij astrologische programma’s van RTL. Natuurlijk willen wij u, de kritische lezer, uitsluitend voorzien van bekwaam advies. Daarom werden onze twee huis-astrologen, Shanya en M’belldodogu, flink aan de tand gevoeld. Het eindresultaat hoeft niemand te verrassen.

Shanya werd verrast door onze komst. Wij stoorden haar tijdens de ‘Groet aan het Heelal’, het ritueel waarmee zij de dag begint. De 34-jarige astrologe, healingsdeskundige en voormalig medewerkster van Dierenwinkel Brokkenfeest in Moergestel: “Dit komt als een donderslag bij heldere hemel. Ik geef mijn adviezen in het volste vertrouwen en had dit niet durven dromen. Natuurlijk is Venus deze week wel dalende en vliegt Jupiter langs zijn 3e antecedent. Dat geeft vaak aan dat er iets staat te gebeuren…. Waarom was ik anders thuis geweest, net nu jullie komen? Het valt eigenlijk ineens allemaal op zijn plaats.”

Ook M’belldodogu was niet voorbereid op het onderzoek. “Deze rel was wel het laatste dat ik verwachtte. Onze klanten zijn altijd erg tevreden.” Dogu, zoals vrienden hem ook wel noemen, gaf aan een uitgebreid onderzoek toe te juichen. De exotische ziener, tien jaar geleden vanuit de binnenlanden van Brazilië naar Nederland gekomen, was juist bezig met de nieuwste lichting adviezen. “Er gaat iets moois aankomen, dat is alles wat ik kan zeggen. Saturnus zit in zijn 4e huis, de geiten zijn onrustig, dat belooft vuurwerk!”

De Speld legde de uiteindelijke beslissing, in ware web 3.0 stijl, bij de lezer. De statistieken liegen er niet om. Voor de 24 gegeven adviezen en 39 persoonlijke consulten konden wij rekenen op een stortvloed aan steunbetuigingen. De meest ontroerende brief was van een slangendrager, die zich eindelijk erkend voelde.Laat eventuele twijfel daarmee definitief weggenomen zijn: onze consulten zijn accuraat, helder en altijd inzichtelijk. De Speld: want de toekomst begint vandaag.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *